korg pa 500 kai tr

toniiskorg

Νέο μέλος
Πόντοι
6
παιδια καλησπερα.εχω το κορκ ρα 500 και ψαχνω για λαικοδημοτικους ρυθμους και λαικους ηχους περα απο τους εργοστασιακους.αν μπορει καποιος να με βοηθησει....οσο για το τr το εχω περιπου ενα μηνα.ενταξει εχει καποια καλα πραγματα αλλα εκανα το λαθος και ακουσα το Μ3 και εχω ξεσηκωθει.το δινω το τr και δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.απο τη μια εχω πει να μην ξανα δωσω οργανο και απο την αλλη δεν ακουω και καλα λογια για το Μ3 λεγεται οτι οσοι τα παιρνουν τα δινουν παλι γιατι λεει ειναι πολυ ψηφιακα .λενε οτι γυρνανε πισω στο extreme (PIO OIKONOMIKO ALLA METAXOIRISMENO) Δεν ξερω.ας με ξεμπερδεψει καποιος ρε παιδια. . . . . .

Ευχαριστω φιλικα αντωνης.

Για ρυθμούς για το pa500 κοίταξε στα απαντημένα έχω δώσει σε ένα συμφορουμίτη ένα πακέτο δικό μου με 15-20 δισκέτες.Ελπίζω να σε καλύψει. :)Για τα άλλα δεν ξέρω τι να σου πω.Σίγουρα το m3 έχει μεγάλη διαφορά από το tr.Αλλά αν σε ενδιαφέρει το λαικό δεν πιστεύω ότι αυτή την στιγμή υπερτερεί τόσο πολύ.Επίσης ήχους για tr δεν έχω.

ευχαριστω που απαντησες.οταν λες στα απαντημενα που εννοεις?γιατι ειμαι καινουργιος εδω.μηπως πρεπει να ψαξω σε ολα τα μυνηματα στα απαντημενα εννοεις?και στις 51 σελιδες??

ενταξει φιλε μου.απο ρυθμους βρηκα μερικα ενδιαφερον πραγματα.ομως τα αρχεια αυτα δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα πιστευω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back