- Πόντοι
- 638
Εντυπωσιακό, to say the least.
Γιατι?Αλλο πραμα η μπαντα.Αφου ολοι ορεξατοι και διαβασμενοι ειναι παντα...ELIANIOS είπε:χωρις το πονοκεφαλο των συγκροτηματων
Επειδη ρε....ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ???freerock1974 είπε:Γιατι?Αλλο πραμα η μπαντα.Αφου ολοι ορεξατοι και διαβασμενοι ειναι παντα...
Στο θεμα..
Δυσκολο οργανο,αλλα γνωρισα ενα τυπο πριν 3 χρονια που τα κανε αυτα στην γνωστη
6χορδη κιθαρα.Marchinho Eiras.Eχει τρελους στον κοσμο..
;DELIANIOS είπε:και στο φιναλε αυτος αρχισε
αυτες οι τελιτσες σου στο τελος αφηνουν πολλα νοηματα.RayDTutto είπε:Αν είναι να γίνω σαν πληκτράς, γίνομαι κατευθείαν πληκτράς και δεν παιδεύομαι κιόλας...
οσο αφορα το θεμα...respect. Εντυπωσιαστηκα !Korgious είπε:αυτες οι τελιτσες σου στο τελος αφηνουν πολλα νοηματα.
;D
Μα... δεν ανέβασα το clip για να δούμε έναν ακόμα κιθαρίστα!RayDTutto είπε:Αν είναι να γίνω σαν πληκτράς, γίνομαι κατευθείαν πληκτράς και δεν παιδεύομαι κιόλας...
Δεν βλέπω τι σχέση έχουν τα "λεφτά του μπαμπά" εδώ... ο συγκεκριμένος, αν μπεις στο site του, θα δεις ότι κάνει παραγωγές, μουσική για jingles/ταινίες, κλπ, γιατί να μη βιοπορίζεται από κάτι τέτοιο δηλαδή?Χαρας το κουραγιο και τα λεφτα του μπαμπα(δε μενουν Ελλαδα)
Βασικά εγώ είμαι της απλούστερης δυνατής μεθόδου, οπότε η προσέγγιση μου είναι αν κάτι μπορείς να το κάνεις απλά, γιατί να το κάνεις πολύπλοκα;The Genius Loci είπε:Μα... δεν ανέβασα το clip για να δούμε έναν ακόμα κιθαρίστα!
Είναι μια διαφορετική προσέγγιση με ένα "άγνωστο" και πρωτότυπο μουσικό όργανο, γιατί πρέπει να είμαστε μπλαζέ ως προς αυτό? :-\
Δε διαφωνω αγαπητε Logi απλα ηταν παραπονο για την Ελλαδα που ''τρωει" τα παιδια της.The Genius Loci είπε:Μα... δεν ανέβασα το clip για να δούμε έναν ακόμα κιθαρίστα!
Είναι μια διαφορετική προσέγγιση με ένα "άγνωστο" και πρωτότυπο μουσικό όργανο, γιατί πρέπει να είμαστε μπλαζέ ως προς αυτό? :-\
Δεν βλέπω τι σχέση έχουν τα "λεφτά του μπαμπά" εδώ... ο συγκεκριμένος, αν μπεις στο site του, θα δεις ότι κάνει παραγωγές, μουσική για jingles/ταινίες, κλπ, γιατί να μη βιοπορίζεται από κάτι τέτοιο δηλαδή?
Χωρίς να έχω παίξει με τέτοιο όργανο (και να ήθελα δηλαδή... μάλλον τσίρκο θα ήμουν), πιστεύω ότι οι εκτελεστικές και δημιουργικές δυνατότητες που δίνει κάτι διαφορετικό θα λένε σε σχέση με ένα keyboard.RayDTutto είπε:Βασικά εγώ είμαι της απλούστερης δυνατής μεθόδου, οπότε η προσέγγιση μου είναι αν κάτι μπορείς να το κάνεις απλά, γιατί να το κάνεις πολύπλοκα;
Μετά λύπης θα συμφωνήσω μαζί σου. Η Μουσική Παιδεία σε άλλες χώρες είναι πολύ ανώτερη, αν και εκεί, μη νομίζεις, δεν τη βγάζουν "ζάχαρη" οι μουσικοί.ELIANIOS είπε:Δε διαφωνω αγαπητε Logi απλα ηταν παραπονο για την Ελλαδα που ''τρωει" τα παιδια της.
Ποσοι ακουσαμε απο μας μπαμπα κιθαρα-ΤΙ για τα πανηγθρια ο γιος μου? ή βγαλε και και μια σχολη λογιστη ας πουμε. Και δω που τα λεμε δικαιολογημενες οι ανασφαλιες του καθε μικροαστου μπαμπα. Δυστιχως στην Ελλαδα τα 3 Μ εξουσιαζουν(μαιδια-λεφτα- μεσον και μ..δε το λεω) Sorry για το of/on topic