Ολο το τελευταίο χρόνο σκέφτομαι να φτιάξω έναν λαμπάτο προενισχυτή κιθάρας...
Θα ήθελα να είναι τουλάχιστον 3 σε 1...
Δηλαδή :
- βασική λειτουργία προενισχυτή , 2 κανάλια clean και high gain overdrive ,EQ , FX LOOP ,
με δυνατότητα συνδέσεις με κάθε τελικό ενισχυτή , η κάθε ενισχυτή με υποδοχή loop return
-συνδεδεμένος στην είσοδο του κάθε ενισχυτή να παίζει ρολο booster η overdrive effects
-να έχει και μέσα έναν τελικό ενισχυτή low watt , 0.25 - 1W
bedroom practice amp που πάντα ήθελα να δοκιμάσω. και εδώ θα δοκιμάσω
ecc81/82/83 Class A SE ,μια τρίοδος η 2 παράλληλα ,
θα αποφασίζω μετά από δοκιμες...
θα ήθελα να απολαύσω τον ήχο
χωρίς να να με ακούει όλη η γειτονιά...που δεν ήταν δυνατόν να γίνει με 3 - 4W ενισχυτή
που έφτιαξα πρόσφατα ,και οποιος χρησιμοποιεί
εναλλακτικά λάμπες εξόδου ECL82 , ECL/PCL86.
Ξεκίνησα λοιπόν και όπως πάντα ανάποδα...
Χωρίς να καταλήξω στο κύκλωμα
άρχιζα από το κουτί , με σκέψη ότι θα δω μετά , τι και πως θα τα βάλω μέσα
Ήθελα απλά η κατασκευή να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρή, και πέρα από αυτό
είχα κάτι διάτρητες λαμαρίνες που κράτησα για καμια κατασκευή , και είχανε περιορισμένες διαστάσεις.
το ύψος του κουτιού διάλεξα 1U (4,4cm)
(και όπως ήδη βλέπω ήτανε μια από τις βλακείες μου , αυτό θα με παιδέψει αρκετά...)φάρδος 20,6cm βάθος 19cm
είδα κάτι κουτιά στο εμπόριο , αλλα κάπως δε μου γέμιζαν το μάτι...
πέρα που το μπρός και πίσω είναι 3mm αλουμίνιο το κουτί ζυγίζει 1.15kg και είναι πολύ γερο...
Όσο αφορά το κύκλωμα , είμαι ανάμεσα σε Mesa DR , Mark 4 η Soldano slo... καιρός να καταλήξω...
Θα ήθελα να είναι τουλάχιστον 3 σε 1...
Δηλαδή :
- βασική λειτουργία προενισχυτή , 2 κανάλια clean και high gain overdrive ,EQ , FX LOOP ,
με δυνατότητα συνδέσεις με κάθε τελικό ενισχυτή , η κάθε ενισχυτή με υποδοχή loop return
-συνδεδεμένος στην είσοδο του κάθε ενισχυτή να παίζει ρολο booster η overdrive effects
-να έχει και μέσα έναν τελικό ενισχυτή low watt , 0.25 - 1W
bedroom practice amp που πάντα ήθελα να δοκιμάσω. και εδώ θα δοκιμάσω
ecc81/82/83 Class A SE ,μια τρίοδος η 2 παράλληλα ,
θα αποφασίζω μετά από δοκιμες...
θα ήθελα να απολαύσω τον ήχο
χωρίς να να με ακούει όλη η γειτονιά...που δεν ήταν δυνατόν να γίνει με 3 - 4W ενισχυτή
που έφτιαξα πρόσφατα ,και οποιος χρησιμοποιεί
εναλλακτικά λάμπες εξόδου ECL82 , ECL/PCL86.
Ξεκίνησα λοιπόν και όπως πάντα ανάποδα...
Χωρίς να καταλήξω στο κύκλωμα
άρχιζα από το κουτί , με σκέψη ότι θα δω μετά , τι και πως θα τα βάλω μέσα
Ήθελα απλά η κατασκευή να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρή, και πέρα από αυτό
είχα κάτι διάτρητες λαμαρίνες που κράτησα για καμια κατασκευή , και είχανε περιορισμένες διαστάσεις.
το ύψος του κουτιού διάλεξα 1U (4,4cm)
(και όπως ήδη βλέπω ήτανε μια από τις βλακείες μου , αυτό θα με παιδέψει αρκετά...)φάρδος 20,6cm βάθος 19cm
είδα κάτι κουτιά στο εμπόριο , αλλα κάπως δε μου γέμιζαν το μάτι...
πέρα που το μπρός και πίσω είναι 3mm αλουμίνιο το κουτί ζυγίζει 1.15kg και είναι πολύ γερο...
Όσο αφορά το κύκλωμα , είμαι ανάμεσα σε Mesa DR , Mark 4 η Soldano slo... καιρός να καταλήξω...
![P1010.jpg P1010.jpg](https://data.forum.noiz.gr/attachments/12/12434-0be0abd485c6b66a563edffda1ec0ef1.jpg?hash=Y8yAgTO_AI)