lambrosgg είπε:
Μα τι σε νοιάζει αν γίνεται νομιμα ή και δίκαια η κλήρωση? Αν θεωρείς ότι θα κέρδιζες εσύ σίγουρα απο τους 6000 - οπότε αδικήθηκες, πήγαινε παίξε ένα λόττο καλύτερα....
Δεν μπορώ να καταλάβω το "πρόβλημα" μερικών.
και δεν χρειάζεται σύστημα ολόκληρο για να βρεθεί ένας τυχαίος αριθμός.
ορίστε:
Έβαλα: Create a table of random numbers with 1 columns and 1 rows.
Randomly select each value within this range: From 1 to 6582
και μου έβγαλε 2025.
Το μέλος #2025 κερδίζει το δώρο.
ΟΥΑΟΥ! Λες να είμαι εγώ?
Κοιτα, Λαμπρο, νιωθω οτι ολα εχουν παει κατα διαολου
.
Φτασαμε λοιπον εκει που εσυ υποστηριζεις την αδιαβλητοτητα του noiz και εμεις κανουμε τον δικηγορο του διαβολου ...
Αλλα για χαριν συζητησης... i'll play along
Παιζει μεγαλο ρολο το αν ειναι αδιαβλητη μια κληρωση. Καθοτι με τον διαγωνισμο πουλας προσδοκια και αγοραζεις κοινο, επισκεψιμοτητα, διαφημισεις, αναγνωρισιμοτητα κλπ.
Οσο για την τυχαια σου γεννητρια, εσυ το λες οτι εβγαλε 2025. Εγω λεω οτι εβγαλε 75 και μας ειπες 2025 ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΝ.
Ολα αυτα βεβαια ισχυουν για απροσωπες μπιζνες, ραδιοφωνα, εταιρειες κλπ.
Η σχεση των περισσοτερων μας με το νοιζ ειναι πιο οικογενειακη, καλη τους πιστη λοιπον βασιζονται οτι ο yameth δεν θα εμπαινε στον κοπο να νοθευσει μια κληρωση για ενα ποσο (αληθεια ποσο κανει αυτη η κιθαρα 200Ε?) συγκρισιμο με αυτα που ξοδεψε για τις μπυρες που ηπιε + βενζινη μετακινησης στην τελευταια μας μπυροποσια... Για καποιον ομως που δεν θελει να το δει ετσι, ειναι πιο κακοπιστος, δεν εχει συναισθηματικη σχεση με το μερος, η ερωτηση ειναι ευλογη....
Οσο οι διαγωνισμοι πυκνωνουν, οι συμμετεχοντες αναγνωστες αυξανονται, τα επαθλα γινονται ακριβοτερα ισως δικαιως να βλεπουμε τετοιες αποριες συχνοτερα...