- Πόντοι
- 1
Καλησπερίζω τα πλήθη και θα ηθελα να πω ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν. Είμαι αυτοδίδακτος ερασιτέχνης πληκτρας και για να μη με πείτε τεμπέλη επειδή είμαι και 35 ετών δε κατάφερα να συνεχίσω τις σπουδές μου στο πιάνο αν και έφτασα στη μέση των σπουδών μέσα σε ενα έτος λόγο του ότι διάβαζα μόνος επειδή έσπασα τα χέρια μου στο ποδόσφαιρο........γκαντεμιά. Τέλος πάντων έτυχε να έχω στα χέρια μου ενα karma. Λάθος όργανο σε λάθοςχέρια. Και το λέω αυτό γιατί δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να το αξιοποιήσω.
Θα ηθελα λοιπόν να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πετάλι που με το πάτημα του να μπορώ να αλλάζω ήχο. Για άλλα όργανα γνωρίζω πως υπάρχει.Επίσης μια τελευταια ερώτηση ίσως πιο δύσκολη.Παίζω ελληνική μουσική και θελω να παρω ενα δεύτερο όργανο μεταχειρισμένο βεβαίως και με πολύ λίγα χρήματα.Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να εχει καλα pads.Θα μπορούσατε να μου πείτε που να κινηθώ;Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο.....
Θα ηθελα λοιπόν να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πετάλι που με το πάτημα του να μπορώ να αλλάζω ήχο. Για άλλα όργανα γνωρίζω πως υπάρχει.Επίσης μια τελευταια ερώτηση ίσως πιο δύσκολη.Παίζω ελληνική μουσική και θελω να παρω ενα δεύτερο όργανο μεταχειρισμένο βεβαίως και με πολύ λίγα χρήματα.Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να εχει καλα pads.Θα μπορούσατε να μου πείτε που να κινηθώ;Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο.....
Τελευταία επεξεργασία από moderator: