- Πόντοι
- 2,148
Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο σας παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης? Πριν 3 μέρες αγόρασα αυτούς τους δίσκους και ανέβασα μόνο αυτή τη φωτογραφία στο fb πού ούτε κάν ολόκληρους δεν τους δείχνει. Σημέρα μου ήρθε προτεινόμενο βίντεο παρουσίασης στο youtube για το Ram 2021 half speed remaster. Δεν είναι καθόλου συνηθισμένη έκδοση για να έρθει έτσι τυχαία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αρκεί να μη σας ενοχλεί. Ετσι απο περιέργεια θα παρακολουθήσω τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. (χωρίς φυσικά να κλικάρω ή να δω το προτεινόμενο). Επίσης αγοράστηκε ένα CD του Chet Baker. Ίσως το ανέβασε η κόρη μου στο insta. Ήρθε ένα άλλο του Chet Baker προτεινόμενο. Προσωπικά έχω να ασχοληθώ με τον Chet Baker πάνω από 2 μήνες, όταν η κόρη διασκεύαζε το Old devil moon και κάναμε διάφορα ψαξίματα και σε όλο αυτό το διάστημα εκτός από τις πρώτες μέρες που ασχοληθήκαμε δεν ξαναήρθε τίποτα. Αρα ...εγώ δεν ανέβασα. Ή λοιπόν τα ΜΚΔ ψάχνουν και σε συγγενικούς accounts σε διάφορες πλατφόρμες ή....κοιτάνε τι ψωνίστηκε με την πιστωτική.... Θα το ψάξω περαιτέρω.
θελω να πω, ξέρω πως δουλεύει το youtube και η προσωποποιημένη πληροφόρηση και διαφήμιση.
Αν δω κάτι, τις επόμενες μέρες θα έρθουν κι άλλα. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για φυσική ενέργεια επιλογής μέσω click.
![20210711_122452.jpg 20210711_122452.jpg](https://data.forum.noiz.gr/attachments/27/27079-dc5521fce74aa364a5d2c21e5ea9f82f.jpg?hash=oUWVmOcuQ0)
θελω να πω, ξέρω πως δουλεύει το youtube και η προσωποποιημένη πληροφόρηση και διαφήμιση.
Αν δω κάτι, τις επόμενες μέρες θα έρθουν κι άλλα. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για φυσική ενέργεια επιλογής μέσω click.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: