- Πόντοι
- 2,548
Λοιπόν, λέω να πάρω ένα δωράκι στον εαυτό μου.Λέωνα πάρω κανα πεταλλάκι αλλά όχι κάποιο ακριβο.Οπαδός του fuzz λέω να πάρω ένα Electroharmonix Big Muff.Μάλλον θα πάω για το τεράστιο,αλλά είμαι ανάμεσα σε ρώσικο και αμερικάνικο.Η διαφορά στη τιμή είναι μικρή αλλά δε ξέρω τι ακριβώς διαφορές έχουν στον ήχο.Ξέρει κανένας τι διαφορές έχουν?
Εχω ακούσει ότι τα συγκεκριμένα πετάλια καλύτερα να τα δοκιμάσεις πριν αγοράσεις, και ότι μερικά κάνουν θόρυβο.Εγώ θα το χρησιμοποιήσω μόνο του, κιθάρα-muff-ενισχυτής,οπότε δε νομίζω να έχω προβλήματα με το θόρυβο.
Θα ήθελα να μου πείτε καμια γνώμη για αυτά τα πετάλια, ρώσικο και αμερικάνικο, ή να προτείνετε κάτι παρόμοιο οικονομικό.Μη μου πείτε δες το fuzz phrace του JAM ή κάτι παρόμοιο ,χαίρω πολύ,το δοκίμασα αλλά κάνει 130 ευρά.
Το fuzz το θέλω κυρίως για santana ,hendrix φάση, όχι τίποτε grunge κλπ.
Εχω ακούσει ότι τα συγκεκριμένα πετάλια καλύτερα να τα δοκιμάσεις πριν αγοράσεις, και ότι μερικά κάνουν θόρυβο.Εγώ θα το χρησιμοποιήσω μόνο του, κιθάρα-muff-ενισχυτής,οπότε δε νομίζω να έχω προβλήματα με το θόρυβο.
Θα ήθελα να μου πείτε καμια γνώμη για αυτά τα πετάλια, ρώσικο και αμερικάνικο, ή να προτείνετε κάτι παρόμοιο οικονομικό.Μη μου πείτε δες το fuzz phrace του JAM ή κάτι παρόμοιο ,χαίρω πολύ,το δοκίμασα αλλά κάνει 130 ευρά.
Το fuzz το θέλω κυρίως για santana ,hendrix φάση, όχι τίποτε grunge κλπ.