• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Κομμάτια χωρις κιθάρα για κιθάρα

• Thread starter Thread starter Georgebob
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 4K

Georgebob

Νέο μέλος
9/8/08
82
0
0
37
Συγχωρέστε με για τον τίτλο κ αν παραπέμπει κάπου αλλού.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πού μπορώ να βρώ τραγούδια χωρίς την ηλεκτρική (την οποία θα παίζω εγώ)

Μπορείτε να μου πείτε ένα τρόπο για να τα αναζητήσω στο ίντερνετ η σε τορρεντς η σε δισκοπωλεία?

Ευχαριστω!

Long Live RnR  _|__|

αυτο που ψαχνεις ονομαζεται backing tracks.Αν βαλεις στο google θα βρεις απειρα.

Δες κ το band in a box που εκει σχεδιαζεις το δικο σου backing track και αν το ψαξεις λιγο μπορεις να πετύχεις εναν κάποιο ηχο που θα σε ευχαριστεί για practice κυρίως.

Η αν υπάρχει κάποιος τρόπος πχ κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή που να αφαιρεί την κιθάρα.

Αυτο δεν υπαρχει μην το ψαξεις αδικα.

Κατι που σκεφτηκα τωρα ειναι οτι εχουν βγαλει για να διαβαζεις κ να μαθαινεις καποια κομματια ειδικα backing σε συγκεκριμενους σολιστες.

Jam with Gary Moore,Santana κτλ κτλ

Ψαξε κ θα βρεις τετοια πραματα.Αλλιως δωσε κ αλλα στοιχεια με το τι ακριβως ψαχνεις σε ειδος κ ειδικοτερα τι να περιεχει

επισης απο περιοδικα οπως guitar wold εχει τα ταμπς για κιθαρα,το τραγουδι και ξεχωριστα τα τρακς απο πισω χωρις κιθαρα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα