Μια PINECASTER με παρελθόν.

Νομίζω ότι αυτό το σώμα δεν θέλει γυαλάδα, κάτι πιο ματ θα ήταν καλύτερο αισθητικά.

Μπράβο Νίκο πολύ ωραία  :D

theoctapus είπε:
Νομίζω ότι αυτό το σώμα δεν θέλει γυαλάδα, κάτι πιο ματ θα ήταν καλύτερο αισθητικά.
Την ίδια σκέψη μου βάζει και μένα,μου αρέσει και με γυαλάδα και χωρίς

Καθρέφτης έγινε! Πολύ καλή δουλειά!  :D

Θα συμφωνήσω όμως κι εγώ με τον theoctapus. Νομίζω ματ θα ήταν ομορφότερη.  ;)

theoctapus είπε:
E, ναι βρε συ, ντροπή.

Έχεις δει ποτέ παρκέ σε στάβλο;

Αφού λέει θα την κάνει ρέλικ, περιμένετε λίγο βρε ανυπόμονα παιδιά.

Το σώμα το περιμένει η κατάψυξη μάλλον ή το καλοριφέρ - εξαρτάται από που θα αρχίσει.

argytar είπε:
Δυνατός!

Πώς βάφεις? Με πιστόλι ή έτοιμα σπρέυ>>??

Πέρασες και αλοιφές???

Έδειξε πολύ πάντως!!  Και πρέπει να ναι και πανάλαφρη! Το ζύγισες το σώμα? Πόσο ζυγίζει?

Ζηλεύω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα ακόμα προέχουν άλλα πράματα...
Αργύρη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, κανε υπομονή και θα ξανά έρθει η ώρα να ασχοληθείς με τις κιθαρόκατασκευές σου.

Με σπρέι έβαφα παλιά, το αποτέλεσμα καλό αλλά ζητάνε πολλά λεφτά για να βάλουν το νιτρο σε μπουκάλια σπρέι. Αν θυμάμαι καλα είχα πληρώσει 70ευρο την τελευταία φορά για τρία μπουκάλια, με δικό μου σπρέι.

Αλοιφη χρησιμοποίησα αυτήν στην φωτογραφία.

Και το  βαρος είναι. ..

20140326_150920.jpg

20140326_150848.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις, στο σωμα θα γίνει light relic  και θα γίνει ματ σε συγκεκριμένα σημεία.  ;)

Βρε Νικ εχω κατι σπρέυ νιτρο και ειναι ρέλικ απο μόνα τους 8)

Τάφτιαξα  με υλικό που πήγα σε μαγαζί και ο διαλύτης ήταν ήδη στη φιάλη αλλά μάλλον  δεν έκανε για νίτρο γιατί τώρα ρίχνει μεν κανονικά αλλά το νίτρο σε κάποια σημεία ενώ στεγνώνει μένει κάπως γαλακτερο στο χρώμα ενώ αλλού γίνεται κανονικά διάφανο ;D ειναι ρέλικ απο μόνο του, το χρησιμοποιώ για κάποια templates για να μην ξεφτίζει το ξύλο και να κολάει καλύτερα η ταινία διπλής

Νάσο αν αφήνει άσπρα στίγματα σαν γαλάκτωμα τότε το σπρέυ έχει παγιδεψει μέσα υγρασία, που προφανώς πέρασε απο το κομπρεσέρ του καταστήματος που σου τα έβαλε σε σπρέι (Βουλαλάς ? εγώ να δεις ζημιά με βερνίκη  που έφαγα απο εκεί), ή το ξύλο σου ειναι νοτισμένο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αφήνει ολόκληρη περιοχή σαν γαλάκτωμα και άλλού  ειναι ΟΚ μπορεί να ειναι και υγρασία στο βερνίκι δεν το έχω δει σε κιθάρα (ακόμα) εκτός αν γίνει experimental

Πάντως το νίτρο σε σπρέυ έχει πλάκα , καθαρές δουλειές  :D

Πέρασα και είδα και εκείνο τον ηλεκτρολόγο στα καράβια και του είπα για τον Χριστό με τις παντόφλες και γελάγαμε κανα δεκάλεπτο, φεύγοντας ήθελε να με φιλέψει καμμια NOS λαμπίτσα ;D

Νασο όποτε το θυμάμαι γελαω μονος μου, αφου περιμενα να βγούνε οι τυποι απο το cadit camera και να μοτ πουν οτι την πάτησα....

DONE

Μαγνητες Texas special, χειροποίητο control plate και γέφυρα.

Nitro finish, ελαφρός relic με cracks.

Musikraft μπράτσο περασμένο με tru oil, Schaller κλειδιά 6150 ταστα και Tusq nut.

20140413_131030.jpg

20140413_130944.jpg

20140413_131016.jpg

Νικόλα μ' έστειλες...

Τι κιθαρόνι είναι αυτό. Χίλια μπράβο έγινε πανέμορφη!!!  8)

HellFire είπε:
DONE

Μαγνητες Texas special, χειροποίητο control plate και γέφυρα.

Nitro finish, ελαφρός relic με cracks.

Musikraft μπράτσο περασμένο με tru oil, Schaller κλειδιά 6150 ταστα και Tusq nut.
Ολοκλήρωσις!!

και... πώς ακούγεται??

και... πόσο ζυγάει ??

Μαν είσαι απέραντος!

Μπράβο Νίκο  :D είναι πολύ όμορφη να την χαίρεσαι και καλόπαιχτη.

Να σε βάλω στον πειρασμό να την δοκιμάσεις με το άλλο μανίκι που έχεις από το προηγούμενο project?  ;D

Εγινε ωραια, μου αρεσει το χειροποιητο hardware. Νομιζω πως εχει μια χρωματικη μονοτονια, πιστευω πως αν βαλεις ενα μικρο ασπρο pickguard στο κατω μερος που ειναι αδειο και κιτρινισεις-παλαιωσεις το μπρατσο θ' απογειωθει. Μπραβο σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back