Line6 pod II ή Behringer v-amp 2

avalon

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το τι pod να πάρω

είμαι μεταξύ του line6 pod II και του behringer v-amp 2 θέλω καλή ποιότητα ήχου κυρίως παίζω ροκ-μέταλ κομματια zeppelin g n' r  metallica black sabbath

για αρκετά καλά "μπουκώματα" έχω ένα boss  mt-2 οπότε θα ήθελα μεγαλύτερη έμφαση στα "καθαρά"

να έχει auto wah δεν με αφορά καθως έχω ήδη πετάλι wah

ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
τι να σου πω αλλοι θεωρουν το Pod καλυτερο αλλοι το v-amp. Εγω θεωρω πολυ καλυτερο το pod xt που ξεφευγει

Θα επαιρνα το v-amp μονο κ μονο γιατι συνεργαζεται καλυτερα ως προενισχυτης κιθαρας σε αλλους ενισχυτες(ετσι μου φανηκε...) κ προτιμω οποιαδηποτε παραμορφωση του απο το metal zone

Με το V-amp2 θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.Απο οτι ειδα πλεον , βγαινει και το V-amp3......αν εχεις υπομονη,λογικα θα ειναι πιο εξελιγμενο(φανταζομαι οτι η τιμη του θα ειναι αρκετα προσιτη.....)

http://www.dv247.com/invt/61728/

Απο τα χερακια μου περασαν τα εξης:

Line 6 Pod 2

Behringer V-amp 2

Line 6 Podxt Pro

Μεταξύ του Line 6 Pod 2 και V-amp 2 δεν υπαρχει διαφορα...μονο οικονομικη, οποτε πηγαινε προς behringer:)

Παντως το PodxT ειναι μακραν πολυ καλητερο! Οχι τοσο καλητερου modelling ή ηχου, απλα εχει πολλες περισσοτερες επιλογες και εφφε...

καλησπέρα

θα ήθελα να το συνδιάσω το pod/v-amp και με footswitch

έχω υπολογίσε οτι το pod II θα κοστίσει με footswitch 150Ε

για το V-amp δεν κοιταξα footswitch..

συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο;

αν όχι πόσο κοστίζει;

και έκτος από το pod/v-amp συμπεριλαμβάνουν κάτι άλλο τα πακέτα (software,καλώδια.. etc. ?)

ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
avalon είπε:
καλησπέρα

θα ήθελα να το συνδιάσω το pod/v-amp και με footswitch

έχω υπολογίσε οτι το pod II θα κοστίσει με footswitch 150Ε

για το V-amp δεν κοιταξα footswitch..

συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο;

αν όχι πόσο κοστίζει;

και έκτος από το pod/v-amp συμπεριλαμβάνουν κάτι άλλο τα πακέτα (software,καλώδια.. etc. ?)

ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας
το footswitch απο το V-amp συμπεριλαμβανεται στο πακετο...!!

εγω που εχω το pod 2 το πακετο δεν ειχε τπτ μεσα παρα μονο το manual και το τροφοδοτικο...

schafferbfg είπε:
το footswitch απο το V-amp συμπεριλαμβανεται στο πακετο...!!

εγω που εχω το pod 2 το πακετο δεν ειχε τπτ μεσα παρα μονο το manual και το τροφοδοτικο...
δεν βλέπω κανένα λόγο να πάρω λοιπον το pod της line 6 :)

ευχαριστώ όλους για την βοήθεια

ξέρει κανείς πότε βγαίνει το v-amp 3 και που θα κυμαίνεται η τιμή του και αν θα περιλαμβανει footswich?

Καλησπέρα/καλό βράδυ,

(BUMP)

Κατ'αρχάς συγγνώμη για το διπλό post

Θα ήθελα να σας πω οτι μπορεί να περιμένω κανένα μήνα να δω τι θα γίνει με το v-amp 3... αμα έχει βγεί και δεν είναι κάτι το πολύ καλό( η αν δεν έχει βγει) θα σκεφτώ αφού ακούσω τις συμβουλές σας ίσως πάρω το pod xt...

Και το bump ειναι κυρίως για να δω εάν έχει ακούσει κάποιος το release date του V-amp 3 και εάν έχει κάτι ιδιαίτερο πάνω...

το pod xt θα είναι αναντικατάστατο;

Αυτα και συγγνώμη εάν σας κούρασα...

το pod x3 δεν εχει παρει και πολυ καλες κριτικες απο αποψη ποιοτητας και λειτουργικοτητας. εγω θα σου προτεινα το podxt η το pod2 αν δεν χρειαζεσαι πολλα εφφε.. ειδικα το pod2 που ειναι σε τοσο καλη τιμη..

Καλημέρα,

Alter είπε:
το pod x3 δεν εχει παρει και πολυ καλες κριτικες απο αποψη ποιοτητας και λειτουργικοτητας. εγω θα σου προτεινα το podxt η το pod2 αν δεν χρειαζεσαι πολλα εφφε.. ειδικα το pod2 που ειναι σε τοσο καλη τιμη..
Ήδη από ότι άκουσα από άλλα μέλη στην πιθανότητα να μην πάρω το pod xt θα πάρω το behringer v-amp 2 γιατί από οτι κατάλαβα η μόνη του διαφορά με το pod 2 είναι το χρώμα η τιμή και οτι περιλαμβάνει footswitch και βαλιτσάκι.

Διαλέγω το xt όχι γιατί είμαι κανείς μεγάλος καλλιτέχνης αλλά γιά να μην αναγκαστώ στο μέλλον ίσως (εάν έπερνα το v-amp 2 ) να πάρω κάποιο καλύτερο preamp ....

Θα ήθελα εάν είναι εύκολο να επιβεβαιώσετε αυτή τη σκέψη :P

Τροποποίηση:

Το Pod x3 το αποκλείω γιατί είναι κάπως ακριβό

εγω αναμεσα στα 2 (pod 2 & pod xt) θα επαιρνα το Pod 2 (η v-amp 2) απλα και μονο επειδη μου ακουγεται πιο ''φυσικο''

απο την αλλη με το xt εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις τον ηχο σου με τοσες επιλογες που εχει  ;)

plusyear είπε:
εγω αναμεσα στα 2 (pod 2 & pod xt) θα επαιρνα το Pod 2 (η v-amp 2) απλα και μονο επειδη μου ακουγεται πιο ''φυσικο''

απο την αλλη με το xt εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις τον ηχο σου με τοσες επιλογες που εχει  ;)
βασικά δεν θέλω μόνο να βρώ τον ήχο μου

θέλω να μπορώ και να παίζω στύλ άλλων καλλιτεχνών (πχ, jimmy page,eric clapton,dave murray, kirk hammett, james hetfield , rhandy roads.....)και πάει λέγοντας :P

καλό σας βράδυ

2 διπλό post και ζητάω ταπεινά συγγνώμη....

αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να βγάλω το preamp απο το pod xt/behringer v-amp 2

στο μέλλον και να κρατήσω μόνο τα fx ...

(σε πιθανότητα αγοράς καλου ενισχητή)

avalon είπε:
αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να βγάλω το preamp απο το pod xt/behringer v-amp 2

στο μέλλον και να κρατήσω μόνο τα fx ...

(σε πιθανότητα αγοράς καλου ενισχητή)
μπορείς αλλά τουλάχιστον του v-amp 2 δεν αξίζουν. Επίσης να έχεις υπόψη πως αν το χρησιμοποιείς καρφί στον ενισχυτή ίσως να μην έχεις καλό ήχο... εξαρτάται από τον ενισχυτή.

θα έχω κακό ήχο ακόμαι και αν το βάζω στο cd input ;

ακόμα και εάν το βάζω στο imput με κλείστο το preamp;

Εσυ πως σκέφτεσαι να το χρησιμοποιήσεις, για live, για ηχογραφήσεις, απλά στο σπίτι? Ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρεις ένα modelling ενισχυτή roland ή vox με λίγα παραπάνω χρήματα. Γενικά αυτά vamp klp τα παίρνεις για τις εξομοιώσεις ενισχυτών που έχουν και όχι για τα εφφέ .

εχω και vamp2 και podxt και pod 2...

To καθενα εχει τα θετικα και τα αρνητικα του.

Υποψιν οτι το xt ειναι και καρτα ήχου ε...

διαφωνω πως δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ σε pod και vamp..

επισης το xt μπορεις να το κανεις update με τα MOdel Packs Ποθ ειναι ενα ματσο ενισχυτες κιθαρας και μπασου και effects.. δες στο site της line 6

ακομα, το Pod 2 το ειχα παρει απο thomann με δωρο τσαντα, και foot controler που εχει και wah pedal.

αν δεν θυμαμαι καλα και δεν ηταν δωρο, ηταν σε παρα πολυ καλη τιμη τοτε..

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back