Μια Martin D-45 των $625K (Clapton)

Παντως η τιμη που ειχαν δωσει ως estimate απο τον οικο δημοπρασιων (300-500 χιλιαδες δολλαρια) θα ηταν λογικη για οποιαδηποτε pre-war D-45. Καπου εκει παιζουν οι τιμες τους. Ποσο μαλλον μια με τοσο διασημο provenance.

Σε σχεση δηλαδη με την '76 Explorer των U2 που πουληθηκε για 437.500 (μια "απλη" θα πηγαινε γυρω στα 6-5 χιλιαρικα) μαλλον ευκαιρια τσιμπησε καποιος ?.

Παντως η τιμη που ειχαν δωσει ως estimate απο τον οικο δημοπρασιων (300-500 χιλιαδες δολλαρια) θα ηταν λογικη για οποιαδηποτε pre-war D-45. Καπου εκει παιζουν οι τιμες τους. Ποσο μαλλον μια με τοσο διασημο provenance.

Σε σχεση δηλαδη με την '76 Explorer των U2 που πουληθηκε για 437.500 (μια "απλη" θα πηγαινε γυρω στα 6-5 χιλιαρικα) μαλλον ευκαιρια τσιμπησε καποιος ?.
Ναι έχεις δίκιο 

αυτο που σκέφτηκα πριν την πάρω ήταν:

με αυτά τα λεφτά παίρνω 104 των 6Κ, 208 των 3Κ και 625 του 1Κ - και μετά: που να τις βάλω όλες αυτές; Οπότε η απόφαση ήταν μονόδρομος 

Ξανασκεφτειτε το , το Provence ειναι υποβαθμισμενο, κατι σαν Αγιος Παντελεημονας Αχαρνων

Διάβασα ότι αργούν οι παραδόσεις των super γιωτ και των Lear Jet και είπα να μου πάρω μια κιθάρα για να περνάω την ώρα μου στην αναμονή - 

https://www.newsit.gr/lifestyle/Eric-Clapton-625-000-dolaria-polithike-se-dimoprasia-i-kithara-tou-thrylou-tis-rok/3412577/amp/
625.000$......κλαην μαιν.......

https://www.rollingstone.com/music/music-features/jim-irsay-david-gilmour-black-strat-interview-852850/

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα αγαπητέ @fenderiarhs

Αυτή στην οποία αναφέρεσαι είναι ηλεκτρική και καλή βάση για mods 

Με καινούργια κλειδιά και ταστα, νέο επιλογέα θέσεων σε χρυσαφί, μοντέρνους μαγνήτες, floyd rose γέφυρα, και ένα βαψιματάκι σε surf blue η αξία της θα απογειωθεί 

Δυστυχώς η ακουστική δεν μου αφήνει τέτοια περιθώρια 

Αυτή στην οποία αναφέρεσαι είναι ηλεκτρική και καλή βάση για mods 

Με καινούργια κλειδιά και ταστα, νέο επιλογέα θέσεων σε χρυσαφί, μοντέρνους μαγνήτες, floyd rose γέφυρα, και ένα βαψιματάκι σε surf blue η αξία της θα απογειωθεί 
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δε νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα έπαιρνε τέτοιου είδους κιθάρα και θα άλλαζε το παραμικρό, καταφέρνοντας στο τέλος να χάσει ένα μεγάλο μέρος της αξίας της.

Εκτός και αν αστειεύεσαι και δεν το έπιασα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δε νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα έπαιρνε τέτοιου είδους κιθάρα και θα άλλαζε το παραμικρό, καταφέρνοντας στο τέλος να χάσει ένα μεγάλο μέρος της αξίας της.

Εκτός και αν αστειεύεσαι και δεν το έπιασα
Ναι βρε φίλε ekim - αστειεύομαι (όσο μπορώ) από την αρχή 

Όμως το θέμα, (σοβαρά τώρα), με απασχολεί σε άλλο επίπεδο - αυτό των ανισοτήτων κατανομής του πλούτου - στο το τι προξενεί ψυχικη ευφορία και ευτυχία - για το γεγονοσ ότι το αντικείμενο δεν εκτιμάται από την αξία του δημιουργού του (όπως πχ ένας Πίνακας του Πικάσο) αλλά από την αξία αυτού που το έχει αγγίξει - για το που είναι το Everest του καθενός (όπως πολύ ωραία ανέλυσε και ο @ez) κλπ, κλπ. 

Συνήθως μένω με ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις. Κιαπέ ουζάκια, που λέει και ο Χριστιανόπουλος 

Δυστυχώς η ακουστική δεν μου αφήνει τέτοια περιθώρια 

Λάθος κάνεις ...

ccea58bf07f1bb53049a6a05da793dea.jpg

Κι άμα θες, πετάς κι ένα χαμπάκερ πάνω ασούμε να γουστάρεις.

4614b6073f14154afa1e09e75ec1b2a3.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back