- Πόντοι
- 38
Εφτιαξα ενα βιντεο (metal) αυτου του υπεροχου ενισχυτη ωστε να υπαρχει στο φορουμ και να μου πειτε την αποψη σας σχετικα με την ηχογραφηση η οποια εχει γινει με sm57...
πως τα κατάφερες αυτή τη φορά και η εικόνα δεν είναι flip? ;D ;Daris 17561 είπε:Εφτιαξα ενα βιντεο...
χρησιμοποιησα το iphonemarathon είπε:πως τα κατάφερες αυτή τη φορά και η εικόνα δεν είναι flip? ;D ;D
ειναι ο justin bieber ;D ;DΤο τηλεφώνημα θέλουμε.
οχι δεν εχω βαλει τιποτα... ειναι καλος ενισχυτης... πολυ καλος... βεβαια απο εκει που δεν ειχα κανεναν ενισχυτη εχει καταληξει με 3 κεφαλια...(fireball , 6505+ 120w , laney) , οποτε αυτος πιθανον παει για πουλημα...Σωστός!
Ωραίος, "πηχτός" ήχος με σώμα και μεσαία, επιτέλους και μια ευχάριστη αλλαγή απο τα τζιτζίκια που μας σερβίρεις συνήθως;D
Slayeroφέρνει πολύ, σε συνθήκες live με μπάντα θα σκοτώνει...
Επειδή εχω τον ίδιο, τι μεγάφωνα έχεις στην καμπίνα? Εχεις βάλει και od μπροστά?
longshadow είπε:Ίσως το χειρότερο ηχητικά που έχεις ανεβάσει? (Άκουσα στα γρήγορα 3-4 προηγούμενα απο το youtube channel)
Βρίσκω ότι είναι πολύ "λάσπη" χαμηλά, πολύ ξερός, δεν έχει "ζουμάκι"... ;D
Αυτό πχ μου ακούγεται πολύ καλύτερο...
Του Laney ...aris 17561 είπε:.. οταν λες το χειροτερο που εχω ανεβασει εννοεις αυτο του Laney ειναι το χειροτερο η του fireball ?
νοε εχεις π.μ.noe13 είπε:Αν θελει καποιος ας γραψει 2 πραγματακια για τον ενισχυτη. Με ενδιαφερει για αγορα.Παιζω κυριως ροκ-μεταλ(οχι ακραιο) αλλα θελω να ειναι ευελικτος!Επισης πως παιζει σε χαμηλη ενταση?