- Πόντοι
- 198
Καταρχήν, είναι ολίγον πειραματικό, και αποφάσισα να ΜΗΝ σας δώσω το κομμάτι που δουλεύω. Με λίγα λόγια στα κουφά (τυφλά) θα παίξετε, όσοι θέτε...
Είναι ένα κομμάτι αργό, στα 60 bpm, με διάφορα pads, ηλεκτρονικούς ήχους, κλπ. Επίσης δε μπορώ να σας δώσω ακόρντα... γιατί δεν είναι βασισμένο σε κλασσικές αρμονίες, οπότε τρέχα γύρευε...
Τι θέλω/ζητάω
* Θέλω πολύ αργόσυρτες μελωδικές γραμμές στη κιθάρα.
* sustained notes απο κιθάρα. (ας είναι και 20 δευτ που λέει ο λόγος)
* διάφορα εφέ
* ότι άλλο νομίζεται (sonic youth ideas are most welcome).
Έχω κιθάρες στο στούντιο αλλά δεν έχω την εμπειρία, guitar interface, ενισχυτή, και ούτε κάποιο VST guitar amp emulator. Άρα μου λείπουν πολλά για να κάνω κάτι τέτοιο...
Όποιος θα γούσταρε κάτι τέτοιο, ας προσέλθει, ας ποστάρει, ας παίξει και βλέπουμε. Δε μπορώ να υποσχεθώ ότι θα χρησιμοποιήσω τα πάντα, αυτό εννοείται, αλλά όσα πιο πολλά, τόσο πιο καλά.
Σας ευχαριστώ.
Είναι ένα κομμάτι αργό, στα 60 bpm, με διάφορα pads, ηλεκτρονικούς ήχους, κλπ. Επίσης δε μπορώ να σας δώσω ακόρντα... γιατί δεν είναι βασισμένο σε κλασσικές αρμονίες, οπότε τρέχα γύρευε...
Τι θέλω/ζητάω
* Θέλω πολύ αργόσυρτες μελωδικές γραμμές στη κιθάρα.
* sustained notes απο κιθάρα. (ας είναι και 20 δευτ που λέει ο λόγος)
* διάφορα εφέ
* ότι άλλο νομίζεται (sonic youth ideas are most welcome).
Έχω κιθάρες στο στούντιο αλλά δεν έχω την εμπειρία, guitar interface, ενισχυτή, και ούτε κάποιο VST guitar amp emulator. Άρα μου λείπουν πολλά για να κάνω κάτι τέτοιο...
Όποιος θα γούσταρε κάτι τέτοιο, ας προσέλθει, ας ποστάρει, ας παίξει και βλέπουμε. Δε μπορώ να υποσχεθώ ότι θα χρησιμοποιήσω τα πάντα, αυτό εννοείται, αλλά όσα πιο πολλά, τόσο πιο καλά.

Σας ευχαριστώ.