MIDAS 501 - όταν το "πανάκριβο" ξεφεύγει....

santso 4

Νέο μέλος
Πόντοι
18
   https://www.thomann.de/gr/midas_microphone_preamplifier_501.htm

Δέκα τρακόσα   ΜΟΝΟ!!!!          Και δεν έχει παρά τα βασικά, άντε κι ένα HPF  και  LPF. Είπαμε οι καλοί προενισχυτές κοστίζουν αλλά όχι κι έτσι... Και σ'ενα ξένο forum - gearslutz - λέμανε οτι είναι κόλπο marketing για να προωθήσουν τον 502 

https://www.thomann.de/gr/midas_microphone_preamplifier_502.htm

που κάνει μόνο....155 ευρώ και φαίνεται ωραιότατος!

΄΄Αλλα ο ακριβός, ο 501, κι ας είναι για διαφημιστικό κόλπο ή οτιδήποτε.... ακόμα κι αυτός MADE IN CHINA ? ? !!!???

Eγώ θα έπαιρνα ένα kawasaki versys 650 καινούριο και θα μου έμεναν να πάρω και ένα yamaha montage 6.

Βέβαια δεν ξέρω από επαγγελματικές ανάγκες σε pre-amplifiers μικροφώνων αλλά ...................σαν πολλά δεν είναι ρε παιδιά?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μα μόνο η προδιαγραφή του 501: Operating range of the microphone preamplifier: -20 dB to +80 dB, είναι εξωπραγματική!

Τωρα πόσα στούντιο θα τον πάρουν και πόσα κομμάτια μιας και είναι lunchbox format... εξαρτάται απο τους πελάτες και τα έσοδα του καθενός. Σίγουρα δεν απευθύνεται σε home studio εκτός και αν είναι του John Mayer.

Μα μόνο η προδιαγραφή του 501: Operating range of the microphone preamplifier: -20 dB to +80 dB, είναι εξωπραγματική!

και δεν υπάρχουν preamps με 3 - 5 χιλιάρικα με τις ίδιες περίπου προδιαγραφές? Πρέπει να ναι σώνει και ντε ΕΝΤΕΚΑ τα χιλιάρικα? ?

Έλα ντε.... Απλά πραγματικά αναρωτιέμαι πως το σκέφτονται. Μάλλον απλά ντόρος να γίνεται....

ΦιλωΟυς τη διαφορα θα την ακουσεις ΜΟΝΟ αν βαλεις τον Sinboy να τραγουδηΞει μεσα απο αΦτο το μηχανιΖμα.

Η διαφορα που θα ακούσει η 13χρονη Κούλα απο την Ανάβυσσο απο τα ηχεια του ΚΙΝΗΤΟΥ της θα ειναι ΤΡΟ-ΜΑ-ΚΤΙ-ΚΗ.

Για αΦτο αν δΑΙΝ κΣερεις να μη μιλας. 

με έχετε μπερδέψει λίγο.

Εγώ άμα είναι να το πάρω αν είναι καλό γιατί τραγουδάω καμιά φορά και έχω ένα μικρό μικρόφωνο και το βάζω πίσω στην κάρτα ήχου και ακούγεται σιγά και είδα είχε ένα κουμπί που έλεγε φάντομ και το πατάω και γράφεται ποιο δυνατά αλλά φοβάμαι τα φάντομ.

Λέει και 48V κιόλας δίπλα.

Και άμα γίνει κανά βραχυκύκλωμα εκεί και φοράω και ακουστικά για να ακούω και να μην ενοχλώ τους γείτονες και ψηθώ στην καρέκλα και πάρει και φωτιά?

Γι αυτό μήπως τελικά το πάρω.

Χρυσό το βλέπω?

Είναι κανονικό? Πόσα καράτια.

Να το πάρω 11000 εκει, ο χρυσός είναι και επένδυση.

ε?

τι λέτε?

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

ΦιλωΟυς τη διαφορα θα την ακουσεις ΜΟΝΟ αν βαλεις τον Sinboy να τραγουδηΞει μεσα απο αΦτο το μηχανιΖμα.

Η διαφορα που θα ακούσει η 13χρονη Κούλα απο την Ανάβυσσο απο τα ηχεια του ΚΙΝΗΤΟΥ της θα ειναι ΤΡΟ-ΜΑ-ΚΤΙ-ΚΗ.

Για αΦτο αν δΑΙΝ κΣερεις να μη μιλας. 
εμένα μη με τα λες αφτά.

Λεφτά δεν έχω έτσι κι αλλιώς

με έχετε μπερδέψει λίγο.

Εγώ άμα είναι να το πάρω αν είναι καλό γιατί τραγουδάω καμιά φορά και έχω ένα μικρό μικρόφωνο και το βάζω πίσω στην κάρτα ήχου και ακούγεται σιγά και είδα είχε ένα κουμπί που έλεγε φάντομ και το πατάω και γράφεται ποιο δυνατά αλλά φοβάμαι τα φάντομ.

Λέει και 48V κιόλας δίπλα.

Και άμα γίνει κανά βραχυκύκλωμα εκεί και φοράω και ακουστικά για να ακούω και να μην ενοχλώ τους γείτονες και ψηθώ στην καρέκλα και πάρει και φωτιά?

Γι αυτό μήπως τελικά το πάρω.

Χρυσό το βλέπω?

Είναι κανονικό? Πόσα καράτια.

Να το πάρω 11000 εκει, ο χρυσός είναι και επένδυση.

ε?

τι λέτε?

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

Καλά ρε φίλως, Μίδας λέγεται, τι περίμενες?

Άμαν είναι, πάρε τον Αρταξέρξη, που είναι φθηνότερος ασούμε.

Καλά ρε φίλως, Μίδας λέγεται, τι περίμενες?

Άμαν είναι, πάρε τον Αρταξέρξη, που είναι φθηνότερος ασούμε.
Ο Μιδας ο Ίδιος να το άγγιζε, τόσα λεφτά δεν θα άξιζε. Χαχαχαχαχα 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back