Μαϊμού Jackson;

mike81

Νέο μέλος
Πόντοι
1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ JACKSON ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ? Π.Χ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΕΙΜΟΥΡ ΝΤΑΓΚΑΝ ΝΤΙΖΑΙΝ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700 ΕΥΡΩ... ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Αυτές που είδες με τους Duncan Designed μαγνήτες είναι λογικά από τα γιαπωνέζικα ή τα κορεάτικα μοντελα. Αν μας δείξεις (με κάποιο λινκ ίσως?) ποια ειδες θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

Επίσης προσπάθησε να μη χρησιμοποιείς ολο κεφαλαία, μιας εκτός του ότι είναι δυσανάγνωσα τα ποστ, είναι σαν να μας ουρλιάζεις...
bl2.gif

Σορι για τα κεφαλαία, δεν ήξερα  :) επίσης τι floyd rose φοράνε οι αυθεντικές; Νομίζω το μοντέλο dinky dk2... ευχαριστώ!

LiveFast_DieYoung είπε:
δεν ειναι καλο να κοροιδευουν με τετοιο τροπο τετοιους καλλιτεχνες
Καλά δεν ξέρεις ότι ο jackson γουστάρει τις μαιμουδες  ;D ;D ;D

ειχε πεσει στα χερια μου μια gibson les paul made in china βεβαια που ηταν καλη κοπια .. δυσκολα ξεχωριζε βεβαια ο ηχος της ηταν σκατα ... και το σημα δεν ηταν ακριβως οπως της gibson και οι μαγνητες εγραφαν ναι μεν επανω emg αλλα φαινοντουσαν οτι ηταν μαιμου . το τυπωμα ηταν διαφορετικο ...

υπαρχουν guides στο internet που σου δηχνει πως να ξεχωρισεις τις εκαστοτε μαιμουδες.

Πάντως πέραν της πλάκας, δε νομίζω ότι αν κάποιος πάρει από κάποιο από τα κεντρικά έστω μαγαζιά jackson, θα πέσει σε μαϊμού. Είτε ελληνικά είναι αυτά είτε ξένα. Εκτός και αν δίνει η ίδια η εταιρία μπανάνες.

Τώρα κάτι περίεργες σουπερ-ντουπερ προσφορές στο ebay, μισοτιμή σε καινούριες κιθάρες και άλλα τέτοια, ε.... ας μας παραξενέψουν και λίγο

ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΦΩΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΛΔ ΜΑΓΝΗΤΕΣ DUNCAN,FLOYD ROSE ALLA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ INLAYS ΤΗΣ JACKSON ΣΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ!Π.Χ ΣΤΗΝ KING V.....Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ INLAYS THΣ JACKSON ΣΤΑ ΤΑΣΤΑ,ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΟ FLOYD ROSE(ΑΥΤΟ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ)ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΤΑΣΤΙΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ....ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΚΙΑ DUNCAN.....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back