Low budget κάρτα ήχου για ψευτο-home recording.

GiannisV.

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Βoyz and gals,

Καλησπέρα και μιας και καινούριος στα λημέρια σας καλός σας βρήκα.

Βρήκα από μια συγκηρία ατυχών γεγονότων έναν συγκενή μου και μου έδωσε μια M-Audio Fast Track Ultra και μετά από εκτενή χρήση ενός χρόνου από διακοπή το τροφοδοτικό με πρόδοσε και Crashαρε. Τώρα μετα κόπου-υδρώτα-αίματος μάζεψα 300 ευρώ και αναζητώ κάτι καλό. Μιας και ενδιαφέρομαι και για άλλα, βρήκα μια firewire Focusrite Saffire Pro 14, η οποία μου άρεσε και είναι και σε πολύ καλή τιμή. Πείτε αν αξίζει ή αν έχετε κατα νου τίποτα άλλο ενημερώστε με παρακαλώ.

Thanks in advance,

GiannisV.

Πολύ καλή η Saffire Pro 14, κι αν δε θες firewire, αλλά USB, το ακριβές αντίστοιχό της είναι η Scarlett 6i6. Αν σε βολεύουν τα χαρακτηριστικά τους, δεν έχεις παρά να επιλέξεις μία από τις δύο. Επιπλέον η 6i6 έχει δύο εξόδους ακουστικών, αντί για τη μία της Pro 14.

Από άποψη εισόδων-εξόδων είναι ίδιες, όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες:

Saffire Pro 14

Scarlett 6i6

Και φυσικά δεν είναι ικανές απλά για ψευτο-home recording, αλλά κανονικές παραγωγές υψηλής ποιότητας. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back