Διαβαζοντας διαφορα απο αγγελιες μεχρι αρθρα μου ηρθε κατι τις να γραψω και γω κατι περι κιθαρας.
-καλυτερη κιθαρα ειναι αυτη που τη φτιαχνεις μονος σου
-καλυτερος κιθαριστας ειναι αυτος που ξερει τι παιζει
-η κιθαρα ειναι μεσο εκφρασης και οχι αυτοπροβολης
-δεν υπαρχει υπερκιθαρα, υπαρχουν πολλες καλες κιθαρες
-αυτο που ακουμε τελικα ειναι
30%ξυλο και κατασκευη
30%ηλεκτρικα και ενισχιτης
40%κιθαριστας
-αν περιμενεις απο το modeling μηχανημα σου να βγαλει μονο του τον ηχο που μιμειται θα περιμενεις πολυυυυυυυ καιρο
-το 80%απο οσα διαβαζω για ενα μουσικο προιον ειναι διαφημιστικες μπουρδες
-απαιτηστε εξυπηρετηση και εγγυηση απο οπου δινετε τα λεφτα σας. γεμισαμε παντογνωστες ξερολες και επιστημονες του ειδους.ΕΛΕΟς ΠΛΕΟΝ!!!!!!
-φτιαξτε προσωπικο ηχο.το να κυνηγας τον ηχο του καθενος καταληγεις διαφημιστικο θυμα
-δεν τα ισοπεδονω ολα.θπαρχουν παρα πολλοι καλοι του ειδους σε αυτη τη χωρα του ποτε απλα δεν μιλουν πολυ
-αφηστε τα ποντικια και τα πληκτρολογια και πιαστε τις κιθαρες σας . ειμαι και γω ενα θυμα των καιρων αλλα προσπαθω να αποβαλω αυτη την κατασταση
thanks για το χρονο σας
VAG
-καλυτερη κιθαρα ειναι αυτη που τη φτιαχνεις μονος σου
-καλυτερος κιθαριστας ειναι αυτος που ξερει τι παιζει
-η κιθαρα ειναι μεσο εκφρασης και οχι αυτοπροβολης
-δεν υπαρχει υπερκιθαρα, υπαρχουν πολλες καλες κιθαρες
-αυτο που ακουμε τελικα ειναι
30%ξυλο και κατασκευη
30%ηλεκτρικα και ενισχιτης
40%κιθαριστας
-αν περιμενεις απο το modeling μηχανημα σου να βγαλει μονο του τον ηχο που μιμειται θα περιμενεις πολυυυυυυυ καιρο
-το 80%απο οσα διαβαζω για ενα μουσικο προιον ειναι διαφημιστικες μπουρδες
-απαιτηστε εξυπηρετηση και εγγυηση απο οπου δινετε τα λεφτα σας. γεμισαμε παντογνωστες ξερολες και επιστημονες του ειδους.ΕΛΕΟς ΠΛΕΟΝ!!!!!!
-φτιαξτε προσωπικο ηχο.το να κυνηγας τον ηχο του καθενος καταληγεις διαφημιστικο θυμα
-δεν τα ισοπεδονω ολα.θπαρχουν παρα πολλοι καλοι του ειδους σε αυτη τη χωρα του ποτε απλα δεν μιλουν πολυ
-αφηστε τα ποντικια και τα πληκτρολογια και πιαστε τις κιθαρες σας . ειμαι και γω ενα θυμα των καιρων αλλα προσπαθω να αποβαλω αυτη την κατασταση
thanks για το χρονο σας
VAG
Τελευταία επεξεργασία από moderator: