- Πόντοι
- 398
Ειπα...you (γενικως και οχι προσωπικως)..know better. ;D
εκεί ακριβως είμαι..... πρέπει να πάω να παίξω... ελλάδα ή εκτός αγόρασες?Korgious είπε:Εξαρταται το τι θελεις να παιξεις και που θες να πας.
Εγω εκανα αναστροφη πληρης. Ηθελα οργανα/εργαλεια να αποδιδουν στο επακρο σωστες ηχητικες συχνοτητες και να με κανουν να στεκομαι σε οτι στυλ θελω απο 6070-80--90-00...ροκ,τζαζ,σοουλ,φανκ.
Το οργανο ειναι απο πλευρας συχνοτητων οτι πρεπει.''Ακουνε'' σωστα τα μονιτορς οτι τους δινει.
Απο ηχους? Φυσικα πιανα,χαμοντς,ελεκτρο ροουντς,μελλοτρον,και σαμπλ εντιτορ φιλικοτατο στο χρηστη και βιβλιοθηκες που η Nord τις αναναιωνει και τις κατεβαζεις μεσα απο το επισημο σαιτ.
Παιξιμο? Πληκτρα? Υφη? Στυλ?
Αγορασε απο Thommann. Εχει στοκ να πουλησει και εχει και την καλυτερη τιμη.Και παραλαμβανεις σε 3 εργασιμες μερες στο χωρο σου.Εχει στοκ.Ολοι οι αλλοι παραγγελνουν και περιμενεις να παραλαβεις(στο μεγαλυτερο ποσοστο).pogue είπε:εκεί ακριβως είμαι..... πρέπει να πάω να παίξω... ελλάδα ή εκτός αγόρασες?
ρε φίλε με έχεις φτιάξει απόψε κι ελπίζω να μη σε κουράζω...Korgious είπε:Αγορασε απο Thommann. Εχει στοκ να πουλησει και εχει και την καλυτερη τιμη.Και παραλαμβανεις σε 3 εργασιμες μερες στο χωρο σου.Εχει στοκ.Ολοι οι αλλοι παραγγελνουν και περιμενεις να παραλαβεις(στο μεγαλυτερο ποσοστο).
Εγω απο κει παρηγγειλα την θηκη του.Σε 3 μερες την ειχα.
Το οργανο το αγορασα απο εδω,ηρθε απο Γερμανια και μαλιστα το βρηκα σε τρελη τιμη,γιατι το ειχαν ηδη ανοιξει και ηταν σε επιδειξη.
Και απο τον Ιουλιο,ειμαι καταχαρουμενος...και προπαντων..εκλεισα.
Πλεον παιζω και ευχαριστιεμαι.
Και με παιζουν και ολοι οι αλλοι..τους αρεσει η παρεα μου.![]()
Φίλε pogue, οφείλω να παρατηρήσω ότι πας να συγκρίνεις και να διαλέξεις μεταξύ τριών οργάνων που ουσιαστικά δεν κάνουν το ίδιο πράγμα. EP και organ keyboard το ένα, workstation το δεύτερο, workstation με sampler και πολλά ακόμα μπιχλιμπίδια το τρίτο. Χώρια που το XF θα κάνει γύρω στο χιλιάρικο παραπάνω από τα άλλα, μεγάλη διαφορά!pogue είπε:derby xf vs pc3le το βλέπω με outsider to nord electro 3 (για την κλάβια τρέφω απίστευτο σεβασμό που το αξίζει...
αγαπητέ Alchemist σωστές οι παρατηρήσεις σου, με μία σημείωση το όργανο της κλάβια με την υποστήριξη και τους ήχους που προσφέρονται είναι ένα τρομερό εργαλείο από ότι κατάλαβα.... το ζητούμενο για μένα είναι ΚΥΡΙΩΣ καλοί φυσικοί ήχοι (όχι τόσο κιθάρες που π.χ. εκεί τα κουρτζ πάσχουν -κατά τη γνώμη μου-) άρα ο προφανής νικητής (κάτσε να το ακούσω όταν έρθει κιόλας!) είναι λογικά το xf... απλά στη μισή περίπου τιμή σχέφτομαι και το pc3le (είναι κάτι που έχω απωθημένο από παλιά, απλά πρέπει να τα παίξω και να τα ακούσω ταυτόχρονα, καθώς και να συμβουλευτώ και την τσέπη μου...)Alchemist είπε:Φίλε pogue, οφείλω να παρατηρήσω ότι πας να συγκρίνεις και να διαλέξεις μεταξύ τριών οργάνων που ουσιαστικά δεν κάνουν το ίδιο πράγμα. EP και organ keyboard το ένα, workstation το δεύτερο, workstation με sampler και πολλά ακόμα μπιχλιμπίδια το τρίτο. Χώρια που το XF θα κάνει γύρω στο χιλιάρικο παραπάνω από τα άλλα, μεγάλη διαφορά!
Προτείνω να περιμένεις να βγει στην αγορά το XF, να πας να το ακούσεις μαζί με όλα τα άλλα όργανα που σε ενδιαφέρουν και μετά βλέπεις. Που ξέρεις, μπορεί να πετύχεις καλές τιμές στα υπό απόσυρση XS εκείνη την περίοδο...![]()
d_sotoso είπε:Τώρα διαπιστώνω ότι το PC3 παίζει στα 1300 ευρώ. Όντως μιλάμε για τρελό value for money, αν σκεφτούμε ότι ήδη ήταν πολύ καλό για τα λεφτά του στα 1800 ευρώ που το πήρα εγώ.