mic σε φλαουτο

nitako

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια χαρά! Ξέρει κάποιος να μου πει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος τοποθέτησης μικροφώνου σε φλάουτο?

Έχω το mic C1000 της AKG κάνει γι αυτή τη δουλεiα? Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο?

Thanks!!

Με το μικρόφωνο που διαθέτεις μπορείς να βγάλεις καλό αποτέλεσμα αν το στήσεις από πάνω, με κατεύθυνση προς τα κάτω, και σε απόσταση 30-50 εκ. Λίγο compression με ratio 2 - 4:1 θα έκανε θαύματα.

Να προσθέσω στον yam λίγο πειραματισμό με τις γωνίες της κάψας σε σχέση με το όργανο για αποφυγή τυχόν ενοχλητικών κρουστικών θορύβων που θα παραχθούν κατά το παίξιμο (χτυπήματα των κλειδιών)...Καλό είναι αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις τον comp after rec, να έχεις μια ιδέα για την επέμβασή του στο θέμα αυτό τοποθετώντας τον στην επιστροφή του καναλιού κατά την διάρκεια της ηχογράφησης...

Φιλε nitako, το μικροφωνο αυτο ειναι παρα πολυ καλο, μονο που εχω παρατηρησει ( μετα απο αρκετες ωρες δουλειας με αυτα τα μικροφωνα της AKG ) οτι τα μεσαια "ξυνουν" ελαχιστα..Οποτε, μεσα σε αυτα που σου τονισαν τα παραπανω μελη, καλυτερα να ισορροπησεις λιγο τη κατασταση, με ενα ελαφρυ EQ..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back