Μερικές αλήθειες περί κιθάρας και κιθαριστών

fret

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Διαβαζοντας διαφορα απο αγγελιες μεχρι αρθρα μου ηρθε κατι τις να γραψω και γω κατι περι κιθαρας.

-καλυτερη κιθαρα ειναι αυτη που τη φτιαχνεις μονος σου

-καλυτερος κιθαριστας ειναι αυτος που ξερει τι παιζει

-η κιθαρα ειναι μεσο εκφρασης και οχι αυτοπροβολης

-δεν υπαρχει υπερκιθαρα, υπαρχουν πολλες καλες κιθαρες

-αυτο που ακουμε τελικα ειναι

30%ξυλο και κατασκευη

30%ηλεκτρικα και ενισχιτης

40%κιθαριστας

-αν περιμενεις απο το modeling μηχανημα σου να βγαλει μονο του τον ηχο που μιμειται θα περιμενεις πολυυυυυυυ καιρο

-το 80%απο οσα διαβαζω για ενα μουσικο προιον ειναι διαφημιστικες μπουρδες

-απαιτηστε εξυπηρετηση και εγγυηση απο οπου δινετε τα λεφτα σας. γεμισαμε παντογνωστες ξερολες και επιστημονες του ειδους.ΕΛΕΟς ΠΛΕΟΝ!!!!!!

-φτιαξτε προσωπικο ηχο.το να κυνηγας τον ηχο του καθενος καταληγεις διαφημιστικο θυμα

-δεν τα ισοπεδονω ολα.θπαρχουν παρα πολλοι καλοι του ειδους σε αυτη τη χωρα του ποτε απλα δεν μιλουν πολυ

-αφηστε τα ποντικια και τα πληκτρολογια και πιαστε τις κιθαρες σας . ειμαι και γω ενα θυμα των καιρων αλλα προσπαθω να αποβαλω αυτη την κατασταση

thanks για το χρονο σας

VAG ;) :) :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο παιδί μου. Ωραία μας τα λές. (μερικά) Τι θέλεις τώρα? Μπισκότο?

boukas είπε:
E γιατί άνοιξες για 2η φορά ένα ίδιο θέμα;
Δεν άντεχα τόση αλήθεια μαζεμένη και μάλιστα σε 2 αντίγραφα.  :)

Fret..... που το πας?

panagiotis είπε:
30%ξυλο
σσσσσ......μη τα πετάς απότομα αυτά.... ;D 8)
Το ξύλο θα πρέπει ασφαλώς να είναι βρεγμένο, η κοινώς λεγόμενη "βρεγμένη σανίδα".

fret είπε:
-αφηστε τα ποντικια και τα πληκτρολογια και πιαστε τις κιθαρες σας . ειμαι και γω ενα θυμα των καιρων αλλα προσπαθω να αποβαλω αυτη την κατασταση
Που το εχω ξαναδει που το εχω ξαναδει αυτο.........................................

..............

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ναι θυμηθηκα μαζι με κατι μανιφεστα τυπου make love not war, κ.λ.π

Φανταζομαι παντως πως αυτο το δωρικα λιτο αποφθεγμα το εγραψες διακοπτοντας τη μελετη σου χρησιμοποιωντας το πληκτρολογιο και το ποντικι σου......Γρηγορα πισωωωωωωωωωωω ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

έχετε ακούσει ποτέ κιθαρίστα σε ελληνικό πανηγύρι, με gibson 355;;;

φοβερή ακουστική εμπειρία.δυστυχώς, χάλια άποψη ήχου, με μεγαλειώδη παιξίματα, όμως.

έτσι απλά το έγραψα.δε χρήζει ιδιαιτέρας απάντησης το φλιναφηματάκι μου...

harilatron είπε:
E γιατί άνοιξες για 2η φορά ένα ίδιο θέμα;
Δεν άντεχα τόση αλήθεια μαζεμένη και μάλιστα σε 2 αντίγραφα.  :)

Fret..... που το πας?
πουθενα μονο του παει

Όποιος μου βρει παγωτό πορτοκάλι του χαρίζω μια τρίχα από τα μαλλλιά μου.

Σε όλες τις πόλεις υπάρχει και ένας ιταλός παγωταντζής που φτιάχνει τις πιο αλλοπρόσαλες γεύσεις. Θέλω παγωτό τυροκροκέτα. :P

Μπα το καλό πορτοκάλι γ@#$%@ει, τίποτα δεν το φτάνει, ούτε γρανίτα λεμόνι-φράουλα, πόσο μάλλον το γνωστό και αγαπητό σε όλους μας σπρώξε-γλύψε, του οποίου θα έβρισκε σε 3 νανοδευτερόλεπτα φωτό ο χερρ Έλκαβλντ αλλά μετά από την τελευταία του ΞΕΦΤΙΛΑ ακόμα μαζεύει τα κομμάτια του, αφού να φανταστείς τον πέρασε και ο fleamail που είναι emo-wannabe και λίγο πιό αργός απ' το Challanger, αυτά, καλημέρα σας.

Υ.Γ. όσο για τον blue τα είπαμε, ο καιρός γαρ εγγύς.

κάτι παντελώς άσχετο (όπως παντα): ρε σύ vrass το εικονιδιάκι σου γ@μ@3ι τρελλά... θα πω μόνο τούτο. όπως "κατέβαινε" η σελίδα και σας διάβαζα πετάχτηκα απ΄την καρέκλα μου χεσμένος για έντομο τρελλό στην οθόνη μου.εντάξει, ό,τι πιο γ@μιστ3ρό έχω δει.(σ.σ. κάποιος που με ξέρει καλά εδώ μέσα θα καταλάβει τα χάλια μου και θα γελάσει επίσης).

Γενική Κατακραυγή: (megaτονους μεγαλύτερη από αυτή του κλεισίματος του μ^%}|"έλου εεεε...της εταιρίας HEAVEN):

Σκοτώστε το έντομο του Vrass!!! Έτσι θα χάσει την δύναμή του ένας μεγάλος πολέμιος της Fender!!!

(α ρε Vrass... ;) ;D=

;D  ;D ..εδω που τα λεμε παιζει να εχω κανει να καθαρισω την οθονη 100 φορες λογω του avatar .... ;D ;D ;D

FatalK είπε:
Γενική Κατακραυγή: (megaτονους μεγαλύτερη από αυτή του κλεισίματος του μ^%}|"έλου εεεε...της εταιρίας HEAVEN):

Σκοτώστε το έντομο του Vrass!!! Έτσι θα χάσει την δύναμή του ένας μεγάλος πολέμιος της Fender!!!

(α ρε Vrass... ;) ;D=
vrass vrass vrass o κολεοπτερας

Trending...

Νέα θέματα

Back