Διαμάχη (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα) όπως αναφέρθηκε.Εγω δεν συμμετεχω σ'αυτην την συζητηση γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει καμια διαμαχη.
Κουβέντα κάνουμε,μην το πέρνετε τόσο αρνητικά.Γιατί να υπάρχει πάντα μια διαμάχη στους πληκτράδες;
Χε χε χε χε.....Εχω το δικαιωμα να διαφωνω! Τουλαχιστον με αυτα που εχω δει στην πραξη ( ε Underground... ) νομιζω πως σε πολλα σημεια η korg θα ηθελε να ηταν kurzweil, ενω αντιθετως η kurzweil δεν εχει αναγκη να μιμηθει κανεναν! :roll:καθώς τα kurzweil πάνε πιο πολύ προς stage piano πλευρά και όχι τόσο synth.
Χε χε χε χε.....Εχω το δικαιωμα να διαφωνω! Τουλαχιστον με αυτα που εχω δει στην πραξη ( ε Underground... ) νομιζω πως σε πολλα σημεια η korg θα ηθελε να ηταν kurzweil' date=' ενω αντιθετως η kurzweil δεν εχει αναγκη να μιμηθει κανεναν! :roll:[/quote']καθώς τα kurzweil πάνε πιο πολύ προς stage piano πλευρά και όχι τόσο synth.
Τότε θα μου αναλύσεις το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας που πιστεύω θα αναδειχτεί περισσότερο η Korg.
Για να μην παρεξηγηθώ,μιλάω γενικώς,δεν μπορώ εγώ προσοπικά να κρίνω 2 τέτοιους κολοσαίους σε όργανα μουσικής.
Ο καθένας εκφέρει και μια άποψη
Φιλικά πάντα.
Υ.Γ. Όταν πλακώσουν οι KURZWEILάκηδες σφηρίξτε μου να την κάνω με ελαφρά...![]()
Δεν θα αναλυσω τιποτα' date=' γιατι δεν υπαρχει τιποτα για αναλυση. Απλα δημιουργειται θεμα παλι απο το τιποτα και προσπαθεις να το κανεις να κινειται..Ε λοιπον, εγω ειπα πως το θεμα ειναι σαν να συγκρινεις προϊοντα ενος μαναβικου...Τωρα ποιο ειναι η πατατα και ποιο ειναι ο ανανας, δεν ξερω...[/quote']
Δεν προσπαθώ τίποτα.Νομίζεις οτι θα κερδίσω τίποτα αν προσπαθήσω να κινηθεί αυτό το "θέμα";
¶ποψη σου,καλώς την ανέφερες,δεκτή,όλοι οι υπόλοιποι όμως νομίζω μπορούν και αυτοί να εκφέρουν την δικιά τους.Θα τοποθετηθώ άλλη μέρα πάλι και ασ μιλήσουν όποιοι θέλουν να μιλήσουν.
Ένα δημοψήφισμα είναι,δεν δήλωσα ψηφοφόρος για εκλογές του 2007.
Aκομα ρε..??...Πω περαστικά....Kατα τ'αλλα εχω τενοντιτιδα και δεν μπορω να γραφω,μην με κουραζεται....