- Πόντοι
- 48
To άκουσα σήμερα πάλι Γιώργο και πιστεύω ότι το μπάσο δε χρειάζεται να χαμηλώσει. Άψογα ακούγεται έτσι. 8)
Παρακαλώ;Johnny.T είπε:Εγινε αλαγη κρουστου.
Ευχαριστώ Τερυ,τεκίλα ε?η τελικα ήταν το ποτο μου για χρόνια όταν ανδρωνόμουν σαν ποτης.Τωρα ουισκια.αχαχαχα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ανετότατα. Φοβερό το τεμάχιο 8)
ΥΓ: Ποια Jack; Τις τεκίλες να λες... Το κομμάτι μου «μυρίζει» καταγώγιο στα σύνορα Texas- Mexico ;D
ΥΓ1: Έτσι... μπροστά το μπάσο8)
Ναι τελικά Δημήτρη καλό ειναι ετσι.Το είχα προσέξει στην μίξη γιατι ήθελα το μπάσο να ακούγεται και από την άλλη οι κιθάρες ειναι αρκετα καθαρες για να το κρυψουν,αλλά πιστεύω πέτυχα τη σωστη δόση.To άκουσα σήμερα πάλι Γιώργο και πιστεύω ότι το μπάσο δε χρειάζεται να χαμηλώσει. Άψογα ακούγεται έτσι. 8)
ΧαΧα Χαρη αντε ανεβα αυτο δεν σου λεω ,αφου δεν χρειαζεται να εισαι σε γραφειο κτλ,κανε μια μετακομιση να γινουμε επιτελους διασημοι,πλουσιοι με ποτα και κοριτσια μπλα μπλα μπλα.αχχαχαΠαρακαλώ;
Θέλεις να ανέβω επάνω και να μας γράψουν όλες οι εφημερίδες της κεντρικής Μακεδονίας και μερικών περιχώρων; ;D
Εμενα Billy Idol-White weddingNestoras είπε:Κι ας μου θύμισε το μπάσο Beds are burning.
Ευχαριστω Νεστορα .να εισαι καλα.Nestoras είπε:Kαλό κομμάτι. Κι ας μου θύμισε το μπάσο Beds are burning.
Συνθετικά αρτιότατο.![]()
Ναι ναι ναι το white wedding ειχα στο μυαλο μου και μαλιστα στην αρχη υπηρχε η νοτα που λες αλλα με πετουσε απεξω και το εκανα πιο στρειτ.Μπραβο ρε Σταυρο Γατος εισαι.Πολυ ωραιο,καλος ηχος!
Απ οσα δικα σου εχω ακουσει,καταληγω στο συμπερασμα οτι εχεις βρει μια μανιερα προσαρμοσμενη στις δυνατοτητες σου χωρις ανουσιες υπερβολες και αυτο προσωπικα το θεωρω μεγαλο επιτευγμα γιατι διαμορφωνεις προσωπικο στυλ.Αυτο ειναι σπανιο και ζητουμενο για πολλους.
Για το κομματι αυτο,το μονο που θα παρατηρουσα ειναι τα φωνητικα.Ενω εχουν πολυ ωραιο υφος και εκφραση,ενιωσα οτι παραητανε αβασανιστα.Ουτε τραγουδι,ουτε απαγγελια.
Εκτος απ το προσωπικο μου κολλημα να θελω να ακουω νοτες στη φωνη,μου εδωσε την εντυπωση οτι αν το κομματι ηταν απο αλλη τονικη,παλι το ιδιο θα τραγουδουσες και δεν ειναι απαγγελια.Βεβαια ισως αυτο να ειναι και το προσωπικο στυλ που ελεγα...
Οπως και να χει,συνεχισε να γραφεις,γεννας πολυ ενδιαφεροντα πραγματα!
Εμενα Billy Idol-White weddingχωρις μια νοτα...
![]()
Εισαι ερμηνευτης των δημιουργιων σου και αυτο ειναι το σημαντικοτερο.Johnny.T είπε:Δεν ειμαι κανας τραγουδισταρας οπως εσυ ας πουμε,εχω μια φωνη μια χροια θα ελεγα και προσπαθω απο κει να βγαλω ζουμι.Γενικά εχω καλυτερη αυτοπεπεοιθηση απο πριν.Παλια τα ελεγα γιατι δεν ειχα κανανα να τα πει,τωρα ενταξει τα φερνω στα μετρα μου.
Δεν ξέρω τι λες εσυ αλλά η παραγωγή σου είναι πολύ δεμένη και τα όργανα και η φωνή έχουν συνοχή μεταξύ τους.Johnny.T είπε:Τα τυμπανα ειναι addictive .Γενικά δεν ειμαι και πολύ καλός στη παραγωγή ,δεν το΄χω τόσο καλα.Ελπιζω στο μέλον να τα παω καλυτερα .Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια .