Δημήτρη χιλια ευχαριστώ να εισαι καλα φιλε και καλα παιξιματα.geodimitri είπε:Νικόλα μ' έστειλες...
Τι κιθαρόνι είναι αυτό. Χίλια μπράβο έγινε πανέμορφη!!! 8)
Αργύρη ευχαριστώ, η ζυγαρι έδειξε λιγο κατω απο 3 κιλα.argytar είπε:Ολοκλήρωσις!!
και... πώς ακούγεται??
και... πόσο ζυγάει ??
Μαν είσαι απέραντος!
Βασιλη ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια, το αλλο μπράτσο δεν το εχω και δεν ξερω ποτε θα το ξαναπάρω πίσω. ;Dkbasilis είπε:Μπράβο Νίκοείναι πολύ όμορφη να την χαίρεσαι και καλόπαιχτη.
Να σε βάλω στον πειρασμό να την δοκιμάσεις με το άλλο μανίκι που έχεις από το προηγούμενο project? ;D
Thanks Buddy, lol.BuddyL είπε:Εγινε ωραια, μου αρεσει το χειροποιητο hardware. Νομιζω πως εχει μια χρωματικη μονοτονια, πιστευω πως αν βαλεις ενα μικρο ασπρο pickguard στο κατω μερος που ειναι αδειο και κιτρινισεις-παλαιωσεις το μπρατσο θ' απογειωθει. Μπραβο σου.
Ευχαριστώ να εισαι καλα.Earendil είπε:Πολύ ιδιαίτερη, "δική της" ομορφιά.
Γειά στα χέρια σου, εύχομαι και τα επόμενα project να πάνε όπως τα θες.
Όμορφη έγινε.![]()
Κανει δηλαδη αυτο που ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πολυ ΕΛΑΦΡΙΑ tele κανει...Αργύρη ευχαριστώ, η ζυγαρι έδειξε λιγο κατω απο 3 κιλα.Η κιθαρα ακουστικά εχει απίστευτα vibe, χτυπας ακόρντα και το σωμα και το headstock παλονται απιστευτα.
Τωρα θα σκεφτεί κάποιος" αρχίσαμε. .." το λεω εντελώς αντικειμενικα όμως.
RayDTutto είπε:Εξαιρετική δουλειά. Πραγματικά αξιοζήλευτη. Συγχαρητήρια.
Πάντως θα προτιμούσα κι εγώ ένα πιο κιτρινισμένο και ρελικιασμένο μανίκι.
Δε λέω ότι είναι άσχημο αυτό που έχεις τώρα - το αντίθετο.
Αλλά - κατά τη γνώμη μου - αφαιρεί λίγο από την "αυθεντικότητα" του σώματος. Σε μένα δημιουργεί την εντύπωση ότι το σώμα είναι κι αυτό καινούργιο, και μόνο βαμμένο ώστε να μοιάζει παλιό.
Σαν κάτι δημιουργίες custom shop.
Thanks Nick.Superfunk είπε:Κανει δηλαδη αυτο που ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πολυ ΕΛΑΦΡΙΑ tele κανει...
Μου αρεσει πολυ,ριχτης και ενα Tortoise Pickguard για να δεσει το γλυκο...![]()
Ευχαριστώ Νάσο.nasokosm είπε:Μπράβο Νίκο κούκλα η κιθάρα την επόμενη φορά και με μπρατσάκι αντίστοιχο του σώματος![]()
Ειδικα οταν βλεπει κανεις τετοιες ομορφιες.HellFire είπε:Γιατι σε όλους μας αρέσει το οφθαλμολουτρο. 8)