Lucky Luke! Στα Ελληνικά και στο διαδίκτυο. ΟΛΑ τα τεύχη!

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
http://loukulouk.gr/

Ορίστε που υπάρχουν και άγιοι που ακούνε. Αν μπουν και άλλες σειρές αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και Θεός! ;)

EDIT: Φυσικά η σελίδα σέρνεται κανονικά. Ή φταίει το Ιντερνετ του ξενοδοχείου... χμμμ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νικόλα, είσαι ο ήρωάς μου.... ;D  Ευχαριστούμε!!!  Το μόνο κακό, σ'εμένα, με 14,5 Mbps "καθαρή" σύνδεση, το σάιτ αργεί λίγο...

Άρα..

1. ή το site έχει υπερβολικά πολύ κόσμο.

ή

2. Το έχουν σε πολύ κακό server...

Και εμένα μου ψιλοσέρενται, αλλά δεν τρέχει τίποτα, αρκεί που υπάρχουν.

Νικόλα, ευχαριστούμε.

Βρε σεις! Εδω ειδαμε τον παραδεισο και τωρα μας πειραζει που σερνεται;;;!!! :D :D :D

Χαχα, εισαι ωραιος φιλε Νικο!

Ηχομυθιες , για να καταλαβω εσυ τα εχεις αυτα στο google drive σου ? Και πως επιλεγεις ποιοι θελεις να μπορουν να τα δουνε αν ναι ?

Δεν τα έχω σε δικό μου google drive.  Αν πατήσεις τον πρώτο σύνδεσμο θα βρεις λινκ να σε οδηγήσει στον δεύτερο (θα βρεις και άλλα κομιξ εκεί).

Απαντώντας στη δεύτερη ερώτηση σου, πιστεύω πως είναι ελεύθερο για όλους γιατί σε εμένα άνοιξε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Υπάρχει κάτω δεξιά ένα κουμπάκι/λινκ "άνοιγμα" πάτησε το και θα ανοίξει. Περισσότερα δεν γνωρίζω.

Nikolas είπε:
Φυσικά η σελίδα σέρνεται κανονικά. Ή φταίει το Ιντερνετ του ξενοδοχείου... χμμμ...
1. ή το site έχει υπερβολικά πολύ κόσμο.

ή

2. Το έχουν σε πολύ κακό server...
Και εμένα μου ψιλοσέρενται, αλλά δεν τρέχει τίποτα, αρκεί που υπάρχουν.
Και σε μένα σέρνεται, ελπίζω να φτιάξει! :)
Βρε σεις! Εδω ειδαμε τον παραδεισο και τωρα μας πειραζει που σερνεται;;;!!! :D :D :D
Το μόνο κακό, σ'εμένα, με 14,5 Mbps "καθαρή" σύνδεση, το σάιτ αργεί λίγο...
είμαι ο δημιουργός του ιστότοπου και μόλις είδα αυτό το thread έφτιαξα κατευθείαν λογαριασμό για να σας απαντήσω... στην αρχή φιλοξενούνταν σε δωρεάν hosting αλλά λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας οι servers έκλειναν κάθε μέρα, έτσι αποφάσισα να το βάλω σε ένα μικρό server που έχω στο σπίτι, άρα καταλαβαίνετε την κατάσταση. Πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα καθυστέρησης, να περιμένετε μεγάλο downtime όμως.

Ευχαριστώ

Είσαι υπέροχος και ακόμη περισσότερο που έκανες λογαριασμό για να μας απαντήσεις! Ευχαριστούμε! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back