Παράδειγμα¨μηχανάκια όπως το Μ1 Χ3 κλπ δεν νομίζω να ήταν για 1-2 σεζόν,όπως και πολλά άλλα μοντέλα (νομίζω για συνθ μιλάτε περισσότερο τώρα)Στις πίστες πάντα χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν ότι και στην δισκογραφία για να έχουν όσο το δυνατό το ίδιο ακουστικό αποτέλεσμα. Και καλά κάνουν αυτό είναι το σωστό.Εγώ δεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί δεν έχω TRITON ή Fantom.
Μη σώσω και βρω αν είναι να πάρω μηχανάκια για μια δυο σεζόν και μετά να μου είναι άχρηστα άστο καλύτερα.
8) 8) 8)
Όσον αφορά τις συγκρίσεις φίλτατε UnderGround νομίζω οτι συγκρίνοντας 2 πράγματα πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε και την τιμή σε αυτά. (Παράδειγμα όταν έψαχνα συνθ έως 1200-1400€ max τα kurzweil είχαν πάνω απο 2000€ (στις δυνατότητες ενός Triton).
Στηρίζομαι και πατάω πολύ στην διαφορά τιμής,γιατι πιστεύω πως είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία για την αγορά ενός οργάνου.
Τώρα όταν 2 όργανα κάπιου συγκεκριμένου ύψους όσον αφορά την απόδοση τους το ένα απο αυτά έχει διπλάσιο κόστος,ε δεν μπορεί,θα έχει και πολλά παραπάνω μέσα.
1 Ερώτηση: Γιατί η εν λόγω εταιρία (Kurzweil) δεν αναφέρεται σε κοινό το οποίο ψάχνει κάτι καλό (σχετικό) και σε κάποιο σεβαστό ποσό ας πούμε των 1200€ ? γιατί δεν είμαστε όλοι πλούσιοι να πέρνουμε 2-3 μηχανάκια τα οποία το καθένα κάνει ~~2500€~~...