Μιά μικρή συλλογή disco για τους παλιούς και τους λάτρεις

Πολυ καλο το ποστ σου trigga!Χαιρομαι που σινεχιζς και βρισκω disco fans!!!!!

μαλλον το πισι σου δεν τα ανοιγει.Αλλα κ παλι μπορεις να παρεις τον τιτλο κ τον καλλιτεχνη κ να τα βαλεις στο youtube.

Αν ακους τη μουσικη θα θυμηθεις κ θα δεις πολλα πραματα.

Τέλειο ποστ... Μπράβο Τρίγγα!

ΑΝ και είναι το μόνο ποστ που έχω συναντήσει που ρούφηξε μισό+ GB Ram σε firefox. Μαγκειά.  8) ;)

Κάτι μου λέει ότι θα γίνει το αγαπημένο μου thread.

Disco baby!!!!!!! ;D ;D

trigga είπε:
Αλλα κ παλι μπορεις να παρεις τον τιτλο κ τον καλλιτεχνη κ να τα βαλεις στο youtube.
Αλλά και πάλι θα μπορούσες να βάλεις τον τίτλο και τον καλλιτέχνη και να τα βρούμε εμείς στο Youtube (αν θέλαμε).

Δεν είναι όλα ντίσκο. Χιτάκια 70's/80's, ατάκτως ερριμένα είναι. Για την ποιότητά τους........συζητείται........... εντόνως  ;D

Σόρρυ που το λέω αλλά μάλλον pointless thread.

AppliedStucco είπε:
ΑΝ και είναι το μόνο ποστ που έχω συναντήσει που ρούφηξε μισό+ GB Ram σε firefox. Μαγκειά.  8) ;)
Στο σπίτι δεν ανοίγει καθόλου! :o

Και εδώ δε μπορώ να τα δω lol.

audiokostas είπε:
Αλλά και πάλι θα μπορούσες να βάλεις τον τίτλο και τον καλλιτέχνη και να τα βρούμε εμείς στο Youtube (αν θέλαμε).

Δεν είναι όλα ντίσκο. Χιτάκια 70's/80's, ατάκτως ερριμένα είναι. Για την ποιότητά τους........συζητείται........... εντόνως  ;D

Σόρρυ που το λέω αλλά μάλλον pointless thread.

Σου χουνε πει οτι εισαι ξινιαρης χωρις λογο?Το θεμα αυτο ειναι παλιο κ το ανεβασανε παλι κ απλα οποιος ενδιαφερεται το βλεπει.

Δεν με ενδιαφερει οτι κ να γινει.Ειχα ορεξη κ εκατσα κ το εφτιαξα πριν καιρο.

Θα σε προτεινω για διαχειριστικο μελος παντως, καλα το πας...

Ξινιάρης είμαι αλλά λόγο έχω  ;D

Δεν είδα την ημερομηνία, έχεις δίκιο.

Μη με προτείνεις σε παρακαλώ πολύ, μπορεί και να σ΄ακούσουν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back