- Πόντοι
- 18
Καλησπέρα παιδιά είμαι εντελώς δυσαρεστημένος απο τα τοπικά μαγαζιά της πόλης μου έχω αγοράσει 3 κολλητήρια και τα 3 είναι για πέταμα (και δεν είμαι αρχάριος ) το ένα μου χάλασε η μύτη, το άλλο εχει τεράστια μύτη και δεν μου κάνει έκανα και μια βλακεία και τσάκισα την μύτη .. και σήμερα λέω αντε να πάω να πάρω ενα αλλο γιατι η μύτη κάνει όσο και το κολλητήρι και με χρεώνει ο τυπος 10 ευρώ για ενα και καλά και γαμώ τα κολλιτήρια όπως μου είπε !! , πάω και εγώ ο άμοιρος να συνδέσω τα ποντεσιομετρα με τους μαγνητες να γουστάρω Σαββάτο βράδυ και τρώω την παπάρα... ??? μπαίνω και στο ιντερνετ και ψάχνω το κολλητήρι από περιέργια πόσο κοστίζει και βλέπω 3,50 ευρώ ! ε λοιπόν ΤΕΡΜΑ είναι η τελευταία φορά που πιάνομε κότσος απο τα γυφτομάγαζα κυριοι ... να βάλουν λουκέτο όλα τα λαμόγια η φθήνια τρώει τον παρά έλεγαν οι παλιοι , θα ήθελα να μου προτείνεται ένα καλό κολλητήρι με κατάλληλη μύτη και μια καλή κόλληση , σολτερίνη έχω μια της weller, το θέλω κυρίως για να κολλάω κανένα ποντεσιομετρο για κιθάρα και κανένα καλώδιο όχι για πλακέτες .