Μερικες φορες νιωθω κουλος.....

...δεν ξέρω τι θες ν'ακούσεις,..ότι είναι σχετικά πρωτότυπο (έχει αρκετούς στο youtube που πειραματίζονται με επιτυχία στο ίδιο στύλ)...ότι είναι καλός,ναι....απο κει και πέρα τα περι κουλαμάρας είναι....κουταμάρες...σκέψου ότι την ίδια στιγμή παντελώς άγνωστοι κάνουν κάτι εντυπωσιακότερο,ίσως και δυσκολότερο,απλά δεν τους έχουμε δεί/ακούσει ακόμη...ξέρεις αφού παίζεις ότι η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα.Ναι,να εκτιμούμε ένα καλό παίχτη,ναι να θαυμάζουμε.Οχι όμως στην κατάπτωση και σε άδικες συγκρίσεις.Είναι τόσες οι παράμετροι που κάνουν άδικη οποιαδήποτε σύγκριση.Παράδειγμα,πόσες ώρες έχεις ελεύθερες τη μέρα σου,πότε πρωτόπιασες σοβαρή κιθάρα,(κάποτε σωστά είπαν εδώ ότι ένα αμερικανάκι π.χ. έπαιρνε δώρο σε γενέθλια μια στράτο,όταν εμείς ακόμα ζοριζόμαστε να πάρουμε)...σκέψου πόσες χιλιάδες άγνωστοι παιχταράδες υπάρχουν...ξαναλέω ότι μόνον η εξάσκηση,σε συνδυασμό με το πάθος,σε κάνουν αυτό που θές να γίνεις..αν σκεφτόμαστε αρνητικά,τότε θα έπρεπε να τα έχουμε παρατήσει όλοι..

πότε πρωτόπιασες σοβαρή κιθάρα' date='(κάποτε σωστά είπαν εδώ ότι ένα αμερικανάκι π.χ. έπαιρνε δώρο σε γενέθλια μια στράτο,όταν εμείς ακόμα ζοριζόμαστε να πάρουμε)...[/quote']Και τι μόντες κάνουμε σε όσες έχουμε, μπας και γίνουν σοβαρές... Και λογικό είναι να ζοριζόμαστε, αφού μια κιθάρα της προκοπής κοστίζει σχεδόν όσο 2 μισθοί... Αυτό ίσως είναι λόγος να τα παρατήσει κανείς. Το ότι κάποιος παίζει καλύτερα ίσως είναι κίνητρο για να συνεχίσεις. :) :)

να χαίρεσαι που υπάρχουνε καλύτεροι, και να τους παραδέχεσαι. Αυτό νομίζω ότι σε κάνει όχι μόνο καλύτερο παίχτη (ο top κιθαρίστας, ντράμερ, μπασίστασ, πληκτράς κλπ κάποτε βαλτώνει) αλλά και καλύτερο άνθρωπο.

Δε νομίζω ότι υπάρχει μουσικός που να μην ένοιωσε κουλός ακούγοντας κάποιον άλλο. Κι εγώ νοιώθω κουλός κάθε φορά σχεδόν που ακούω μουσική... Και δεν είναι κακό, ούτε απαισιόδοξο. Στην τελική μουσική παίζουμε για να γουστάρουμε, όχι για να αναμετρηθούμε. Μάθε κι εσύ να παίζεις έτσι, αν σ αρέσει :D

Όχι ρε είπε πως αν βρει την ευκαιρία θα ξαναμπει. ΑΠλά χωρίς νετ έμεινε το παιδί.

Πάντως τώρα τελευταία οι επιστροφές αρχίζουν και γίνονται της μόδας (ε Τάκη; )

To μεγαλύτερο λάθος που κάνουν ορισμένοι είναι να σκέπτονται "Ποτέ δεν θα παίξω έτσι εγώ"

Απάντηση:

"Και που το ξέρεις;;;;" :lol: :lol: :lol:

AXχαχαχαχα!

Ωραια παναγιωτη που το ανακαλυψες εκεινο το ποστ ουτε που το θυμομουνα ....Αμααν περασε ενας χρονος στρατου ρε συ...Θα βρω χρονο σιγα σιγα κ θα επανελθω στα του noiz. βλεπω κ αλλαγες... Ωραια!

AXχαχαχαχα!Ωραια παναγιωτη που το ανακαλυψες εκεινο το ποστ ουτε που το θυμομουνα ....Αμααν περασε ενας χρονος στρατου ρε συ...Θα βρω χρονο σιγα σιγα κ θα επανελθω στα του noiz. βλεπω κ αλλαγες... Ωραια!
και ξέρεις ποώς το ανακάλυψα;

Κοιτούσα παλιά θέματα στο "περί ανέμων..." (πω ρε συ τι μπορείς να βρεις εκεί ! !) και πέφτω πάνω σ 'αυτό...και λέω "αυτός δεν είναι ο τύπος που έγραφε σε εκείνο με το παλκάρι που έπαιζε με tapping και λοιπά".........

μάλιστα έχεις τελειώσει τον στρατό;

και ξέρεις ποώς το ανακάλυψα;

Κοιτούσα παλιά θέματα στο "περί ανέμων..." (πω ρε συ τι μπορείς να βρεις εκεί ! !) και πέφτω πάνω σ 'αυτό...και λέω "αυτός δεν είναι ο τύπος που έγραφε σε εκείνο με το παλκάρι που έπαιζε με tapping και λοιπά".........

μάλιστα έχεις τελειώσει τον στρατό;

Καταρχην να σου πω οτι με πηραν τα ζουμια γιατι μου θυμισες πραγματα κ πραγματα...σνιφ κλαψ κλαψ....;)

Ναι τελειωσα επιτελους.Τελιακ ηταν οντως διακοπες οπως λεγανε κ οι πιο παλιοι εδω μεσα....

ΥΓ. Οτιτλος του αρθρου ηθελε να τονισει τον εντυπωσιασμο μου απο την τεχνικη που μπορει ο εκαστοτε κιθαριστας να αναπτυξει...Ισως ειναι λιγο υπερβολικος αλλα οταν ειδα το βιντεο εμεινα λιγο καραβανας...

To μεγαλύτερο λάθος που κάνουν ορισμένοι είναι να σκέπτονται "Ποτέ δεν θα παίξω έτσι εγώ" Απάντηση:

"Και που το ξέρεις;;;;" :lol: :lol: :lol:
Το ιδιο ελεγα κι εγω.Και τωρα ειμαι παικταρας! :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :P :P :P (=εριστικος αυτοσαρκασμος) :D

Και λογικό είναι να ζοριζόμαστε' date=' αφού μια κιθάρα της προκοπής κοστίζει σχεδόν όσο 2 μισθοί... Αυτό ίσως είναι λόγος να τα παρατήσει κανείς. Το ότι κάποιος παίζει καλύτερα ίσως είναι κίνητρο για να συνεχίσεις. :) :)[/quote']
Μην το λες. Είναι πολύ πιο εύκολο να επενδήσεις δύο, τρεις ή τέσσερις μισθούς παρά να επενδύσεις 10 χρόνια από 2-3 ώρες την ημέρα ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back