Μια συνεντευξη του Kerry King των SLAYER

jmone

Μέλος
Πόντοι
36
Μια συνεντευξη του Kerry King των SLAYER στο METAL HAMMER που μου αρεσε:

"Εχει γεμισει ο τοπος με αυτα τα ανορεξικα emo που$%@κι@ με τις φραντζες και τις κλαψο$%^νικες φατσες.Γιατι δεν πανε ολοι μαζι ν'α αυτοκτονησουν,να ησυχασουμε; Δεν τις γουσταρω τις παλιο-αδερφες!!!!!

:lol: :lol: :lol:

τα λέει έξω από τα δόντια ο μπαγάσας

Την συμμετοχή του σε διάφορα clip την ξέχασε ε; Κανα τραγούδι θα ετοιμάσουν οι παλιοhardcorάδες; Και ας αφήσουν αυτού του τύπου τις δηλώσεις.... Μπαγιάτεψαν!

εμένα πάντως με κάλυψε η άποψη του

αλλά εγώ έχω και σε άλλες ομάδες ατόμων να απευθυνθώ εκτός από τους emo

αυτά είναι μπινελίκια :lol: :lol: :lol:

Μωρέ μαζί σου σε αυτό και το ξέρω. Αλλά 1 ομάδα είναι και όλοι αυτοί σαν τον Κ.Κ που τώρα κράζουν. Το κλιπάκι του spiderman το θυμάσαι; Τότε δεν τον πείραζε το εμο.....

Μωρέ μαζί σου σε αυτό και το ξέρω. Αλλά 1 ομάδα είναι και όλοι αυτοί σαν τον Κ.Κ που τώρα κράζουν. Το κλιπάκι του spiderman το θυμάσαι; Τότε δεν τον πείραζε το εμο.....
Τι είναι εμο;;;;

Ξέρεις αυτό το νεοπανκ, που πετάν τις φράντζες μπρόστα.... Δες διαφημίσεις του γερμανού και των γκουντις και θα καταλάβεις. Αλλιώς για πιο επιστημονικά δες εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Emo

εδώ μπορεί να έχει δίκιο αλλά γενικώς δεν τον πάω....

δηλαδή βγαίνει κράζει όποιον βρει και νομίζει ότι οι slayer είναι οι καλύτεροι στον κόσμο....κάποιον που να τον έχει αφήσει ήσυχο δεν υπάρχει....τι ν 'αυτός ρε;

είναι έτσι ή δεν είναι;

Όλοι αυτοί είναι πουστ@κι@ και πρέπει να τιμωρηθούν με τις ατμοσφαιρικές δημιουργίες των ΙΤ + ALL επί 24ώρου βάσεως.

εδώ μπορεί να έχει δίκιο αλλά γενικώς δεν τον πάω....
δηλαδή βγαίνει κράζει όποιον βρει και νομίζει ότι οι slayer είναι οι καλύτεροι στον κόσμο....κάποιον που να τον έχει αφήσει ήσυχο δεν υπάρχει....τι ν 'αυτός ρε;

είναι έτσι ή δεν είναι;
Εγώ δεν τον κατηγορώ που τους κράζει. Θα μπορούσε όμως να το κάνει και πριν 3-5 χρονάκια περίπου, με τις διάφορες συνεργασίες του. :wink:

Οπότε ας αφήσει το κράξιμο και ας γράψει κανά τραγούδι της προκοπής, γιατί για τους μεταλικα λέμε, αλλά και αυτοί......

Και ο τραγουδιστής των Trivium και των Bullet For My Valentine ρε παιδιά με φράντζες είναι.ΓΑΜΑΝΕ ΟΜΩΣ!!

Παίδες λίγη τάξη παρακαλώ.

Ξέρετε τι εννοώ.

Το φόρουμ δεν το διαβάζουμε μεταξύ μας...

Ευχαριστώ.

Παίδες λίγη τάξη παρακαλώ.Ξέρετε τι εννοώ.

Το φόρουμ δεν το διαβάζουμε μεταξύ μας...

Ευχαριστώ.
ρε μπος για τον sam το έλεγες;

Οπότε ας αφήσει το κράξιμο και ας γράψει κανά τραγούδι της προκοπής' date=' γιατί για τους μεταλικα λέμε, αλλά και αυτοί......[/quote']

Πες τα φιλε boukaw7. Εχουν "αλλαξει" και αυτοι.

Βεβαια αν κατσεις και σκεφτεις ποσα ειναι αυτα τα συγκροτηματα τα οποια εχουν χαλασει... Ασε...

:?

Ναι αλλάζουνε (κάτι απόλυτα λογικό) αλλά δεν χαλάνε, δεν κράζουν, δεν σφίγγονται και ούτε το παίζουν πατέρες ολόκληρων σκηνών. Χώρια που ο Κ.Κ. είναι από την 3άδα των slayer ο πιο άσχετος, για να πούμε και του στραβού το δίκιο!

Και ναι προτιμώ ως το reload τους μεταλικα από την αλλαγή αυτών. Και γιαυτό δεν γουστάρω 1 το st anger! Παρόμοια Hardcoαδικα πράγματα με τα τελευταία slayer... Και μέχρι πριν το undispitted attitude κράζανε πανκ και χαρνκορ. Αλλά μετά έγιναν (μέσω μτν) γνωστά και αυτά και τότε ξεκίνησαν οι συνεργασίες και οι δηλώσεις......

Και μετά έχουμε τις όψιμες βαρύγδουπες δηλώσεις.....

O μπαρμπά-κέρυ έχει καταντήσει κλόουν. Πετάει τις παπαρίτσες του, γελάμε, αλλά οκ, μέχρι εκεί.

Τουλάχιστον οι άλλοι δύο σλεϊερ είναι κάπως πιό σοβαροί.

Αρχικα, κωστα με'γεια το νεο avatar.

Κατα δευτερον, ναι το εχει παρατραβηξει ο Κινγκ. Και δυστυχως δεν ειναι ο μονος.

O μπαρμπά-κέρυ έχει καταντήσει κλόουν. Πετάει τις παπαρίτσες του' date=' γελάμε, αλλά οκ, μέχρι εκεί.Τουλάχιστον οι άλλοι δύο σλεϊερ είναι κάπως πιό σοβαροί.[/quote']

εννοείς τον haneman (δεν ξέρω και εγώ πώς γράφεται...) και τον araya;

προτιμώ lombardo που είναι και γκαμώ τους drummer.....

Trending...

Νέα θέματα

Back