Κομοδίνο

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Έχουμε φιλοξενούμενους για το τριήμερο και η γυναίκα μου χρειάστηκε ένα κομοδίνο.  :) :)

20141028_103130~2.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mπορει να γινει μοδα παντως αν βγει στο εμποριο.

Να αναβει το λαμπατερ ανοιγοντας το κουμπι του ενισχυτη.

Εμείς ευτυχώς δεν χρειαστήκαμε εξτρά κομοδίνο (έχω και πολύ μικρό ενισχυτή).

Να διευκρινίσω πάντως ότι αυτός είναι κανονικός ενισχυτής τον οποίο αγόρασα κάποια στιγμή αλλά χρησιμοποίησα δύο τρεις φορές καθώς είμαι πιο πολύ του Guitar Rig πλέον. Δεν ήταν καν συνδεδεμένος. Οπότε βρηκε χρήση.

έτσι δεν θα γυρίσει κανείς να σου πει οτι δεν έχει πού την κεφαλή κλείνει  :-[

Σε παρακαλώ 6V6...

blue είπε:
έτσι δεν θα γυρίσει κανείς να σου πει οτι δεν έχει πού την κεφαλή κλείνει  :-[
Τι είπες τώρα ρε αρχηγέ... :) :) :)

Λυπάμιε, αλλά από αισθητικιάς απόψεως δεν................Μα είναι δυναμόν να μην έχεις αφαιρέσει το χερούλι? Ένα σε μιεδάκι?Κάτιτίς δλδ.

Άσχετοι ροκάδες, φρικιά

Το επόμενο βήμα είναι μια λαμπάτη κεφαλή (που θα σχεδιάσεις μαζί με τη σύζυγο), που θα έχει διαφανές σασί ώστε να λειτουργεί ΚΑΙ ως λαμπατέρ ΚΑΙ ως κομοδίνο ΚΑΙ ως ενισχυτής.

Αφενός θα γίνετε πλούσιοι κι αφετέρου θα μείνετε στην ιστορία ως το ζευγάρι που βρήκε τον τρόπο να εξαλείψει τις παραδοσιακές προστριβές μεταξύ κιθαριστών και των συζύγων τους. Στο εξής, GAS θα έχουν ΚΑΙ οι κυρίες.

τρια full stack marshall για ντουλαπα στη κρεβετοκαμαρα ......μια χαρα ..εχει και ηχοαποροφηση............... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gdevelek είπε:
Το επόμενο βήμα είναι μια λαμπάτη κεφαλή (που θα σχεδιάσεις μαζί με τη σύζυγο), που θα έχει διαφανές σασί ώστε να λειτουργεί ΚΑΙ ως λαμπατέρ ΚΑΙ ως κομοδίνο ΚΑΙ ως ενισχυτής.

Αφενός θα γίνετε πλούσιοι κι αφετέρου θα μείνετε στην ιστορία ως το ζευγάρι που βρήκε τον τρόπο να εξαλείψει τις παραδοσιακές προστριβές μεταξύ κιθαριστών και των συζύγων τους. Στο εξής, GAS θα έχουν ΚΑΙ οι κυρίες.
Η αλήθεια είναι ότι τον ζαχάρωνα τον Tubemeister κάποτε...

_c1116223_image_0.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back