MALAKASA blues...

Kώστας Εβδομηνταεννιάς

kwstas79

Μέλος
Πόντοι
98
Λογικό μου ακούγεται, εκεί στην ΜΑΛΑΚΑΣΑ κάποιοι ψάχνουν για ΜΑΛΑΚΕΣ και δυστυχώς βρίσκουν πάρα πολλούς, εξαιτίας της αγάπης τους για κάποιο συγκρότημα.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡ%$@#%^#$@^ΓΑΜ^^@^^μπιιιιπ^$#ΜΟΥΝ@^@#$^#$!@^ΚΑΡ$μπιιιιπ$#%^!#$

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΖΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ;;;;;;;;;;;

Ούτε κοντός είμαι, ούτε κάθομαι πίσω, είμαι κάφρος και πάω μπροστά-μπροστά, απλά σκέφτομαι μερικές φορές "γιατί ο τυπάκος που έδωσε τα 60 ευρώ του για να δει επιτέλους τον Roger Waters να μην βλέπει ΤΙΠΟΤΑ;;; "

ΤΟΣΟ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΑ;;;

Sorry για τον τόνο αυτό, έπρεπε όμως κάποιος να τα πει... Έστω και λίγο αργά...

Τι λες ρε μαγκα;;;; :x

Επειδη δε βλεπεις εσυ να μπαζωσουν το χωρο;;;

ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;;

Έ, τώρα τι να πώ; Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... Ξαναδιάβασε πάντως ότι έγραψα λίιιιιιιγο πιό προσεκτικά και ίσως πάρεις χαμπάρι...

Όπως μπαίνεις στον "συναυλιακό χώρο" υπάρχει ένα χωράφι επικλινές. στο οποίο έκαναν μάλιστα κάποιες συναυλίες όταν πρωτοάνοιξε το tera-vibe.

Όμως επειδη ήταν μικρό σχετικά, όλες τις συναυλίες πλεόν τις κάνουν στο μεγάλο χωράφι, το οποίο είναι ΟΛΟΙΣΙΟ!

Θα μπορούσαν να μπαζώσουν το πίσω μέρος ώστε να αποκτήσει μια μικρή κλίση και να βλέπουν όλοι.

Έτσι και αλλιώς όλα τα φράγκα πάνε στις τσέπες των τύπων. ¶σε που θα κόστιζε ΨΙΧΟΥΛΑ (μερικά φορτηγά με χώμα και ένα μηχάνημα να "πατήσει το χώμα").

Διαφωνείς για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ή χωρίς λόγο; Γιατί θα ήθελα να ακούσω για ποιόν λόγο διαφωνείς!

Ρε Κωστακη....

Οι συναυλιες της didi γινονται πια στο Terra Vibe. Το Terra Vibe ειναι μια ιδιοκτητη εκταση στη Μαλακασα με χορταρακι, δεντρακια κλπ στη μεση του που θενα... Χωραφι...

Αυτο εγω το βλεπω σαν advantage μιας παραγωγης. Κοιτωντας το και σαν τριτος, αλλα και σαν πελατης τους.... Αλλωστε τοσο καιρο φωναζαμε γιατι πρεπει να βλεπουμε τις καλοκαιρινες συναυλιες μας μεσα στη πολη και τα μπετα....

Τωρα που πηγαμε στο χωραφι να το μπαζωσουμε;;; Δε λεω, ουτε βρετανικη επαρχια ειναι η Μαλακασα, ουτε το Rockwave ειναι Glastonbury ή Reading ή T in the Park... Αλλα το ''επικλινες'' επιπεδο ειναι μερος ...της καταστασης "παιζω σε χωραφι". Ολος ο κοσμος σε "χωραφια" παιζει τα καλοκαιρινα festival του....

ok ok

Διορθωση

....... Αλλα το ''MH επικλινες'' επιπεδο ειναι μερος ...της καταστασης "παιζω σε χωραφι". Ολος ο κοσμος σε "χωραφια" παιζει τα καλοκαιρινα festival του....

Slane Castle? Φαίνεται να μπάζωσαν με χώμα το χωράφι ώστε να του δώσουν σωστή κλίκση, και μετά έβαλαν γκαζόν. Εγω γιατί έχουμε πρόβλημα με αυτή τη λύση δεν καταλαβαίνω....

Γιατί είμαστε έλληνες Κουτοπόνηροι...
Εννοωντας;...
Οτι φοβούνται να δώσουν πέντε φράγκα να φτιάξουν το αχούρι τους, μην τυχόν και πέσουν έξω...

Τελικα ρε συ ZombieTone δεν καταλαβαμε πως το θες το χωραφι, ισιο ή επικλινες??

παροιμια: "ή στραβα παει ο γιαλος (το χωραφι...) ή στραβα αρμενιζουμε.....

πολυ ζεστη, πολυ ζεστη

Δεν κατάλαβα γιατί πέσατε να τον φατε τον άνθρωπο! :roll:

Πληρώνεις 40-50-60 ευρώ και να μη βλέπεις; Εγώ στον Waters δεν έβλεπα και πολύ καλά και δεν είμαι και ακριβώς κοντός. Μια φίλη μου γύρω στο 1.70 μου είπε ότι δεν είδε και πολλά από τη συναυλια...

Δεν έχουμε δικαίωμα ως πελάτες να ζητάμε καλύτερες υπηρεσίες για τα χρήματα που δίνουμε;;;

Α, το "χωράφι" νομίζω πως ανήκει στον Δήμο Μαλακάσας και η Didi απλά το νοικιάζει, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...

Δεν ξέρω που ανήκει το χωράφι, αν και νομίζω ότι είναι ιδιόκτητο... Τέλος πάντων, εγώ δηλώνω τελείως απογοητευμένος από αυτήν την κατάσταση... Όχι βέβαια ότι δεν θα ξαναπάω αν έρθει κάποιος που γουστάρω να δω... Και πάλι μαλάκα θα με πιάσουνε... Πιστεύω πάντως ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι... μακαρι βέβαια να βγώ ψεύτης.......... :(

Και πάλι μαλάκα θα με πιάσουνε... Πιστεύω πάντως ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι... μακαρι βέβαια να βγώ ψεύτης.......... :(

χαχαχα καλο. Ολοι οι μαλάκες στην μαλακάσα

χμμμ δεν θελω να προσβαλω κανεναν....αλλα ετσι οπως το ειπε.....

Σωστή η παρατήρηση για την κλίση του εδάφους.Αν είναι να πάω να πληρώσω 60+¤ για να δω μια συναυλία απο οθόνη,κάθομαι και στο σπίτι μου και γλυτώνω τα 60+¤.

Με το θέμα της συγκοινωνίας βρέθηκε λύση;Πέρσι άκουσα ότι μερικοί έμειναν μεσα στην ερημια...Θέλω να πάω να δω τους twisted sister (τους έχω ξαναδει στην Αμερική βέβαια) αλλά δε θέλω να πάω με τη μηχανή για ευνόητους λόγους.

Trending...

Νέα θέματα

Back