M-audio BX-8 VS tascam VL-X5

Alexeys

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα σας!Θέλω να πάρω καινούργια monitor και είμαι μεταξύ των 2 προαναφερθέντων (M-audio BX-8 και tascam VL-X5).Θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας!!!Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας!Θέλω να πάρω καινούργια monitor και είμαι μεταξύ των 2 προαναφερθέντων (M-audio BX-8 και tascam VL-X5).Θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας!!!Ευχαριστώ!
Δεν υπάρχει κάτι να σε βοηθήσουμε. ¶κουσε και τα 2 και διάλεξε όποιο σου αρέσει περισσότερο. :wink:

ΥΓ1: Τα BX8 δεν μου αρέσουν καθόλου σε αντίθεση με τα BX5.

ΥΓ2: Αν κάνεις ένα search σε αυτό το forum θα βρείς άπειρα threads που αφορούν και τα 2 ηχεία.

Ρεεεε alesis mk2 δαγκωτο !!!! :)

ααα !!! και τωρα που το θυμηθηκα εχω ενα ζευγαρι για πουλημα !!!! :)

επειδή κι εγώ την έψαξα τη δουλειά, και μια που ρωτάς δηλαδή, θα σου πρότεινα τα vlx5. μου φάνηκαν πιο "αχρωμάτιστα", τουλάχιστον έτσι ακούστηκαν στ αυτία μου, και αυτά παρήγγειλα, τα οποία περιμένω να ρθουνε απ του Θωμά το μαγαζί :D

Ευχαριστώ παιδιά!Βασικά τα bx-8 τα έχω ακούσει γιατί τα έχει ένας φίλος αλλά δεν με τρελαίνουν τόσο.Τα vl-x5 δεν τα έχω ακούσει και δεν υπάρχουν διαθέσιμα εδώ Ρέθυμνο, ούτε τα alesis mk2 έχω ακούσει αλλά νομίζω ότι είναι passive.Εγώ θέλω αυτοενισχυόμενα.Eίμαι κάτοχος των Samson resolv 80a αλλά πολύ μπασίλα γαμώτο!Πείτε μου και το site του Θωμά επί τη ευκαιρία :D :D :D

Κάτι άλλο!Τα tascam δεν έχουν XLR υποδοχή???
Αυτό πάλι πως το κατάλαβες; Αφού αν μπείς στον Thomann και πατήσεις τις φωτογραφίες, φαίνεται ολοκάθαρα ότι τα βύσματά τους είναι combo, παίρνουν και jack 1/4" και XLR!

Nαι λαθος μου, sorry!Έχει xlr!Α!Επίσης με ενδιέφεραν και τα fostex PM-1 MKII και τα tannoy reveal aktiv 5a.Όποιος έχει να εκφέρει κάποια γνώμη...

Xίλια συγνώμη για το πρήξιμο αλλά είμαι χαμένος όσον αφορά το θέμα των monitor και θα ήθελα την βοήθειά σας!

Trending...

Νέα θέματα

Back