Let me love you baby-The Tubescreamers Band

Παρά το μέτριο ήχο, μου άρεσε. Ωραίες κιθάρες, καλή, πειστική φωνή, σωστό shuffle.

Τη σκηνική παρουσία να προσέξετε λίγο - κυρίως του τραγουδιστή - και όλα καλά!

Υ.Γ. Στην Ιερισσό έχω περάσει εξαιρετικές διακοπές!

Πολύ καλοί. Το 'χετε.

Δεμένοι είστε άψογα. Πάρα πολύ καλά παίζετε, δεν το συζητάω. Και σαν μονάδες το κατέχετε ο καθείς ξεχωριστά. Όντως ο ήχος του video δεν είναι καλός , αλλά ακόμα και έτσι ακούγεστε πολύ καλά. Φεύγουμε από τα δεδομένα. Συνήθως αποφεύγω να κάνω μερικές επισημάνσεις όταν πιστεύω ότι μπορεί να παρεξηγηθώ. Με εσένα δεν το πιστεύω και συνεχίζω. Είστε live μπάντα, act like one. Είπε κάτι ο Χάρης:

Haris είπε:
Τη σκηνική παρουσία να προσέξετε λίγο - κυρίως του τραγουδιστή - και όλα καλά!
Συμφωνώ και επαυξάνω και επεκτείνω. Όταν πάω σε ένα live θέλω να διασκεδάσω και όλοι οι άλλοι αυτό θέλουν. Παίζετε (πολύ καλά όπως επισημάνθηκε )Blues, όχι free jazz με baroque επιρροές ;D. Άρα στο live σας θέλω σαν χαλί, για να χορέψω, να μου φτιάξετε τη διάθεση και να μου δώσετε πάτημα να το παίξω εξωτικός για να ρίξω την ξανθιά κούκλα που κάθετε λίγο παρακάτω στο bar ;).  Κάντε μου ατμόσφαιρα ντε. Από κινησιολογία, από ΝΤΥΣΙΜΟ (δεν βγήκαμε για καφέ και τάβλι και εκεί που καθόμασταν βρήκαμε κάτι τούμπανα και μια strat και είπαμε να παίξουμε) ;D. ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ. Είστε διασκεδαστές. Θυμάμαι έμπαινα στον «Μύλο» κουβαλώντας όλη τη Θεσσαλονίκη πάνω μου (καυσαέριο, δουλειές κ.λ.π) και μετά από τις πρώτες νότες του Ζαίκου  , μετά από το ντύσιμο του Ζάικου, μετά από το Stage attitude του Ζάικου (και όλης της μπάντας) etc. etc.  είχα περάσει τον Ατλαντικό και άλλοτε ήμουν Chicago , άλλοτε Texas και άλλοτε New Orleans. Νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Προσοχή, αν δεν είναι κάποιος 100% σίγουρος ότι μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο stage performance , καλλίτερα να το αποφύγει και να το δουλέψει σιγά - σιγά.  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μπραβο ρε παιδια!

δωσε πολλα χαιρετισματα στον ντραμερ σας!

Korgious είπε:
ότι έγραψε ο LK.
Καλά, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και δίκαιη σύγκριση όταν πας να συγκρίνεις οιονδήποτε με τον κ. Ζάικο.

Μια χαρά τα λένε τα παιδιά πάντως.

SpyrosCh είπε:
Καλά, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και δίκαιη σύγκριση όταν πας να συγκρίνεις οιονδήποτε με τον κ. Ζάικο.

Μια χαρά τα λένε τα παιδιά πάντως.
Παράδειγμα ήταν Σπύρο. Δεν ήταν σύγκριση. Και φυσικά μία χαρά τα λένε, είπε κανείς το αντίθετο;

SpyrosCh είπε:
Θα τα πούμε στο δικαστήριο. 8)
Να πάς μόνος σου  :P! Εγώ  θέλω διακοπές, παραλία – ξαπλώστρα και να ακούω το You’ve met someone στο εμ-μπι θρι! Δικομανή , Ε δικομανή!  ;D ;D ;D

ierissiotis είπε:
Νεστορα δε παίζεσαι! Που το βρήκες ρε σύ το site αυτο?χαχαχα!
Aπό τότε που μου το σύστησε, ντύνομαι μόνο από ΄κει. :D

ΠΑΡΑ πολυ ωραιοι,με πιστη!

Ωραιος ηχος στις κιθαρες,ωραια παιξιματα,rhythm section οπως πρεπει,ωραιος τραγουδιστης! (Αλεκαρα φιλουμπες)!

Αφου αναφερθηκε η σκηνικη παρουσια(απο μονος μου,μαλλον δε θα το εθιγα)

νομιζω οτι ή εσεις πρεπει να κουνηθειτε ή ο τραγουδιστης να κατσει ακινητος..

Επειδη το δευτερο θα ειναι σαν να λεει ποιημα στο δημοτικο,καντε ΕΣΕΙΣ κανα βημα λοιπον να μη φαινεται οτι χτυπιεται μονος του ο ανθρωπος και σεις εχετε κανει ηλεκτροκολληση στο stage.. ;)

Επισης...βαση δεν ειχε για το μικροφωνο?Παρε Αλεκ μου μια βαση αλα Steven Tyler..

Πες το Κυριακο να στη δωσει,την εχει στο υπογειο.. ;D

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΚΡΟΥΠ!

Και παλι μπραβο παιδια!

Heads up!

Κeep on playin the blues guys!

Συγχαρητήρια πατριωτάκια!

You made us proud!!

Ποιο είναι το stage? Lobby club στην Ιερισσο??

Επισης...βαση δεν ειχε για το μικροφωνο?Παρε Αλεκ μου μια βαση αλα Steven Tyler..

Πες το Κυριακο να στη δωσει,την εχει στο υπογειο.. ;D

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΚΡΟΥΠ!

Eίχε βάση αλλά ο Αλέκος προτίμησε να το βγάλει και να το κρατάει.Προσπαθεί να προωθήσει το καινουριο είδος : Σκυλάδικο blues ;D ; ;D

Καλή φάση φαίνεται! Πρέπει να ναι τεράστιο το μαγαζί!

argytar είπε:
Καλή φάση φαίνεται! Πρέπει να ναι τεράστιο το μαγαζί!
Κανένα 2000λιαρο με το ζόρι παίρνει.Ψιλοπράματα!

Στο stage πάντως με 2 τέρματα παίζεις άνετα 5χ5 ;D

Ασύρματο στην κιθάρα και δώσε βόλτες!!

Ωραίος ρε μαν κατεβαίνω Σάββατο και θα κάτσω καιρό οπότε θα τα πούμε!

Θα χω την καμπρονίτα μαζί θα φέρω να την ακούσεις!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back