Όσο μπορεί κανείς να σχηματίσει άποψη από μία ακρόαση, έχω να πω τα εξής:
Μου άρεσαν κυρίως τα 5 (περισσότερο από όλα),6,10,11,12 (εκτός από τους στίχους).
Σε αυτά τα κομμάτια υπήρχε πιο φυσική ροή, σε σχέση με τα υπόλοιπα που κάποιες αλλαγές δεν μου "έκατσαν" και πολύ καλά!
Πιστεύω ότι έχεις το punk περισσότερο από τα άλλα στοιχεία που άκουσα μέσα στα κομμάτια. Λέγοντας αυτό, δεν σε παρακινώ να δώσεις αποκλειστικά τέτοια κατεύθυνση στις ηχογραφήσεις σου, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι τα punk περάσματα θα πρέπει να τα... "μπασταρδεύεις" λιγότερο με άλλα πράγματα, και αυτά τα "άλλα" να τα δουλεύεις είτε σε ανεξάρτητα κομμάτια, είτε σε διαφορετικές ενότητες μέσα στο τραγούδι.
Τα τύμπανα ήταν programmed, έτσι; Γενικά μου άρεσε ο ήχος τους, απλά σε κάποια πολύπλοκα γυρίσματα "έδειξαν" τη μη-φυσικότητά τους! Αλλά σε πολύ λίγα σημεία!
Τέλος, έχω και ένα σχόλιο για τη φωνή...
Έχω την εντύπωση ότι σε όλα τα κομμάτια φαλτσάρεις στις καταλήξεις των φράσεων. Δεν το λέω από τεχνικής άποψης -άλλωστε είμαι ο τελευταίος σε αυτό τον κόσμο που έχει δικαίωμα να μιλήσει για τεχνική, και ειδικά φωνής! ;D ;D), αλλά στο αυτί μου τουλάχιστον δεν ακουγόταν καλά... Αν το έκανες από άποψη (μου θύμησε -και πάλι- ερμηνεία με punk προσέγγιση), πάσο. Απλά το σημειώνω, γιατί τα κομμάτια έχουν μελωδία, που το φάλτσο την υποβαθμίζει!
Κατά τ' άλλα, θεωρώ ότι πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια, με προσεγμένη αισθητική και καλούς, σε πολλά σημεία, στίχους!
Τα όποια σχόλιά μου έγιναν στα πλαίσια του να τα λάβεις υπόψη (αν βρίσκεις σε αυτά κάποια χρησιμότητα, φυσικά!) σε μελλοντικές παραγωγές, γιατί αν κατάλαβα καλά, το "Άλλη μια μέρα τοξική" πρόκειται για "τελειωμένη" δουλειά. Και με κάθε επιφύλαξη, λόγω της σύντομης ακρόασης!
Καλή συνέχεια!!