Κονσόλα ενεργή κάνει για ηχογράφηση?

savasavram

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα και συγγνώμη αν επαναδιατυπώνω την ερώτηση αλλά ψάχνω αρκετή ώρα και δεν έχω βρει απάντηση...

έχω την κονσόλα http://www.behringer.de/EN/Products/PMP2000.aspx η οποία είναι ενεργητική (ή ενεργή-συγχωρήστε με πάντα τα μπέρδευα ;D ) και θέλω να ηχογραφίσω παίρνοντα το σήμα που βγάζει το rec out -RCA-

αφού λοιπόν το περνάω στο line in του Η/Υ γράφει-αλλά με τρελά παράσιτα και τις συχνότητες της μπότας και του μπασου τις αλλειώνει τελείως...

τι φταίει?? μου είπαν ότι επειδή είναι ενεργή η κονσόλα δεν κάνει-μήπως χρειάζομαι κάρτα ήχου? τι άλλο???????

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πες μας τον εξοπλισμό που έχεις και πως τον έχεις συνδεδεμένο.

Σας έδειξα την κονσόλα... είναι η Behringer pmp2000 από κει και πέρα μια roland e-drum και πες ένα μικρόφωνο sure pg58 για φωνή... πάνω στα κανάλια της κονσόλας... και απ'το rec out της στο line in του pc για να γράψει το audiocity....

The Ins and Outs

REC OUT RCA outputs send line-level signals from the mixer to a recording device...
Μάλλον έχεις τις εντάσεις σου πολύ δυνατά...δες αν κλιπάρει...

δεν κλιπάρει-ελεγμένο...

αλλά και απλά συνδεδεμένη όταν είναι με σχεδόν-νομίζω και με τελείως-κατεβασμένο το βόλιουμ πάλι τα ίδια κάνει...

δεν θα κανεις σοβαρη δουλεια με αυτοενισχυομενη κονσολα ωστοσο βαλε το line in της καρτας τερμα κατω κ ανεβαζε σιγα σιγα μεχρι ν ακουσεις καθαρο ηχο(καθαρο που λεει ο λογος...)καλα...πως ακους τι σημα παει στην καρτα ηχου???τι βυσμα εχει το line in της καρτας?τι το rec out?(RCA υποθετω).για δες κι αν χρησιμοποιεις τα σωστα βυσματα.

savasavram είπε:
το σήμα που βγάζει το rec out -RCA-
Καλά φαντάστηκες  ;)

απλά ρε παίδες στο στούντιο που πάω έχει μια yamaha και κάνουμε πρόχειρη ηχογράφιση την πρόβα σε ένα λάπτοπ της σειράς και δεν κάνει παράσιτα... δεν θέλω απίστευτες επιδόσεις... απλά μια δόση ηχογράφισης...

Trending...

Νέα θέματα

Back