Last.fm: τέρμα το τζάμπα...

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Μετά το Pandora (που σταμάτησε να παίζει εδώ και καναδυό χρόνια σε χώρες εκτός των Η.Π.Α.), έχουμε δεύτερο "πλήγμα" από το Last.fm το οποίο σταματάει να είναι πλέον δωρεάν.

Πριν λίγο έλαβα αυτό το email:

"Hi elavd,

You're getting this email because you have been using Last.fm Radio.

Today we're announcing an important upcoming change: Last.fm Radio will require

a small subscription of €3.00 /month. You'll receive a 30 track free trial to

try before you buy. All other Last.fm features will remain free.

Why, you're probably asking? Read on about the change here:

http://www.last.fm/about/subscriptionradio

We hope you'll continue to support our service,

- The Last.fm Team
"

:-\ :'(

Ειναι ΤΟΣΑ πολλα τα internet radio εκει εξω (παιζω κι εηω σε ενα) που το Last fm δεν χρειαζεται, εκτος αν θες να μαθεις το line up των..... Black Sabbath

To last.fm δεν το χρησιμοποιώ απλά ως e-radio. Το χρησιμοποιώ για να μου παίζει κομμάτια βασισμένα στο γούστο μου (όπως έκανε και το Pandora).

Με τα κουμπάκια "Love" & "Ban" μαθαίνει ποια κομμάτια σου αρέσουν και ποια όχι, και σταδιακά σου παίζει όλο και περισσότερο κομμάτια που σου αρέσουν...

καλά, ειδικά για country είναι που δεν πρόκειται να σου λείψει ο last.fm

γεμάτο από country σταθμούς είναι το δίκτυο

Κρίμα πραγματικά, γιατί θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών του. Εγώ ούτως ή άλλως είμαι subscriber αλλά με βλέπω να το κόβω αν αρχίσει να "ξεμένει" από κόσμο.

Θέλω από καιρό να ρωτήσω κάτι. (ε, και γιατί κρατιόσουν; )

Υπάρχει κάποια πλατφόρμα που να "κοιτάει στα μάτια" το παλιό καλό Pandora σε ό,τι αφορά στη φιλοσοφία (ξεκινάω με κάποιο αγαπημένο κομμάτι, ακούω άλλα, εγκρίνω/απορρίπτω κ.ο.κ.); ???

To www.deezer.com το ξέρετε;

Εν τω μεταξύ κι εγώ λέω ότι ναυάγιο μου μυρίζει, μια παρόμοια περίπτωση με το Napster.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμενα παντωςς το last.fm συνεχιζει να παιζει οπως επαιζε... Χωρις κερμα...

Ενα αλλο υποδεεστερο που χρησιμοποιω καμια φορα ειναι το www.jango.com.

Για το last.fm..

Q. Does this affect listening to previews or full length tracks?

A. No.

Αρα αφορά μόνο subscribers που θελουν καποια εξτρα πραγματα οπως να ανεβαζουν κομματια τους απο οτι κατάλαβα.

tugito είπε:
Για το last.fm..

Q. Does this affect listening to previews or full length tracks?

A. No.

Αρα αφορά μόνο subscribers που θελουν καποια εξτρα πραγματα οπως να ανεβαζουν κομματια τους απο οτι κατάλαβα.
Δεν νομίζω. Tα previews είναι μόλις 30 sec clips και τα full length tracks είναι ελάχιστα σε σχέση με το συνολικό αριθμό των κομματιών που παίζει το radio.

Όσον αφορά το upload δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι subscriber για να το κάνεις. Απλά αν θέλεις airplay στο radio, πληρώνεις ένα campaign. Έτσι ήταν πριν απο κάποιο καιρό τουλάχιστον από ότι θυμάμαι.

elavd είπε:
Ωραίο φαίνεται ;)
Πράγματι είναι ωραίο... [cynic mode=on] το μόνο ωραίο πράγμα που μου έμαθε μια αχάριστη ύπαρξη!  ;D :-X [cynic mode=off]

bloody_sunday είπε:
Πράγματι είναι ωραίο... [cynic mode=on] το μόνο ωραίο πράγμα που μου έμαθε μια αχάριστη ύπαρξη!  ;D :-X [cynic mode=off]
Βρε μπας και πρέπει να παρεβρεθείς και συ στα Γιάννενα να τα π(ι)ούμε;  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back