Michael Jackson and Slash

μ%%%κιες δε παιζει? γιατι δεν επαιξε το original solo του? μ^&*&^ες πεντατονικες παιζει ειδικα εκει προς το τελος.

ποτε εγινε αυτη η συναυλια?

ειχα τρελα με michael (και με σλας ) λες να ξανακανει καμια συναυλια πριν παρει το εφαπαξ?

Δεν το επαιξε, γιατι το αυθεντικο το παιζει ο ενας και μοναδικος Van Halen...Λυπαμαι που θα το πω, αλλα αλλο ειδος ο ενας, αλλο ειδος ο αλλος! Και στο συγκεκριμενο τραγουδι ο Van Halen παιζει πολυ καλυτερο σολο. :D

Έτσι έτσι, και βέβαια σε πλήκτρα ντραμς δεύτερες κιθάρες και μπάσο, Steve Lukather και τα αδέρφια Porcaro, σα να λέμε οι Toto... :roll:

Λυπαμαι που θα το πω' date=' αλλα αλλο ειδος ο ενας, αλλο ειδος ο αλλος! Και στο συγκεκριμενο τραγουδι ο Van Halen παιζει πολυ καλυτερο σολο. :D[/quote']ε όχι δα και λυπητερό το γεγονός οτι ο καθένας έχει το δικό του στυλ.

παρεμπίπτοντος ούτε ο ίδιος ο eddie δεν κατάφερε να το ξαναπαίξει τόσο καλά όσο στον δίσκο. :wink:

Αντιθέτως ο πιτσιρικάς εδώ:

του δίνει και καταλαβαίνει!!!

η πλακα ειναι πως ο eddie το ηχογραφησε μεσα σε ενα 10λεπτο και μαλιστα δεν δεχτηκε χρηματα απτον michael :wink:

Δεν το επαιξε' date=' γιατι το αυθεντικο το παιζει ο ενας και μοναδικος Van Halen...Λυπαμαι που θα το πω, αλλα αλλο ειδος ο ενας, αλλο ειδος ο αλλος! Και στο συγκεκριμενο τραγουδι ο Van Halen παιζει πολυ καλυτερο σολο. :D[/quote']
ωχ ναι ρε γμτ μπερδευτηκα . ο σλας επαιζε στο give in to me

παιδιά να κάνω μια επισήμανση....ακούστε λίγο τα live videaκια του youtube με τον slash... δεν παίζει ότι ναναι στα περισσότερα σημεία?! δεν το λέω με κακία... είναι απο τους αγαπημένους μου κιθαρίστο-μουσκούς.... αλλά μιλάμε πρέπει ναχει κάνει πααααααααααααααααααααάρα πολλά takes...για να πετύχει riff και solos στους δίσκους! :cry:

παιδιά να κάνω μια επισήμανση....ακούστε λίγο τα live videaκια του youtube με τον slash... δεν παίζει ότι ναναι στα περισσότερα σημεία?! δεν το λέω με κακία... είναι απο τους αγαπημένους μου κιθαρίστο-μουσκούς....
+1000

αν και απο τους αγαπημενους μου και εμενα οταν ειδα αυτα τα βιντεακια εφαγα μεγαλη ξενερα...οτι να ναι ρε γαμωτο...αλλα παρολαυτα respect!

και μαλιστα δεν δεχτηκε χρηματα απτον michael :wink:
Ορίστε???? 8O 8O 8O 8O 8O 8O

και μιλάμε για το best-selling album of all time!!!!!

Μα η μαγκιά που έχει ο Slash (μια από τις πολλές) είναι ότι το παίξιμό του, εκτός από συναισθηματικό (έχω διαβάσει ότι σε ηχογραφήσεις των album του ο ήχος του δεν ήταν σταθερός - έπαιζε διαφορετικά από μέρα σε μέρα επειδή τη μια ήταν καλά και την άλλη είχε τις μαύρες του) είναι και παίξιμο που αποφεύγει τις πεντατονικές! Όλοι όσοι παίζουν κιθάρα ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να τις αποφύγεις 100% στο παίξιμό σου, κι αυτό διότι σου έχουν κολλήσει στο μυαλό, είναι η εύκολη λύση και πάντα καταφεύγεις εκεί όταν σου στερέψουν οι ιδέες.

sorry αλλα το να είσαι inconsistent στο παιξιμό σου είναι καλο?! διαφωνώ πλήρως ...ο καλός κιθαρίστας πρέπει να είναι πάντα καλός... ιδίως αν είναι τόσο καλοπληρωμένος...

μην το πάρεις στραβά ...αλήθεια λατρεύω slash και τα κομμάτια του... αλλά ειλικρινά αν πήγαινα σε live και άκουγα τόση φαλτσαδούρα....θα πέταγα μπουκάλι!

επίσης περι πεντατονικής.... δηλαδή ο slash δεν παίζει πεντατονικά!??? δεν νομίζω...

μα είναι τόσο ωραία κλίμακα...γιατι την υποτιμούν όλοι?!?! σνιφ σνιφ...κλαψ ...λιγμ!

Παιδιά και ο VH και ο Slash ήταν και είναι εκπληκτικοί κιθαρίστες καθένας στο στυλ του. Απλά ο Slash σε κάποια live ήταν παραπάνω λιώμα απ' το φυσιολογικό (drugs, drinks) και έπαιζε ότι κάτσει . Πάντως επειδή έχω δει και videakia που είναι ψιλοsobber έπαιζε καταπληκτικά. Ο VH ήταν πιο ακαδημαικού τύπου κιθαρίστας. Δύσκολα άλλαζε νότες στα live και έτσι γλίτωνε και τις κακοτοπιές. Πάντως ακούστε με προσοχή το solo στο paradice city. Σίγουρα τα γρήγορα κατεβατά είναι της στιγμής και υπάρχουν και takes ενωμένα. Αnyway VH kai Slash αποτελούν θεούς της ηλεκτρικής κιθάρας με μοναδική προσωπικότητα στον ήχο τους.

Μα η μαγκιά που έχει ο Slash (μια από τις πολλές) είναι ότι το παίξιμό του' date=' εκτός από συναισθηματικό (έχω διαβάσει ότι σε ηχογραφήσεις των album του ο ήχος του δεν ήταν σταθερός - έπαιζε διαφορετικά από μέρα σε μέρα επειδή τη μια ήταν καλά και την άλλη είχε τις μαύρες του) είναι και παίξιμο που αποφεύγει τις πεντατονικές! Όλοι όσοι παίζουν κιθάρα ξέρουν πόσο δύσκολο είναι [b']να τις αποφύγεις 100% στο παίξιμό σου[/b], κι αυτό διότι σου έχουν κολλήσει στο μυαλό, είναι η εύκολη λύση και πάντα καταφεύγεις εκεί όταν σου στερέψουν οι ιδέες.
ο slash αποφευγει τις πεντατονικες???ανεκδοτο ειναι αυτο?

και μαλιστα δεν δεχτηκε χρηματα απτον michael :wink:
Ορίστε???? 8O 8O 8O 8O 8O 8O

και μιλάμε για το best-selling album of all time!!!!!
ε ναι αλλα φαντασου ποσο διαφημιστηκε το ονομα του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back