Matteo Mancuso Bebop Line -from Footprints

pipityri

Music Guru
Πόντοι
198
Ωραιότατο line από το κλιπ που πόσταρε ο @dimsonic. Ξεκινάει περίπου στο 0.21, πρόκειται για το γρήγορο line αμέσως πριν ξεκινήσει το tapping. 

Το αρμονικό περιβάλλον είναι κάτι σαν C Phrygian. Η μητρική σκάλα είναι η Ab Major, το II V αυτής είναι Bbm7-Eb7. Το αναφέρω γιατί χρησιμοποιεί κυρίως Eb bebop scale καθώς και κάποιες textbook II V φράσεις .

Η δαχτυλοθεσία πρέπει να είναι 100% αυτή που χρησιμοποιεί. Enjoy! ?

Το  αρχείο περιλαμβάνει tab, μουσική σημειογραφία και μικρή ανάλυση.

Προβολή συνημμένου Matteo Mancuso Bebop Line.pdf

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εδώ ο άλλος λέει θα το γυρίσει σε πλήκτρα. 

Ε και?

Πειράζει να παίζει bebop σε πλήκτρα?

Ας βρει την δακτυλοθεσία και ας παίξει μπάλα ελεύθερα.

δίνε εσύ που μπορείς μπάς και μπορέσουμε εμείς που δεν μπορούμε?

ενα σας λέω έχω να αγγίξω κιθάρα κανα τρίμηνο είμαι σε φάση αποπροσανατολισμού από οτιδήποτε

ρίχτε μπάς και ξαναβρώ την εσωτερική πυξίδα μου

Μη βαράς μπρε αφεντικό αφού είμαι αμπαλος !

Θα το προσπαθήσω ,πάρε με τηλέφωνο το 2056 που θα έχω βγάλει την πρώτη σειρά ?
Εσύ δεν τα χρειάζεσαι!

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο ακούγεται ωραία και αργά, περιέχει και μελωδικά σχήματα που μπορεί να είναι χρήσιμα και σε τελείως διαφορετικό περιβάλλον/στυλ.

Είναι επίσης ενδιαφέρον το γεγονός πως ένας τόσο μοντέρνος παίχτης συνδοιάζει πράγματα όπως το tapping που ακολουθεί, με κάτι που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα από σόλο του Pat Martino.

Εσύ δεν τα χρειάζεσαι!

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο ακούγεται ωραία και αργά, περιέχει και μελωδικά σχήματα που μπορεί να είναι χρήσιμα και σε τελείως διαφορετικό περιβάλλον/στυλ.

Είναι επίσης ενδιαφέρον το γεγονός πως ένας τόσο μοντέρνος παίχτης συνδοιάζει πράγματα όπως το tapping που ακολουθεί, με κάτι που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα από σόλο του Pat Martino.

Φοβερός είναι.

Έχω πάθει πΓιοτητα μαζί του (και συνήθως αΦτα τα βαρΓιεμαι)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back