Όχι' date=' δε μου την πέσανε φίλοι και γνωστοί! Συγκεκριμένα κάποιος γνωστός μου την ψιλοέπεσε. Αλλά το πράγμα έχει συνδυαστεί και με μερικά προβληματάκια που μου έχουν παρουσιαστεί. Όπως και με κάποια χαρακτηριστικά της κάρτας που τα συνειδητοποίησα δυστυχώς αφού την αγόρασα! Ενδεικτικά σου αναφέρω 2 θέματα: 1) Καμία απ'τις εισόδους - κανάλια της δεν έχει προενίσχυση για μικρόφωνο, άρα για να γράψω μικρόφωνο χρειάζομαι και μια προενισχυσούλα όπως π.χ. το audio buddy της m-audio και 2) δεν έχει midi, άρα αναγκάστηκα και αγόρασα κι ένα usb midi interface (το midisport uno της m-audio) το οποίο όμως ενώ το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, δεν το βλέπουν σα midi device τα προγράμματα που χρησιμοποιώ (Sonar, Cakewalk)!!! Και ως μεγάλος γρινιάρης που είμαι, σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να αγοράσω μια κάρτα που να τα έχει όλα αυτά (και midi δικό της, και προενίσχυση, και μηδενικό latency κλπ κλπ). Αυτά.[/quote']
Ισχύουν όλα όσα σου είπε ο yameth, απλά να συμπληρώσω ότι εγώ έχω κάρτα που τα έχει όλα αυτά αλλά ρε μάστορα κάνει πολύ περισσότερα χρήματα. Αυτή είναι η διαφορά.