la valse d'un minute (de bleu)

blue

Παροιμυώδης
Πόντοι
798
καλησπερα.

Ενα μονόλεπτο κομματακι που εγραψα δοκιμαστικά με σκοπό στο απώτερο μέλλον να αναπτύξω ή να φτιαξω διαφορετικές εκδοχές του.Θα με ενδιεφερε αν σας θυμιζει κατι το θεμα και θα ηταν ωραία αν σας αρεσε. :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Très bien, monsieur bleu. Δούλεψε το κι άλλο, αξίζει. :)

blue είπε:
αν σας θυμιζει κατι το θεμα...
Ναι, μου θυμίζει εκείνη τη ρομαντική βραδιά στη Montmartre όταν έκανα ένα μοναχικό περίπατο και ένας γραφικός ακορντεονίστας έπαιζε έναν παρόμοιο σκοπό. Δεν είχα καταλάβει βέβαια ότι με ακολουθούσε ένας μεγαλόσωμος μαύρος, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία... ;D :P

Ωραίο το κλιπάκη λάκη, είναι ξεκάθαρες οι επιρροές από νοτιοανατολική βοιωτία.

spy είπε:
Ναι, μου θυμίζει εκείνη τη ρομαντική βραδιά στη Montmartre όταν έκανα ένα μοναχικό περίπατο και ένας γραφικός ακορντεονίστας έπαιζε έναν παρόμοιο σκοπό. Δεν είχα καταλάβει βέβαια ότι με ακολουθούσε ένας μεγαλόσωμος μαύρος, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία... ;D :P
Η συνέχεια στο επόμενο... αγωνία... φρίκη... TROMOS

Δεν ξερω για σας παιδια, αλλα εμενα μου εβγαλε μια θλιψη. :'(

Παντως σαν ιδεα ειναι καλη και ειμαι περιεργος να ακουσω καποια στιγμη την συνεχεια - ολοκληρωση της. ;)

Περιμενουμε.

Τρομερα σχολια χαχαχα

Θα γελασει ομως οποιος γελασει τελευταιος. γιατι το θεματακι μου μυριζει οριτζιναλ και θα γινοταν ανετα main theme σε μεγαλο soundtrack  ;)

(οπου δεν μπαινουν οι π@π@ριες που παιζουμε οι ροκαδες με τις κιθαρες με τα τσιρηχτηρια)

:) :) 8) 8)              ;)

blue είπε:
εύγλωττο σχόλιο Earendil,θα το λαβω υποψη μου,αλλα για διαφορετικο λογο κανω bump:

Στην υπογραφη σου ,μας περιγραφεις fatality?Kαι αν ναι ποιανου? ;D ;D
Liu Kang

Υ.Γ: Σιγά που θα σου ξέφευγε. ;D

Ωραίο αλλά κάπως αφηρημένο και ημιτελές... βάλτου λίγη πειθαρχία, τι σας μαθαίνουν εκεί στα στρατά?

Γαλλια του '50-'60.......απογευμα με ψιλοβροχο .....μεσα απο μια θολη βιτρινα ενος παιχνιδοπωλειου φαινονται οι φιγουρες που περπατανε στο πλακοστρωτο πεζοδρομιο....ενα κοριτσακι πλησιαζει και αρχιζει να χαζευει τα παιχνιδια.. το βλεμμα της μενει σε ενα μικρο ξυλινο ποδηλατακι.....χωρις να το καταλαβει , βρισκεται με την φαντασια της πανω στο ποδηλατο , για μια βολτα , που αρχιζει με την μουσικη του φιλου  blue.

υ.γ. το φανταζομαι να αρχιζει οπως ακριβως το ακουω τωρα , αλλα την 2η φορα να ενορχηστρωθει με κοντραμπασσο - ακκορντεον- κλασσικη κιθαρα - τριγωνο - βιολια (στο βαθος) και τσελλο.

ισως ακουγεται ονειροπολο αλλα εμενα αυτη η εικονα μου ρθε στο μυαλο.

ευγε blue.με ταξιδεψες. συνεχισε το. :) :) :)

Mόλις θυμήθηκα το συγκινητικό (μέχρι δακρύων!!) adventure game Syberia...

1103-syberia.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=YovDXKjqPKU

spimav_z είπε:
quote author=spimav_z link=topic=165264.msg285506#msg285506 date=1228953441]

Γαλλια του '50-'60.......απογευμα με ψιλοβροχο .....μεσα απο μια θολη βιτρινα ενος παιχνιδοπωλειου φαινονται οι φιγουρες που περπατανε στο πλακοστρωτο πεζοδρομιο....ενα κοριτσακι πλησιαζει και αρχιζει να χαζευει τα παιχνιδια.. το βλεμμα της μενει .......
Φυσικα θα μπορουσες να αντικαταστησεις το κοριτσακι με τον spy και τον ακκορντεονιστα με τον μαυρο για να αποκτησει πιο ενδιαφερον  ;D 

Όλο στο σεχ το μυαλό σας, έκφυλοι.

Γαλλια του '50-'60.......απογευμα με ψιλοβροχο .....μεσα απο μια θολη βιτρινα ενος παιχνιδοπωλειου φαινονται οι φιγουρες που περπατανε στο πλακοστρωτο πεζοδρομιο....ενα κοριτσακι πλησιαζει και αρχιζει να χαϊδευει τα "παιχνιδια".. το βλεμμα της μενει ..πανω σε ενα...ΤΕΡΑΣΤΙΟ και σφυζον απο λαγνεια "παιχνιδι"  ;D ;D
ΩΧ...σε ΜΕΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ του ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΥ το βλεπω να εξελισεται το πραγμα..... ;D ;D :P

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F_%CE%9C%CE%AD%CE%B3%CE%B1%CF%82_%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82

το <<ΤΕΡΑΣΤΙΟ και σφυζον απο λαγνεια "παιχνιδι">> τι σχήμα έχει??

Τι λεει κ ο κώστας?Ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες για παιχνιδίσματα?Αυτο το ευωδιαστό κ χαρα γεματο παιχνιδι για ολο το χρόνο κ οχι μονο τώρα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back