Μεσα στα γκαραζ του 21ου αιωνα...

Child Of Story

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Λοιπον...

Ποιος θα το περιμενε οτι βγαινουν τετοια πραγματα μεσα απο τα γκαραζ του 21ου αιωνα?

Οχι εγω, παντως...

Ενω το σχολιο σου με κανει να σκεφτω οτι ειναι θετικη η εκπληξη σου, η φατσουλα διπλα στον τιτλο του thread, με κανει αναρωτιεμαι τελικα :P

Παντως, σχετικα με το κομματι, δε με τραβηξε, αλλα δεν ειμαι γενικα του ειδους ;D

Πραγματικά, ούτε εγώ καταλαβαίνω το σκεπτικό σου... Το τραγούδι, πάντως, δεν μου άρεσε...

Το γκαράζ είναι από τα στυλ που ενώ ποτέ δεν βρέθηκε ακριβώς στο προσκήνιο - ούτε καν τη δεκαετία του '60 - δεν έπαψε ποτέ να έχει φανατικό κοινό, ειδικά μετά την αναβίωση των 80's, οπότε εγώ τουλάχιστον δεν εντυπωσιάζομαι που βγαίνουν ακόμη τέτοια κομμάτια. Και τα παλικάρια το' χουν!

Παίχτηκε στο Entourage το συγκεκριμένο κομμάτι αν δεν κάνω λάθος ε? Ωραίο κομμάτι!

Δόξα τον Θεό η garage ζει και βασιλεύει!  8)

H φατσουλα ειναι επειδη το τραγουδι ειναι... αγριλα...  :D

Παντως παιδια, το συζητησα με την ομαδα μου (δεκαχιλιατρι παπαγαλοι κι εγω...), και απογοητευτηκαμε, μπορω να πω... 220 αναγνωσεις και μονο δυο οι καμμενοι?

Κι εμενα που μου ετρεχαν τα σαλια οταν το ανεβαζα, λεω "the kids are gonna love it!"....    ???

Πάρτε και τον ύμνο, και προσέξτε μη λερώσετε το πάτωμα με βαλβολίνη...

Trending...

Νέα θέματα

Back