marooned - pink floyd

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Θα ηθελα να σας "ταλαιπωρησω" λιγακι ακομη με μια απο τις αγαπημενες μου συνθεσεις απο τους παραπανω κυριους.

Ελπιζω να το χαρειτε. Εγω παντως το χαρηκα.

:) 

gregg

marooned - pink floyd

Να μην αρχίσω από τα πανθομολογούμενα (ότι είσαι παιχταράς κλπ.).

Θα πάω ανάποδα λέγοντας ότι το ωραίο κλίμα που δημιούργησες, κατάφερες κάποιες φορές να το χαλάσεις με τις ψεύτικες νότες του Whammy. Και αυτός έτσι το κάνει, αλλά στις καταλήξεις του δεν ακούγεται αυτό το περίεργο fake ringy thing που ακούγεται σε σένα.

Στο Μιke's στο ντουέτο δεν θα 'μαστε μαζί (good for me, bad for him). ;)

Αν και συνήθως οι άνθρωποι που προσπαθούν να παίξουν Floyd τους βιάζουν, για σένα έχω μόνο ένα "εύγε". Α και αυτά που είπε ο Νέστορας για το fake ringy thing. Αλλά φαντάζομαι ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τους εξοπλισμούς σας, θα ήταν ανόητο. Μπράβο και πάλι! :)

Nestoras είπε:
.. αλλά στις καταλήξεις του δεν ακούγεται αυτό το περίεργο fake ringy thing που ακούγεται σε σένα.
Αυτο ειναι σιγουρο απο το whammy?

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για ακομη μια φορα :)

@Korgious

images

ωραιος ηχος ρε μαστορα....το whammy δεν με χαλασε ητανε καλο...οχι τελειο αλλα καλο.........ωραια ατμοσφαιρα μπραβο..........

ignantios είπε:
ωραιος ηχος ρε μαστορα....το whammy δεν με χαλασε ητανε καλο...οχι τελειο αλλα καλο.........ωραια ατμοσφαιρα μπραβο..........
thanks ignatios!

Εγω με αυτο επαιζα, ναι. Ο gilmour παιζει με το original (wh-1).

Με πετυχες το αγαπημενο μου κοματι απο πινκ!!!!

Δεν με χαλασε καθολου το wammy...Το συναισθημα που έπιασες δεν μπορει να το χαλασει ενα εφε..και ο συνολικος ηχος μια χαρα! Τελικα είναι στα δαχτυλα!!! ;)

full shred είπε:
Με πετυχες το αγαπημενο μου κοματι απο πινκ!!!!

Δεν με χαλασε καθολου το wammy...Το συναισθημα που έπιασες δεν μπορει να το χαλασει ενα εφε..και ο συνολικος ηχος μια χαρα! Τελικα είναι στα δαχτυλα!!! ;)
thanks full shred :)

Ωραίος φίλε μου, μόλις είδα marooned λέω ωχχχ...όμως είσαι ωραίος και διάλεξες και υπέροχο κομμάτι.(δε μου άρεσε πολύ ο ήχος που επέλεξες,φιλικά)

Φαντάζομαι έχεις δει αυτό ---> 

Ο μπάρμπας εδώ παίζει καλύτερα απ' τα νιάτα του.

Είναι πολύ μεγάλος player!

iamnohero είπε:
Ο μπάρμπας εδώ παίζει καλύτερα απ' τα νιάτα του.

Είναι πολύ μεγάλος player!
+1 (για τον μπάρμπα... :D) -1 και λίγα λέω για τους μουσικούς που τον περιτρυγιρίζουν στο video.Εκτός του όλου μουσικού Instrumental,κι ας έχουν την παρτιτουρα. (Κριιιμα τον πληκτρά,τρομάρα του).

χαχαχα δεν έχεις άδικο... όμως σκέψου... οι floyd έζησαν τη μουσική και τη ζωή αλλιώς από τους περισσότερους κοινούς μουσικούς.

Πώς να πιάσουν το feeling αυτού του ''αιώνιου'' κομματιού που προέρχεται από έμπνευση μιας ζωής τέτοιου στυλ μουσικής

Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ ότι οι άνθρωποι δεν παίζουν καλά, αλλά μόνο η παρτιτούρα... δεν αρκεί

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back