Koyabu + VG99 = Respect!

πραγματικα εντυπωσιακο και πολυ αγχωτικο με ολα αυτα τα καλωδια εκει. Τι ευτυχια που ασχολουμαι με καρφι-καρφι. Αλλα περαν ολων αν μαθεις να ''παιζεις'' μ ολα αυτα θα κανεις μαγιες χωρις το πονοκεφαλο των συγκροτηματων

ELIANIOS είπε:
χωρις το πονοκεφαλο των συγκροτηματων
Γιατι?Αλλο πραμα η μπαντα.Αφου ολοι ορεξατοι και διαβασμενοι ειναι παντα...

Στο θεμα..

Δυσκολο οργανο,αλλα γνωρισα ενα τυπο πριν 3 χρονια που τα κανε αυτα στην γνωστη

6χορδη κιθαρα.Marchinho Eiras.Eχει τρελους στον κοσμο..

freerock1974 είπε:
Γιατι?Αλλο πραμα η μπαντα.Αφου ολοι ορεξατοι και διαβασμενοι ειναι παντα...

Στο θεμα..

Δυσκολο οργανο,αλλα γνωρισα ενα τυπο πριν 3 χρονια που τα κανε αυτα στην γνωστη

6χορδη κιθαρα.Marchinho Eiras.Eχει τρελους στον κοσμο..
Επειδη ρε....ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ??? ;)

Mη μαλώνετε ρε!  :P

Προσωπικά θα ήθελα να βλέπω περισσότερους να παίζουν με τέτοια όργανα, όπως και Chapman Stick, κλπ.

ELIANIOS είπε:
και στο φιναλε αυτος αρχισε
;D

Παντως ρε παιδια αυτοι οι τυποι που κανουν ολα αυτα τα αξιοθαυμαστα και φοβερα,

ωρες ωρες με παραξενευουν.Πολλη υπομονη ρ αδερφε...πολυ ψυχοβγαλσιμο.

Σαρδελα με πετονια να πιασεις,πιο ευκολο ειναι...

ενας απ τους λογους που ειπα οτι αγχονωμαι ειναι κι αυτος 1974. Χαρας το κουραγιο και τα λεφτα του μπαμπα(δε μενουν Ελλαδα)

Οπως και να χει γουσταρω να χανομαι σε κατι τετοια βιντεακια για στειλε για στειλτε

Αν είναι να γίνω σαν πληκτράς, γίνομαι κατευθείαν πληκτράς και δεν παιδεύομαι κιόλας...

RayDTutto είπε:
Αν είναι να γίνω σαν πληκτράς, γίνομαι κατευθείαν πληκτράς και δεν παιδεύομαι κιόλας...
Μα... δεν ανέβασα το clip για να δούμε έναν ακόμα κιθαρίστα!

Είναι μια διαφορετική προσέγγιση με ένα "άγνωστο" και πρωτότυπο μουσικό όργανο, γιατί πρέπει να είμαστε μπλαζέ ως προς αυτό?  :-\

Χαρας το κουραγιο και τα λεφτα του μπαμπα(δε μενουν Ελλαδα)
Δεν βλέπω τι σχέση έχουν τα "λεφτά του μπαμπά" εδώ... ο συγκεκριμένος, αν μπεις στο site του, θα δεις ότι κάνει παραγωγές, μουσική για jingles/ταινίες, κλπ, γιατί να μη βιοπορίζεται από κάτι τέτοιο δηλαδή?

The Genius Loci είπε:

Είναι μια διαφορετική προσέγγιση με ένα "άγνωστο" και πρωτότυπο μουσικό όργανο, γιατί πρέπει να είμαστε μπλαζέ ως προς αυτό?  :-\
Βασικά εγώ είμαι της απλούστερης δυνατής μεθόδου, οπότε η προσέγγιση μου είναι αν κάτι μπορείς να το κάνεις απλά, γιατί να το κάνεις πολύπλοκα;

The Genius Loci είπε:

Είναι μια διαφορετική προσέγγιση με ένα "άγνωστο" και πρωτότυπο μουσικό όργανο, γιατί πρέπει να είμαστε μπλαζέ ως προς αυτό?  :-\

Δεν βλέπω τι σχέση έχουν τα "λεφτά του μπαμπά" εδώ... ο συγκεκριμένος, αν μπεις στο site του, θα δεις ότι κάνει παραγωγές, μουσική για jingles/ταινίες, κλπ, γιατί να μη βιοπορίζεται από κάτι τέτοιο δηλαδή?
Δε διαφωνω αγαπητε Logi απλα ηταν παραπονο για την Ελλαδα που ''τρωει" τα παιδια της.

Ποσοι ακουσαμε απο μας μπαμπα κιθαρα-ΤΙ για τα πανηγθρια ο γιος μου? ή βγαλε και και μια σχολη λογιστη ας πουμε. Και δω που τα λεμε δικαιολογημενες οι ανασφαλιες του καθε μικροαστου μπαμπα. Δυστιχως στην Ελλαδα τα 3 Μ εξουσιαζουν(μαιδια-λεφτα- μεσον και μ..δε το λεω ;)) Sorry για το of/on topic

RayDTutto είπε:
Βασικά εγώ είμαι της απλούστερης δυνατής μεθόδου, οπότε η προσέγγιση μου είναι αν κάτι μπορείς να το κάνεις απλά, γιατί να το κάνεις πολύπλοκα;
Χωρίς να έχω παίξει με τέτοιο όργανο (και να ήθελα δηλαδή... μάλλον τσίρκο θα ήμουν), πιστεύω ότι οι εκτελεστικές και δημιουργικές δυνατότητες που δίνει κάτι διαφορετικό θα λένε σε σχέση με ένα keyboard.

Θέλω να πω, ας μην κοιτάμε μόνο το ακουστό αποτέλεσμα, αλλά ας μπούμε και στη θέση του μουσικού που σίγουρα εμπνέεται διαφορετικά και, ενδεχομένως, αποδίδει και κάτι διαφορετικό σαν τελικό αποτέλεσμα.  ;)

ELIANIOS είπε:
Δε διαφωνω αγαπητε Logi απλα ηταν παραπονο για την Ελλαδα που ''τρωει" τα παιδια της.

Ποσοι ακουσαμε απο μας μπαμπα κιθαρα-ΤΙ για τα πανηγθρια ο γιος μου? ή βγαλε και και μια σχολη λογιστη ας πουμε. Και δω που τα λεμε δικαιολογημενες οι ανασφαλιες του καθε μικροαστου μπαμπα. Δυστιχως στην Ελλαδα τα 3 Μ εξουσιαζουν(μαιδια-λεφτα- μεσον και μ..δε το λεω ;)) Sorry για το of/on topic
Μετά λύπης θα συμφωνήσω μαζί σου. Η Μουσική Παιδεία σε άλλες χώρες είναι πολύ ανώτερη, αν και εκεί, μη νομίζεις, δεν τη βγάζουν "ζάχαρη" οι μουσικοί.

Μουσικά μιλώντας, και εκεί οι περισσότεροι επιλέγουν τον "εύκολο" δρόμο του να παίζουν pop, metal, blues, jazz, whatevah, ακριβώς όπως και εκατομύρια άλλοι πριν απ'αυτούς, με την ίδια αισθητική, το ίδιο gear και τα ίδια αποτελέσματα... Και αυτό από μόνο του δεν είναι κακό βέβαια (η μουσική δημιουργία ποτέ δεν είναι κάτι κακό).

"Εκεί" πάντως είναι πιο "εύκολο" από κάποιον που ξεφεύγει λίγο από τα καθιερωμένα να αναγνωριστεί (και πιο μεγάλες αγορές γαρ...). Δηλαδή αν στη Γερμανία υπάρχουν 100 σαν τον συγκεκριμένο, στην Ελλάδα θα υπάρχουν 2.

Ετσι!. και συμπληρωνω πως οι 2 δικοι μας = με 1/2 απ τους 100 οχι λογω ικανοτητων αλλα λογω των παραπανω ολων που συμφωνησαμε εννοουνται ισχυουν :'(.

ROCK N ROLL

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back