Matt Schofield Limited Edition Signature Two Rock Guitar Head

και η Two Rock αρχίζει και μου γίνεται πολύ συμπαθής
εδω μπορεις να τον αγορασεις

http://www.proguitar.eu/ProGuitar.eu/Matt_Schofield_Signature.html

κανει μονο....4690 ευρω....

θα δωκεις και μονο 990 ευρω για μια καμπινουλα 2Χ12

http://www.proguitar.eu/ProGuitar.eu/TR_2x12%22_Cabinet.html

και με 5680 ευρω θα εισαι ΙΔΙΟΣ ο Schofield... ;D

εναλλακτικα μπορεις να μαθεις να... παιζεις σαν τον Schofield   ;D & με εναν απλο "KORG-era" VOX AC30 (ο βασικος ενισχυτης του δασκαλου εδω και 20 χρονια περιπου) που βρισκεις ευκολα γυρω στο 1000αρικο και ενα RAT distortion των 60 ευρω (επισης το βασικο του πεταλι για πολλα χρονια)  να εχεις πανω κατω τον ιδιο ηχο.... ;D

Μεγάλος και ουσιαστικός παίχτης που kateme αξίζει να τον μελετήσει κανείς για τα όχι τόσο δεδομένα στοιχεία που περνάει στο blues παίξιμό o Κύριος .

Ο ήχος των Two Rock ....... και αυτουνού και του άλλου του τσόγλανου του Mayer είναι ότι πιο ολοκληρωμένο κατά τη γνώμη μου για stratocaster .

Κρίμα που είναι στο Θεό από πλευράς τιμής  :-\

Άραγε υπάρχει κάποιο υποκατάστατο σε κλώνο ή κάτι που να προσεγγίζει σε λογικές τιμές ??

όποιος ξέρει κάτι να το πει ΤΩΡΑ .

Κλωνος σε τοσο...ΠΡΟΣΦΑΤΟ ενισχυτη ειναι κομματακι δυσκολο να υπαρχει,παντως εμενα σαν καλοι twin reverb μου ακουγονται...οποτε απο...κλωνους βρωμαει ο τοπος  ;D

με 6000 ευρω παιρνεις ..ΤΕΣΣΕΡΙΣ Fender Dual Professional (ο καλυτερος "twin" που εχει βγαλει η Fender τα τελευταια 40 χρονια,δεν βγαινει πια ηταν CS μοντελλο) και εισαι πασας

επισης με 6000 ευρω παιρνεις 3 original 1965 Fender Twin με JBL....και θα ακουγεσαι ακομα καλυτερα... ;D

Superfunk είπε:
εμενα σαν καλοι twin reverb μου ακουγονται...
Συγχώρεσε με αλλά εγώ ακούω εντελώς διαφορετικό ηχόχρωμα σ'αυτούς τους ενισχυτές .

Για την ακρίβεια .... καμία σχέση .... άλλα μπάσα , άλλο κομπρεσάρισμα , άλλα πρίμα , άλλα μεσαία .

Στον καθαρο ηχο τους αναφερομαι,εχω ακουσει απο κοντα κανα δυο (με 6L6) και τι να σου πω....στο Α/Β mode σαν twin ακουγονταν... ;D...απλα εχουν πανω ενα καρο....ματζαφλαρια που σου επιτρεπουν να λειτουργησεις τον ενισχυτη σε διαφορα modes (class A,class A/B) & διαφορα eq switches που οντως σου δινουν διαφορους ηχους.... ο ενας απο τους δυο Twin Rock που εχω ακουσει ηταν ο Tomo Fugita και επειδη ακριβως ΔΕΝ ειχε τοσα..ματζαφλαρια (ενας απλος μονοκαναλος 6L6 ενισχυτης ειναι) μου θυμισε απλα εναν ΠΑΡΑ πολυ καλο twin (βεβαια για να ξερεις πως ακουγεται ενας ΠΑΡΑ πολυ καλος twin πρεπει να εχεις ΑΚΟΥΣΕΙ και απο κοντα εναν..παρα πολυ καλο twin και δεν υπαρχουν και πολλοι Ελληνες κιθαριστες που να εχουν ΟΝΤΩΣ ακουσει εναν ΠΑΡΑ πολυ καλο twin....μια και οι περισσοτεροι εχουν απλα ακουσει τα RI & ...σκοτωμενους silverface)

Παντως ωραιοι ενισχυτες ειναι...τωρα αν ειναι 5000 ευρω ωραιοι....δεν ξερω...αν σου αρεσουν κανε οικονομια και παρε εναν...σιγα τα λεφτα....5000 ευρω τρωει ο μεσος Μυκονιατης ..αστος στον ΡΕΜΟ μεσα σε 5 ...ΛΕΠΤΑ της ωρας....(ουτε ...μιση σαμπανια KRUG του 1978 δεν ειναι.... ;D)

Superfunk είπε:
εναλλακτικα μπορεις να μαθεις να... παιζεις σαν τον Schofield   ;D & με εναν απλο "KORG-era" VOX AC30 (ο βασικος ενισχυτης του δασκαλου εδω και 20 χρονια περιπου) που βρισκεις ευκολα γυρω στο 1000αρικο και ενα RAT distortion των 60 ευρω (επισης το βασικο του πεταλι για πολλα χρονια)  να εχεις πανω κατω τον ιδιο ηχο.... ;D
Aυτά είναι τα συνηθισμένα του John Scofield, όχι του Matt Schofield... (http://www.mattschofield.com/gear)

Μπερδεψαμε τους Schofield  ;D

ειχα δει μια διαφημιση της 2 rock με τον..κανονικο Schofield & νομιζα οτι του εφτιαξαν signature amp

http://www.tristudios.com/tworock

;D

αυτον τον Matt δεν τον ξερω .... ;D

edit...ΑΚΟΥΣΑ και το ..οβιδεον και βλεπω οτι δεν εχω χασει και τιποτα που δεν τον ξερω... ;D

Εγώ τον πετυχαίνω πού και πού σε περιοδικά για gear. Δεν είμαι σχετικός... Τον άλλο, τον John, τον ξέρω πολύ καλά και τον έχω δει μια ή δυο φορές. Απίστευτος.

Superfunk είπε:
...Παντως ωραιοι ενισχυτες ειναι...τωρα αν ειναι 5000 ευρω ωραιοι....δεν ξερω...αν σου αρεσουν κανε οικονομια και παρε εναν...σιγα τα λεφτα....5000 ευρω τρωει ο μεσος Μυκονιατης ..αστος στον ΡΕΜΟ μεσα σε 5 ...ΛΕΠΤΑ της ωρας....(ουτε ...μιση σαμπανια KRUG του 1978 δεν ειναι.... ;D)
Εγω θα ελεγα οτι ειναι παρα πολυ καλοι ενισχυτες αρκει βεβαια και ο παικτης να ειναι της ιδιας αξιας. Στα clip του Schofield παικτης, κιθαρα και ενισχυτης φτιαχνουν εναν συνδιασμο που μπορω να τον ακουω για μερες. Η τιμη οντως ειναι σχετικη αν κρινουμε ποσα μπορει να ξοδεψει ενας πλουσιος σε μια μερα (ακομα και σε μια ωρα) για να διασκεδασει. Προσωπικα αν και ειμαι fan των περισσοτερων boutique οργανων/ενισχυτων θεωρω τις τιμες τους απο απλησιαστες εως προσβλητικες. Αυτο δε σημαινει οτι ο ηχος τους δεν ειναι του γουστου μου...

Εμενα παντως αυτο που με ξενερωνει ειναι η ΑΘΛΙΑ εμφανιση τους...δεν μπορουσαν να τους κανουν λιγο ομορφους...λες και εχουμε 1980 ρε παιδι μου και το προτυπο ..ομορφιας ειναι η... ADA & η ROCKTRON.... ;D...χαθηκε ενα ωραιο βιντατζακι σαν αυτο? (ασε που οι ενισχυτες του λινκ εχουν και τα μισα λεφτα,πανακριβοι ειναι και αυτοι αλλα αλλο τα 5 και αλλο τα 2,5 χιλιαρικα...)

http://www.dividedby13.com/amplifiers.html

Superfunk είπε:
Εμενα παντως αυτο που με ξενερωνει ειναι η ΑΘΛΙΑ εμφανιση τους...δεν μπορουσαν να τους κανουν λιγο ομορφους...λες και εχουμε 1980 ρε παιδι μου και το προτυπο ..ομορφιας ειναι η... ADA & η ROCKTRON.... ;D...χαθηκε ενα ωραιο βιντατζακι σαν αυτο? (ασε που οι ενισχυτες του λινκ εχουν και τα μισα λεφτα,πανακριβοι ειναι και αυτοι αλλα αλλο τα 5 και αλλο τα 2,5 χιλιαρικα...)

http://www.dividedby13.com/amplifiers.html
Πραγματικά η εμφάνιση πολύ ξενέρα ,δεν ήξερα ότι ήταν τόσο ακριβοί!!!ο λόγος που έβαλα το βίντεο ήταν η γ@μάτη παρουσίαση,που σε κάνει να πάρεις το κιθαρόνι σου και να πας να τους δοκιμάσεις(Two Rock) σε κάποιο κατάστημα(Ελληνικό)?????και μετά να πάρεις την κρυάδα :'( αλλά ακόμα κι έτσι δηλαδή, μια δοκιμή θα μ'έφτιαχνε..πόσοι από μας την έχουμε ''ακούσει'' σε κάποιο μουσικό κατάστημα. ;D

Σίγουρα ένας πολύ ωραίος ενισχυτής και ένας ακόμη καλύτερος κιθαρίστας.

Η προσωπική μου άποψη είναι πάντως ότι με έναν οποιονδήποτε λαμπάτο με πολύ ωραίο καθαρό κανάλι και ένα ελαφρύ overdrive (optional), ένας blues/rock κιθαρίστας μπορεί να βγάλει εξαιρετικό ήχο χωρίς να δώσει ούτε το 1/5 αυτών των χρημάτων.

Jazzjoker είπε:

Η προσωπική μου άποψη είναι πάντως ότι με έναν οποιονδήποτε λαμπάτο με πολύ ωραίο καθαρό κανάλι και ένα ελαφρύ overdrive (optional), ένας blues/rock κιθαρίστας μπορεί να βγάλει εξαιρετικό ήχο χωρίς να δώσει ούτε το 1/5 αυτών των χρημάτων.
σαν και αυτον λες? ;D

με ενα ΤS και δυο Music Man (με τραντζιστορατη προενισχυση παρακαλω... ;D) και βγανει μια χαρα ηχο.....(κανονικα βεβαια επαιζε με 2 Fender Vibroverbs με EV)

Jazzjoker είπε:

'Ενας συνδυασμός που θυμήθηκα και είχα δοκιμάσει για λογαριασμό άλλου κιθαρίστα,και μου άρεσε ήταν στον Στόλλα(Θεσ/νίκη) με Fender 60 watt λαμπάτο δεν θυμάμαι μοντέλο ,μπεζάκι vintage,με καφέ χερούλι και ρυθμίσεις από πάνω,κάπου στα 800γιούργια,και την Eric Johnson signature, fender stratocaster

Jazzjoker είπε:

Δε διαφωνούμε ..... σίγουρα αυτή είναι η αλήθεια ....

Πειράζει όμως να ονειρευόμαστε ΑΥΤΟΝ τον ήχο που βγάζουν αυτά τα ριμάδια ?  ;D

Συμφωνώ για το άθλιο design και διαφωνώ βεβαίως για την οποιαδήποτε σχέση έχει το αποτέλεσμα με τον καλύτερο twin του κόσμου .

Όπως επίσης διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ σ'αυτό :

ΑΚΟΥΣΑ και το ..οβιδεον και βλεπω οτι δεν εχω χασει και τιποτα που δεν τον ξερω... ;D
Πες καλύτερα : Δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω σχέση με το είδος , όλοι ίδιοι μου φαίνονται κλπ κλπ  ;) 

Δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω σχέση με το είδος ,
Πως δεν εχω,εχω πολλους  δισκους των Buddy Guy,Albert Collins,Muddy Waters,BB King,John Lee Hooker,Elmore James κτλ..... ;D...oποτε εχω ακουσει αρκετο blues....ο τυπος ειναι ακομα ενα white boy with a strat playing blues SCALES.... ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back