Μεγάλα Δώρα Jam

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Λοιπόν μια και είμαστε κλεισμένοι μέσα και το backing track του Superfunk είχε μεγάλη επιτυχία, ξέθαψα από τα κατάστιχα του παλιού noiz (10+ χρόνια πριν) 2 λούπες που είχα ανεβάσει ως τζαμ τότε. 

Η αρμονία μοιάζει με διάφορα και είναι ταμάμ για soul/funk παιξίματα (chief ακούς;) οπότε τα παραθέτω για οποιονδήποτε θέλει να γράψει πραγματάκια και μετά να τα μοιραστεί μαζί μας.

Οι διάρκειες είναι κάπου στο 1:30 λεπτό, οπότε pleny of time για ανάπτυξη θέματος χωρίς να κουράσουμε με πολυλογίες.

Προβολή συνημμένου lockdown jam 1.mp3
Προβολή συνημμένου lockdown jam 2.mp3

Πότε προλάβατε βρε; ? Θα ακούσω εντός ολίγου που θα έχει στεγνώσει το σφουγγάρισμα του γραφείου μου.

Πότε προλάβατε βρε; 

Λοκνταουν μπρε..και έχω ξυπνήσει ως συνήθως από τις έξι ?

Εχω φτιάξει μουσακά, φάβα και ακόμα βαρΓιεμαι... οπότε τι καλύτερο για να ολοκληρωθεί το πρωινό μου από ένα jam?

Τώρα που τα λεμε...κατσε να βάλω και στην κατάψυξη μια ωραία βιολογική Μαλαγουζιά που πήρα σε προσφορά γιατί κΣεχασα ότι τις ΚυργΙακες πίνουμε και κανά κρασάκι ?

θα παγώσει αρκετά σε μια ώρα που θα φάμε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εύγετε κι οι δύο. Πολύ ωραίες προσεγγίσεις.

Ακούγοντας τον ωραίο καθαρό κιθαροήχο Superfunk θυμήθηκα ότι ήθελα να βάλω περιορισμό ότι απαγορεύονται οι βρώμες αλλά τώρα πάει.

θυμήθηκα ότι ήθελα να βάλω περιορισμό ότι απαγορεύονται οι βρώμες αλλά τώρα πάει.

Άργησες....

Τα ξαναανέβασα με λίγότερο delay και βάθος,  ώστε να σώσω λίγο την καθαρότητα ήχου.

καλημερες.

και η δικη μου version..εχω κ εγω λιγο γκαζακι(απο τις λιγες φορες)..δεν προσεξα οτι εγραψες σκεψη για καθαρο ηχο...

για την ιστορια ειναι μια 335 hondo η κιθαρα παλι μεσα απο line6 hd500 ( fender blackface προσομοιωση+boost)και λιγο delay απο το cakewalk

Προβολή συνημμένου lockdownjamyannisp.mp3

To λοιπόν... εγω το πήρα αλλιώς και έβαλα και μικρόφωνο. Αυτο της κιθάρας, Ε609 black, το ανοιξα κι έγραψα κάτι που μου θύμισαν τ' ακόρντα και μαζι και το θέμα του. Είναι πολύ γρήγορο βέβαια για να ειπωθεί σωστά αλλά δε βαριέσαι, σαμπως υπηρχε και καποιος να με μαζέψει; Μονος ήμουν.

Το όργανο: Les Paul Special P90 > TC Mojo > Cube 30X rec out με πολύ sloppy παίξιμο.

Σορι...

Προβολή συνημμένου cantletgo.mp3

α....

γράφουμε και εδώ πως παίξαμε?

ΟΚ αυτή τη φορά

1. Squier Tele Neck, HB dyna compressor, Boss cl-50 compressor limiter, Behringer Vamp pro με amp sim σε ένα modern high gain Soldano setting με 2Χ12'' lexicon vocal plate & chorus καρφί στην RME

2. Epiphone Dot, HB dyna compressor, Boss cl-50 compressor limiter, Behringer Vamp dry - just pro no cab sim lexicon vocal plate & chorus καρφί στην RME

Το όργανο: Les Paul Special P90 > TC Mojo > Cube 30X rec out με πολύ sloppy παίξιμο.

ωραίο ήχο βγάζει ο cube τελικά. Λες να τον ψάξω περισσότερο? Δεν τον έχω για ηχογράφηση καθόλου

(έβαλες και φωνητικά βλέπω....? )

κΣιπνισε ο Τζορτζης ο Βενσον μαισα μου

??

Προβολή συνημμένου jj1.mp3

1979 YAMAHA SA1200S  (βασικα η 335 που οι περισσοτερες Gibson θα...ηθελαν να ειναι) >AUDIENT SC PRE AMP>GUITAR RIG (ενα "twang clean" preset που βρηκα)>basic eq & comp απο ενα SSL plug in channel strip>delay

με πολύ sloppy παίξιμο.

Σορι...

Μάλιστα, μας λέει και sorry ....

Και σλόπυ λέει το παίξιμο, μάλιστα ....

Λοιπόν Γιάννη χωρίς πλάκα τώρα, να πας Σκουφά 32 3ο όροφο, έχω ακούσει ότι εκεί είναι ένας καλός ψυχίατρος, γιατί ενώ είσαι παιχταράς, έχεις άλλου είδους θέματα.

Ρε τι σόρι και π@παριές ....

Έσπειρες κανονικά.

Και ηχάρα αυτή την φορά, ζουμερή, όπως πρέπει.

Και φωνάρα ....

Αυτό είναι το ύφος σου, ΤΕΛΟΣ.

Είσαι ο Λάρρυς ο Κάρλτον ο 2ος.

κΣιπνισε ο Τζορτζης ο Βενσον μαισα μου

Στα 'λεγα εγώ, δεν στα 'λεγα?

Ότι μπορείς και καλύτερα από όσο παίζεις στα δικά σου?

Μπράβο Νικόλα.

To λοιπόν... εγω το πήρα αλλιώς και έβαλα και μικρόφωνο. Αυτο της κιθάρας, Ε609 black, το ανοιξα κι έγραψα κάτι που μου θύμισαν τ' ακόρντα και μαζι και το θέμα του. Είναι πολύ γρήγορο βέβαια για να ειπωθεί σωστά αλλά δε βαριέσαι, σαμπως υπηρχε και καποιος να με μαζέψει; Μονος ήμουν.

Σορι...

Your browser does not support the HTML5 audio tag.

Προβολή συνημμένου 26240

Αφού πω πρώτα ότι και στου SF το jam είχες το ωραιότερο take κτμ, να πω ότι εδώ σχεδόν δυσκολεύομαι να το πάρω απόφαση να παίξω κάτι δικό μου.

Τι ωραίες φράσεις, κοψίματα, ήχος! Και φωνή για κερασάκι!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back