Μια παρουσιαση μου

SONICSPOT

Νέο μέλος
Πόντοι
16
παιδια αυτο τον μηνα ειμαι στην στηλη homework μαζι με ενα κομματακι οποιος θελει τσεκαρει το λινκ

thanks

Panos 8) 8) 8)

Πολύ καλό το κομμάτι, πολύ καλή δουλειά και μ'άρεσε πολύ κι η φωνή. Ποια είναι αυτή η Linnea?

Ωραιο το κομματακι σου αν και δεν ειμαι σε αυτο το ειδος dance μουσικης..

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!

:D :) :D

thanks guys...η Linnea ειναι μια κοπελα επαγελματιας απο Δανια με συμβολαιο στην EMI και αρκετα γνωστη στην χωρα της αλλα και αγγλια - εχει κανει και το soundtrack σε ενα απο τα αγγλικα big brother αναμεσα σε αλλα...και παλι ευχαριστω για την ψηφο παιδια α και pastelius...αυτα που βλεπεις στην φοτο ειναι ενα μερος μονο χε χε...εχω φτασει στα 35 συνθ και σαμπλερς και συνεχιζω χε χε :lol: :lol: :lol:

παντως τα μηχανηματα δεν λενε τιποτα το θεμα ειναι οι ιδεες...απλα κανεις καλιτερες παραγωγες και μπορεις να εχεις καλυτερα συμβολαια..

και συγνωμη προς το νοιζ...δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να πω το ονομα του περιοδικου... 8)

Ο Cos_dr σε συγχωρεί και σε συγχαίρει.

Πολύ καλό, ωραίοι ήχοι, ωραία φωνή, ισορροπημένο σύνολο ηχητικά, όπως μου λένε και εμένα και έχπυν δίκιο θα μπορούσες να παίξεις με το χώρο περισσότερο, γενικώς τραβάνε τα multitap delay και τα crossfade,

Και αν το έφτιαχνα εγώ θα πρόσθετα μια πιο πολύπλοκη εισαγωγή, με ίσως καποια ακόμα φωνητικά αντρικά η computerized για να κάνω αντίθεση και μετά θα συνέχιζα όπως εσύ, σίγουρα όμως χωρίς να σε φτάσω στο είδος γιατι δεν το κατέχω, είμαι μπαλαντόπ....στας :lol:

Χωρίς να σημαίνει οτι δεν ακούω απο μικρός και κατα κόρον trance, acid, και break ,γενικότερα.

Να πληθύνουν και άλλο τα μηχανήματα σου και να έχεις επιτυχίες!!!

Στην μουσική............ και τον έρωτα (ασχετο)

πραγματικα σε ευχαριστω παρα πολυ και να σου πω οτι και εγω παρατηρησα οτι θελει δουλεια αλλα το συγκεκριμενο ειναι αρκετα παλιο και τωρα ειμαι σε αλλα νερα πιο πολυ house κλπ αλλα οι παλιες αγαπες ειναι κατι αλλο ...thanks again και ελπιζω να κανουμε κατι ολοι μαζι απο εδω μεσα... :lol: :lol: :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back