Σίγουρα κάπου τα έχει...έλα μου ντε ότι δεν τα πατάει....Superfunk είπε:αφου τα κρυβει ρε... ;D

Σίγουρα κάπου τα έχει...έλα μου ντε ότι δεν τα πατάει....Superfunk είπε:αφου τα κρυβει ρε... ;D
Φίλως ? Παίζει να είσαι ο Αρτέμης Μάτσας ,γιατί κάτι τέτοια διαδίδει ο φίλως σου ο Μάραθων ,πως θα πάμε να ρίξουμε λέλουδα στο κορμί και θα με φέρεις το ΣΔΟΕ και τον Ράιχενμπαχ για έλεγχο ;D ;D ;DSuperfunk είπε:αφου τα κρυβει ρε
Ηταν γιατι εβλεπες το live "Jeff Beck Unplugged"...marathon είπε:2-3 φορές τον είδα που πείραξε κάτι στον ενισχυτή σε όλο το live και τίποτα άλλο... 8)
Ο Beck παιζει στα κομματια 1,2,10-14. Μιλαμε για αριστουργηματικο concept εργο που αν κυκλοφορουσε κατω απο το ονομα Pink Floyd θα ηταν σημερα ενα απο τα 3-4 κορυφαια τους αλμπουμς. Πανω απο 35 Top μουσικοι (P.P. Arnold, Jeff Beck, Steve Lukather, Andy Fairweather Low, John Patitucci, Jeff Porcaro κλπ...), εκπληκτικες συνθεσεις και μια παραγωγη state-of-the-art.Λοιπόν... είναι ενδιαφέρον να γραφτεί (για όσους δεν το ξέρουν), ότι ο Beck παίζει lead κιθάρα στα περισσότερα από τα tracks του: http://en.wikipedia.org/wiki/Amused_to_Death
Μπα...ήμουν στο Royal Albert Hall και έπαιζε για τα 60στά γενέθλιά του...τίγκα στους Marshall ;DWaterfall-K είπε:Ηταν γιατι εβλεπες το live "Jeff Beck Unplugged"...![]()
Δεν ξέρω αν είμαι περίεργος. ;Dodis13 είπε:Oι περιεργοι του forum ισως συμφωνησουν μαζι μου
![]()
Royal Albert Hall...Royal Albert Hall...Ποιο λες ρε συ?...marathon είπε:Μπα...ήμουν στο Royal Albert Hall και έπαιζε για τα 60στά γενέθλιά του...
Πλάκα-πλάκα...έχει περάσει και ο Νταλάρας από κεί...Waterfall-K είπε:Ααα, το μαγαζι που τραγουδαγε η Βισσυ? :
Που τα παλια καλα χρονια, που μονο πχιοτικοι μουσικοι γινονταν δεκτοι εκει μεσα. 8)marathon είπε:Πλάκα-πλάκα...έχει περάσει και ο Νταλάρας από κεί...
Έχεις δίκιο...το 2009 που ξαναείδα τον Beck...είχε ένα τυχαίο μαζί του στη σκηνή ;DWaterfall-K είπε:Που τα παλια καλα χρονια, που μονο πχιοτικοι μουσικοι γινονταν δεκτοι εκει μεσα. 8)
Ποιός είναι ο κιθαρίστας που παίζει με την Βίσση?Waterfall-K είπε:Royal Albert Hall...Royal Albert Hall...Ποιο λες ρε συ?...![]()
Ααα, το μαγαζι που τραγουδαγε η Βισσυ?Μιλα ρε Marathon, τωρα το'πιασα. ;D Καλο μαγαζακι, δεν λεω... ;D
![]()
Ο Scott Henderson...sotiroubas είπε:Ποιός είναι ο κιθαρίστας που παίζει με την Βίσση?
Nαι, θα ήθελα πολύ να τον δω, αλλά δεν ειναι και τόσο εύκολο να τον πετύχω. Όσον αφορά το άλλο που είπες, μου θυμίζει αυτό που λέγαμε παλιά για τους Ramones όταν έρχονταν στο Ρόδον... ("ποιος πάει τώρα, άσε θα τους δούμε του χρόνου", και του χρόνου λέγαμε τα ίδια, και του παραχρόνου τα ίδια, έως ότου... yοu know the rest - τελικά δεν τους είδαμε ποτέ)marathon είπε:Εσύ που έχεις τη δυνατότητα λόγω διαμονής θα έπρεπε να το έχεις κάνει δώρο στον εαυτό σου...διότι...όσο και να φαίνεται, είναι 70ρης πιά
...
...και θυμίσου, όταν σε στέλνω σε συναυλίες...δεν χάνεις ποτέ! ;D ;D
Εμ όταν έχεις κατά τη γνώμη μου φτάσει σε τέτοια διαγαλαξιακά επίπεδα τεχνικής τελειότητας, έχεις ήδη ξεπεράσει το λεγόμενο "the sky is the limit"... πού να πας μετά? Στάσιμος θα είσαι. ;DEarendil είπε:Τεχνικά τον βρίσκω λίγο στάσιμο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Και από το ανώτερο όν...πάντα θα υπάρχει ένα ανώτερο όνdelta66 είπε:Κορυφη για μενα ο Beck αλλα παντα υπαρχει καποιο ανωτερο ον ;D 8)
Ναι ΟΚ.Πλακα εκανα.RayDTutto είπε:@delta66 ε εντάξει τώρα... από τους ζωντανούς λέμε...