Μολις κατεβει ο Bloody Αθηνα θα το.... φτιασω (φτανει βεβαια να με φερει και κανα Βελγικο μπυρονι της προκοπης..kwstas79 είπε:Τι το λες και δεν το φτιάνεις μάστορα;![]()
θα μπορουσα να σου γραφω για...ΜΕΡΕΣ αλλα γιατι να το κανω?boukas είπε:Άσχετο αλλά μιας και ξεφύγαμε και μιας και ο ήχος των abyss, είναι για μένα ο ορισμός του high gain, ξέρει κανείς κανά λινκ που να λέει πως περίπου βγαίνει αυτός ο ήχος; Τί έκανε ο Tagtgren στην Σουηδία ωρέ; Μάγια;;;
+1000000000000000000000000000000000000000000Superfunk είπε:εγω παλι δεσμευομαι οταν βρεθουμε αν μου φερεις τα wav απο ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το κλιπακι που επαιξες να σου βγαλω με τη σωστη επεξεργασια (eq/comp/limiting) τον πιο ΓΑΜΑΤΟ high gain ηχο που εχεις ακουσει ,αλλοιως κερναω σουβλακια!![]()
μαγκες οι high gain ηχοι που ακουτε στους δισκους και χαζευετε εχουν να κανουν το πολυ με 30% "συμμετοχη" απο τον ενισχυτη,τα υπολοιπα ειναι στουντιο επεξεργασιακαι κυριως βαρυ και ασηκωτο compression...
χωρις αυτα και με diezel να εχεις παιξει δεν "περναει" στην ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ αυτος ο ηχος![]()
Κατ αρχάς δεν είμαι εγώ στο clip (θα χάριζα πολλές huber για να παίζω έτσι) και δεύτερον το συγκεκριμένο clip γράφτηκε για την κιθάρα και όχι για τον ενισχυτή με φωτογραφική μηχανή η οποία απέδωσε με το ζόρι ένα 70% του πραγματικού ήχου. Άλλωστε δεν παίζει με τον koch αλλά με έναν fender champion 600 από κάτωAς μου επιτρέψει ο φίλτατος flea να παραθέσω το εξής
Τωρα το ειδα αυτο.....ε,ΑΥΤΟ λοιπον ειναι το σημειο απο οπου ξεκινανε τα οποια "προβληματα"...βαρυτητας και οχι το ενισχυτακι....Eίναι ηχογραφημένος στην ΕMU 0404 USB στα 48khz/24bit με ένα SM58 λίιιιιγο off axis και κολλητά στη γρίλια, κοιτώντας στο κέντρο του κώνου.
To βίντεο που παρέθεσα από τον Γιουτούμπη είναι από έναν fleamail4 (μάλλον εσύ είσαι αυτός - Μπαόκι βρε;; ;D) και στην περιγραφή λέει ξεκάθαρα "Nick Huber Dolphin played straight on a Koch Studiotone". Τα tags μάλιστα του βίντεο είναι: Huber - Nick - Dolphin - Koch - Studiotone. Για του λόγου το αληθές κάντε copy paste στον browser σας το λινκ:fleamail είπε:\Άλλωστε δεν παίζει με τον koch αλλά με έναν fender champion 600 από κάτω;D
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Yez5f0bE-Ic
Μάλλον δεν είδες τα emoticons από δίπλα, εννοείτε πως κάνω πλάκα.bloody_sunday είπε:To βίντεο που παρέθεσα από τον Γιουτούμπη είναι από έναν fleamail4 (μάλλον εσύ είσαι αυτός - Μπαόκι βρε;; ;D) και στην περιγραφή λέει ξεκάθαρα "Nick Huber Dolphin played straight on a Koch Studiotone". Τα tags μάλιστα του βίντεο είναι: Huber - Nick - Dolphin - Koch - Studiotone. Για του λόγου το αληθές κάντε copy paste στον browser σας το λινκ:
Code:http://www.youtube.com/watch?v=Yez5f0bE-Ic
πολυ προχειρα (αν θελετε το μαζευω και αλλο)Νίκο δεν είναι mp3, είναι wav!You can start now!... Wink
Αυτό θεωρείται επιβεβλημένοkultura είπε:Καλό είναι το κλιπάκισ' αλεκέλ'... Ψήσου, όμως να του βάλεις τίποτα funky τύμπανα... 8)
Αυτή η "χαλαρότητα" που έχει ο ήχος πως μπορεί να σφίξει;;;Superfunk είπε: