Μια PINECASTER με παρελθόν.

Θα γίνει τρομερή κιθάρα Hellfire.Πολύ καλή η ιδέα σου.Και όσο αφορά τα ¨κσύλα¨ ευκαιρία να δούμε πως ακούγεται και το ρετσίνι ;D.Πέρα από την πλάκα είναι πολύ όμορφη και το pickguard θα ταιριάξει γάντι.

Tsepetos είπε:
  Θα γίνει τρομερή κιθάρα Hellfire.Πολύ καλή η ιδέα σου.Και όσο αφορά τα ¨κσύλα¨ ευκαιρία να δούμε πως ακούγεται και το ρετσίνι ;D.Πέρα από την πλάκα είναι πολύ όμορφη και το pickguard θα ταιριάξει γάντι.
Ευχαριστώ Θανάση, χαίρομαι που βλέπω ότι επανήλθες. :)

geodimitri είπε:
Πού το βρήκες αυτό το "τεμάχιο" για το pickguard... :o

Εξαίρετη επιλογή!  8)
Δημήτρη ο εβαυ είναι φίλος μας. ;) :)

Έχω κόψει το pocket με βάση το μπράτσο της Musikraft που έχω και εχει πολύ καλή εφαρμογή, μια από αυτές τις ημέρες ίσως να μπω στον πειρασμό να την μοντάρω πρόχειρα για ένα δοκιμαστικό. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Here you are:

1393181957046.jpg

1393182152061.jpg

1393182198282.jpg

Navigator5 είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

:o
:)

Εδώ το σωμα  εχει τριφτεί με 220 γυαλόχαρτο, θέλει λίγο ακομα δουλειά για να φύγουν τα σημεία που γυαλίζουν και μετά πάμε για Νίτρο φουλ.

geodimitri είπε:
Με φαίνεται η rosewood ταστιέρα της ταιριάζει περισσότερο.  ;)
To σημειώνω αυτό. ;D

Και εγώ ετσι νομίζω Δημήτρη, ότι το RW τις πάει πιο πολύ.

Αντε επιτελους μετα απο 1.000.000 telecaster που εχουν συζητηθει στο φορουμ, μια που ειναι διαφορετικη και αξιζει να παρακολουθησουμε

Απαιτούμε φωτογραφίες καλύτερης ανάλυσης !!!  ;D γιατί έχω την υποψία οτι το τελικό αποτέλεσμα θα μας "κολάσει" και θα τρέχουμε στα παλιατζίδικα να ψάχνουμε για "παλιοκασέλες"  ;D ;D

Έτσι το rosewood φαίνεται πιο ταιριαστό. Αλλά ένα κιτρινισμένο νίτρο με relic ανάλογο του σώματος θα είναι ό,τι καλύτερο.

Thanks guys, κάθε input είναι χρήσιμο και καλοδεχούμενο. 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back