Στούντιο λες;longshadow είπε:Δεν ξέρω βέβαια αν είναι κατανοητό σε όλους το πόσο δύσκολο είναι να παίξεις ακριβώς έτσι...
Βλέπω τα Mounted toms πάνε για πλήρη κατάργηση στην ευρύτερη Rock!audiokostas είπε:Άκου λιτή ντραμς ...
Άκου πως κάνει το hi hat σε ρόλο ride στο σόλο....
Μεγαλη αληθεια το less is more.. LK μια χαρα τα λες.. ;D απλα για να ειμαστε δικαιοι, πολλοι κρυβονται πισω απο αυτο για καλυψουν παικτικες αδυναμιες τους..LK είπε:Βλέπω τα Mounted toms πάνε για πλήρη κατάργηση στην ευρύτερη Rock!
That’s the spirit!!!![]()
![]()
Αυτό ξαναπέστο...longshadow είπε:Δεν ξέρω βέβαια αν είναι κατανοητό σε όλους το πόσο δύσκολο είναι να παίξεις ακριβώς έτσι...
Δεν το κάνει ακριβώς ride, απλά το ανοίγει. Βέβαια με αυτά τα 17άρια γαϊδούρια που παίζει, ride-ίζει αρκετά.Άκου πως κάνει το hi hat σε ρόλο ride στο σόλο....
Διαφωνώ! Τι θα τα κάνω εγώ τώρα τα 4 τομ (2 επάνω - 2 κάτω) που έχω στο σετ μου; Γλάστρες; ;DΒλέπω τα Mounted toms πάνε για πλήρη κατάργηση στην ευρύτερη Rock!
![]()
Τα κάτω τα κρατάς….τα πάνω…..Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα! ;D ;D ;D ;DHaris είπε:Διαφωνώ! Τι θα τα κάνω εγώ τώρα τα 4 τομ (2 επάνω - 2 κάτω) που έχω στο σετ μου; Γλάστρες; ;D
Ενδεχομένως κάποιοι να το κάνουν, αλλά το να «καρφώσεις» το κομμάτι πολλές φορές είναι πιο δύσκολο από πολλά... τούτια ;DGaragePunk27 είπε:απλα για να ειμαστε δικαιοι, πολλοι κρυβονται πισω απο αυτο για καλυψουν παικτικες αδυναμιες τους..![]()
audiokostas είπε:Στούντιο λες;
Δεν είναι το Live αλλά το άλμπουμ (πολύ ωραίο).
Άκου λιτή ντραμς (αλλά και μπάσο - που δεν φτάνει αυτή του Palladino στο άλμπουμ αλλά nonetheless... ) σε μία υπέροχη και εκτέλεση και γκρουβα του χιλιοπαιγμένου...
Πάρε από τον ίδιο μια επίδειξη οικονομίας από το τρίο.LK είπε:Βλέπω τα Mounted toms πάνε για πλήρη κατάργηση στην ευρύτερη Rock!
![]()
ΟΚ, έχεις να προτείνεις κάτι να φυτέψω; (Αν είναι παράνομο, στείλε το με ΠΜ... ;D).LK είπε:Τα κάτω τα κρατάς….τα πάνω…..Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα! ;D ;D ;D ;D
Φίλος, άλλη φορά να αντέχεις! ;D Για ντραμς μιλάμε. Ούτε εδώ δεν μπορείτε να μας αφήσετε ήσυχους οι κιθαρίστες; ;DΤι ΘΗΡΙΩΔΗ ρυθμική παίζει ο άνθρωπος. (και λιντ νταξ, ψιλοκαλή)
Ξέρω είμαι οφ αλλά δεν άντεξα.
Φίλος, άμα βάλω εγώ βίδεο του Μάγιερ για να σχολιάσουμε τα κιθαριστικά και δεις τον Τζόρνταν να παίζει τα καλσόν του, δε θα πεις τίποτα; ;DHaris είπε:Φίλος, άλλη φορά να αντέχεις! ;D Για ντραμς μιλάμε. Ούτε εδώ δεν μπορείτε να μας αφήσετε ήσυχους οι κιθαρίστες; ;D
Φυσικά και θα πω, αλλά τώρα μιλάμε για σένα. Μην αλλάζεις θέμα! ;DJazzjoker είπε:Φίλος, άμα βάλω εγώ βίδεο του Μάγιερ για να σχολιάσουμε τα κιθαριστικά και δεις τον Τζόρνταν να παίζει τα καλσόν του, δε θα πεις τίποτα; ;D
Τωρα που το λες.. θυμηθηκα ενα live των Neubauten που ο drummer επαιζε με θερμοσιφωνα (μαλλον) διπλα απο το σετ του.. ;D λογικα για τον Jordan ειναι ευκολο να το βρει, το παραγγελνει και του το φτιαχνουν.. σαν coctail drums ειναι αλλα με το ποδι.. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Όπα... Τι φοβερή και τρομερή... μποτούλα είναι αυτή που έχει ο Jordan; Τι κόλπο είναι αυτό αγαπητοί τομαροκρούστες;![]()
Είναι όντως cocktail drum (16'' διάμετρος x ...πολύ βάθος) που το έχει κάνει κάσα, και του πετάει και ένα subkick μπροστά για να του δώσει όγκο...Terry RoscoeBeck5 είπε:Όπα... Τι φοβερή και τρομερή... μποτούλα είναι αυτή που έχει ο Jordan; Τι κόλπο είναι αυτό αγαπητοί τομαροκρούστες;![]()
Είναι απο το crossroads festival του 2010, προφανώς ήθελε έναν διαφορετικό, πιο ιδιαίτερο ήχο για το συγκεκριμένο κομμάτι.Terry RoscoeBeck5 είπε:Όπα... Τι φοβερή και τρομερή... μποτούλα είναι αυτή που έχει ο Jordan; Τι κόλπο είναι αυτό αγαπητοί τομαροκρούστες;![]()