Φίλε Νάσο, θα σου αναλύσω πως το σκέφτομαι σε τέτοιες περιπτώσεις και νομίζω ότι είναι ένας σωστός τρόπος να προσεγγίζεις τέτοια θέματα.
Η ιστορία με τα synths είναι όπως με τους υπολογιστές. Ό,τι και να πάρεις, είναι πολύ πιθανό ότι σε λίγο καιρό θα βγει κάτι καλύτερο, με περισσότερες δυνατότητες και σε παρόμοια τιμή. Εκεί φυσικά θέλεις να κοπανήσεις το κεφάλι σου σε τοίχους και ντουβάρια γιατί δεν είχες την υπομονή να περιμένεις λίγο ακόμα.
Για να είσαι ψυχικά ήρεμος, σκέφτεσαι ως εξής:
Παίρνω αυτό που κυκλοφορεί ΤΩΡΑ στην αγορά και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και το budget μου, εκτός φυσικά κι αν υπάρχει ανακοίνωση νέου οργάνου που με καλύπτει καλύτερα (να ξέρεις δηλαδή ημερομηνία άφιξης στα καταστήματα, όχι φήμες).
Αν λες "θέλω κάτι που να αργήσει να ξεπεραστεί" δεν κάνεις τίποτα γιατί απλούστα ένα όργανο γίνεται ξεπερασμένο όταν δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί σε όσα θέλεις να κάνεις. Εκεί θα χρειαστείς ένα νέο όργανο με πιο πολύ ψωμί, μέχρι τότε όμως θα έχεις πάρει κάτι που θα αξίζει (ασχέτως με τα νέα μοντέλα που έχουν βγει από τότε που το πήρες).
Το ίδιο γίνεται και με το PA50. Είναι ένα αξιόλογο όργανο με το οποίο σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις πολλά και καλά πράγματα, η τιμή του είναι άκρως δελεαστική και αν δεν σε πειράζουν όσα επεσήμανε ο Νίκος περί ποιότητας κατασκευής, είναι τρελό value for money.
Χτύπα το αλύπητα και μη βασανίζεσαι με μελλοντολογίες και τα ρέστα... ;D