Κτίρια τη νύχτα

Lost_Highway

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Δημιούργησα στο MySpace ένα νέο πρότζεκτ με όνομα "Κτίρια τη νύχτα".

Θα διατηρώ αυτήν τη σελίδα για να ανεβάζω διάφορα instrumental κομμάτια. Προς το παρόν, έχω ανεβάσει 5.

Η επόμενη εσοδεία θα καθυστερήσει, μιας και λήγει η adsl σύνδεσή μου όπου να 'ναι. Από το φθινόπωρο με το καλό.

Καλό καλοκαίρι, λοιπόν. :)

www.myspace.com/buildingsatnight

Πολύ ωραία! :D :D

Ειδικά το "Κτήριο" είναι πολύ ωραία δομημένο. Χώρια που μοιάζει να δραπέτευσε από την "Βροχή από κάτω" του Παπακωσταντίνου. :wink:

Keep us informed αν ανεβάσεις περισσότερα... 8)

Χαίρομαι που σου άρεσαν.

Η αρχική μου ιδέα ήταν να μπορεί όποιος θέλει να τα κατεβάζει, αλλά ο player που χρησιμοποιώ (για να μπορώ να ανεβάζω περισσότερα κομμάτια) δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Αν υπάρχει ανταπόκριση, θα τα ανεβάσω σε κάποιο σάιτ για download. ;)

Στάνταρ να τα ανεβάσεις κάπου αρχηγέ μου να τα πάρουμε γιατί μου άρεσαν.

Πολύ "νυχτερινή" μουσική, όντως.

Yψηλου επιπεδου ηχητικά τοπία που μπορουν να ντυσουν σκηνες απο μια δυνατη ταινια μεχρι το κοιταγμα ενος ασπρου τοιχου.

Χωρις να εχει καμμια σημασια το μεσο ή η προελευση,δε θα ενδιεφερε κανεναν η γλωσσα στα λογια του εσώφυλλου,γιατι ειναι μια δουλεια που δεν περιεχει την μετριοπαθεια των εγχωριων unsigned (και οπωσδήποτε των major labelled) προσπαθειών.

To μπραβο ειναι λίγο,αλλα δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο σενα.

Πραγματικα πολυ καλη δουλεια!! Συνεχισε ετσι.

Btw... αναλογικο θόρυβο χρησιμοποιείς??

Blue, με κάνεις και κοκκινίζω.

Για να συνεχίσω τον συνειρμό μου, ένας από τους λόγους που με παρακίνησαν να ανεβάσω αυτό το project είναι ότι δυστυχώς τελευταία στο Noiz επικρατεί μια κατάσταση "πολύ μιλάς, λίγο φιλάς" (για να το πω κόσμια).

Προτείνω, λοιπόν, σε όλους να αφήσουν και λίγο τα πληκτρολόγια και να αρχίσουν να ανεβάζουν περισσότερες μουσικές για να ευχαριστιόμαστε. :)

Btw... αναλογικο θόρυβο χρησιμοποιείς??
Κάποιοι ήχοι είναι δικές μου ηχογραφήσεις (παράσιτα, θόρυβοι κλπ) τις οποίες έχω επεξεργαστεί με διάφορα φίλτρα.

Στις "Πόρτες" ό,τι ακούς (εκτός από το τσέλο) είναι η κιθάρα μου.

lost_highway τα ειλικρινα μου συγχαρητηρια.φανταστικα τα 'κτιρια'!

Ο 'διαδρομος' εχει μια ατμοσφαιρα που με καταπνιγει,αλλα μου αρεσει

παρα μα παρα πολυ..Τα υπολοιπα 3 'απλα' ειναι πολυ ωραια..

Εχεις επηρρεαστει μηπως αρκετα απο τον Angelo Badalamenti?

Ανετα για ταινια του Lynch τα tracks.Αυτο ειναι προς τιμην σου!Ευγε! :D

lost_highway τα ειλικρινα μου συγχαρητηρια.φανταστικα τα 'κτιρια'!
Χαίρομαι που σας αρέσουν τα κομμάτια. Μάλλον θα τα ανεβάσω και στο soundclick σήμερα' date=' για να μπορεί να τα κατεβάζει όποιος θέλει. :wink:

(εκτός αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι ακόμα καλύτερο και πιο βολικό).

Εχεις επηρρεαστει μηπως αρκετα απο τον Angelo Badalamenti?
Φαντάζομαι ότι μιλάς για τα pads του τελευταίου κομματιού.

Σκεφτόμουν τις ταράτσες του Κολωνού. Ποιος ξέρει...

Οι ατμοσφαιρες γενικοτερα μου φερνουν στο μυαλο film noir ή κατι

πολυ grotesque...Σε ολα τα κομματια σου.Ενα ακομα μπραβο απο

μενα,ενθουσιαστηκα!+100 :D

Εξαιρετική δουλειά φίλε μου!Ειδικά το κτίριο πολύ εμπνευσμένο!Όχι ότι τα άλλα δεν είναι αλλά το κτίριο με εντυπωσίασε!

Μου άρεσαν πολύ....

Περισσότερο μου άρεσαν οι Γραμμές και όπως συνεχίζεται με τις Ταράτσες. :wink: :wink: (Ο ίδιος θόρυβος δεν ακούγεται από πίσω και στα δύο?)

Όταν όμως ο θόρυβος γίνεται πολύ δυνατός σε σχέση με το σύνθι (στις ταράτσες), δεν την παλεύω και το χαμηλώνω. Για την ακρίβεια, το ξαναπάω απ' την αρχή. :wink:

Tα σχόλιά μου στα είπα και "κατ' ιδίαν".

Πραγματικά φρέσκες ιδέες, δύσκολες μεν, αλλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εμπνευσμένες...!!!

Ανέβασες τον πήχη πολύ ψηλά. Δε νομίζω πλέον κάποιος να ποστάρει εύκολα ξανά κομμάτι του εδώ...

:roll: :D

Στις "Πόρτες" ό' date='τι ακούς (εκτός από το τσέλο) είναι η κιθάρα μου.[/quote']
H BC Rich???

Μου άρεσαν πολύ....Περισσότερο μου άρεσαν οι Γραμμές και όπως συνεχίζεται με τις Ταράτσες. :wink: :wink: (Ο ίδιος θόρυβος δεν ακούγεται από πίσω και στα δύο?)
Όχι.

Όταν όμως ο θόρυβος γίνεται πολύ δυνατός σε σχέση με το σύνθι (στις ταράτσες)' date=' δεν την παλεύω και το χαμηλώνω. Για την ακρίβεια, το ξαναπάω απ' την αρχή. :wink:[/quote']
:lol: :lol: :lol:

Θα φτιάξω μια βερσιόν Harilatron friendly και θα στη στείλω. (Δεν κάνω πλάκα -δώσε μου email)

Ανέβασες τον πήχη πολύ ψηλά. Δε νομίζω πλέον κάποιος να ποστάρει εύκολα ξανά κομμάτι του εδώ...
Σαχλαμάρες. Δε μετράμε πόσο την έχει ο καθένας. Μουσικές να ακούμε και να φχαριστιόμαστε' date=' τίποτα άλλο.

Στις "Πόρτες" ό' date='τι ακούς (εκτός από το τσέλο) είναι η κιθάρα μου.[/quote']
H BC Rich???
Ξέρω ποιος ευθύνεται για το χλευασμό, αλλά δεν έχει εμφανιστεί καθόλου σήμερα για να τον περιλάβω. :twisted:

...

H BC Rich???
Φυσικά' date=' δεν ακούς το rosewood? 8)[/quote']

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...
Όταν όμως ο θόρυβος γίνεται πολύ δυνατός σε σχέση με το σύνθι (στις ταράτσες)' date=' δεν την παλεύω και το χαμηλώνω. Για την ακρίβεια, το ξαναπάω απ' την αρχή. :wink:[/quote']
:lol: :lol: :lol:

Θα φτιάξω μια βερσιόν Harilatron friendly και θα στη στείλω. (Δεν κάνω πλάκα -δώσε μου email)
Σου στέλνω pm :wink:

Γκρμφ! Εχω πρόβλημα με την ακρόαση απο τον player - πιθανον να φταίει και η σύνδεσή μου.. Απ' ότι πρόλαβα να ακούσω, συνεχίζεις να φτιάχνεις όμορφες μουσικές (έχω ακούσει και τα άλλα κ μου άρεσαν).

Βάλτα στο soundclick :!:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα